Νεοπαγανιστικές απάτες Απάντηση στις ψευδείς συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Επιστροφή στην ενότητα περί Ρατσισμού

Ο Εβραιόφιλος Ιουλιανός

Είναι αστείο το ότι ενώ οι Νεοπαγανιστές μισούν τον Γιαχβέ και τους πιστούς του, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ κλπ, καθώς και τους Εβραίους, οι ίδιος ο αποστάτης Ιουλιανός, ευλαβείτο τον Γιαχβέ, και συμπαθούσε πολύ τους Εβραίους! Λέτε να ήταν "ανθέλληνας";

Φυσικά ο Ιουλιανός τους Εβραίους τους συμπαθούσε, μόνο και μόνο επειδή ήταν εχθροί τών Χριστιανών!

Τι να πει κανείς για τον φιλοϊουδαίο Ρωμαίο αυτικράτορα  Ιουλιανό - τον «Έλληνα»! - , ο οποίος γράφει να μιμηθούμε τον Αβραάμ(!), κι ότι «ο Γιαχβέ στάθηκε ευμενής σε αυτόν»(!!) και γι’ αυτό τον σέβεται!

Το κατεξοχήν «ίνδαλμα» των αρχαιόπληκτων, ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός, εκφράζεται με σεβασμό για τον Θεό των Προφητών!!! Τα γραπτά του αυτοκράτορα είναι αποκαλυπτικά. Διαβάζουμε:

«Κατά Γαλιλαίων», Λόγος Α’ 354 b : «...ωστόσο πάντοτε σέβομαι τον θεό του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ, οι οποίοι , όντας οι ίδιοι Χαλδαίοι απο γένος Ιερό και μυημένο στην θεουργία, έμαθαν την περιτομή παραμένοντας στην ξενιτειά με τους Αιγύπτιους και σεβάστηκαν έναν θεό, ο οποίος είναι ευμενής σε μένα και σε αυτούς που τον σέβονται όπως ακριβώς ο Αβραάμ»

Είναι δε τόσος ο σεβασμός του για τους Εβραίους ώστε , το 361 μ.Χ. , προσπαθησε (χωρίς επιτυχία) να αναστηλώσει τον Ναό του Σολωμόντα ο οποίος ήταν κατεστραμένος απο το 70 μ.Χ. Το γεγονός αυτό το περιγράφουν πανομοιότυπα: α) Οι Χριστιανοί συγγραφείς Ιωάννης ο Χρυσόστομος , Γρηγόριος ο Θεολόγος, Αμβρόσιος , Σωκράτης, Σωζόμενος, Θεοδώρητος και Φιλοστόργιος. β) ο Ειδωλολάτρης Αιμμιανός Μαρκελλίνος. γ) ο Εβραίος Ραββίνος Γεδαλία. Ολοι οι παραπάνω είναι περίπου σύγχρονοι (350- 450 μ.Χ.)

Τι να πει κανείς για τον Ιουλιανό, που ίδρυσε αντρικά και γυναικεία (!!) μοναστήρια (!) (Ιουλιανού, Επ. 81. I. 2.90. κ. ε. – 84. I.2.144.6 κ.ε. –86.I.2.147.15 κ.ε. –88.I.2.149.19 κ.ε. – 89α.I.2.151.19 κ.ε. – 89b.I.2.155.11. κ.ε., Αμμ. Μαρκ. XXII, 7,6, Σωζόμενος Ε'). Κακό πράγμα ο μοναχισμός, τζιζ!

Αν οι Νεοπαγανιστές αγαπούν τόσο έναν Εβραιόφιλο όπως ο Ιουλιανός, πώς τολμάνε να λένε τους Χριστιανούς: "Ιουδαιο - Χριστιανούς", όταν οι Χριστιανοί τράβηξαν από τους Εβραίους τα πάνδεινα, πριν εξαπλωθούν στον κόσμο;
 

Δημιουργία αρχείου: 5-8-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 5-8-2004.

ΕΠΑΝΩ