Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

Α΄ Μέρος: Προκαταρκτική κοσμοθεώρηση

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο.

Γενική αντιμετώπιση των εκδηλώσεων του κόσμου μας.

(Βασικές πνευματικές αρχές στην έρευνα).


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ερευνάμε σε κάθε έκφραση της ζωής είναι η θετική ή η αρνητική επίδραση που έχει, αν προκαλεί καλό ή κακό στο περιβάλλον της. Όταν, για παράδειγμα, είναι να ξεκινήσουμε μία φιλία ή μία σχέση, το λογικό είναι να μας ενδιαφέρει περισσότερο αν αυτός ο άνθρωπος είναι καλός, παρά π.χ. ο τόπος καταγωγής του.

            Αυτό που προέχει λοιπόν είναι να εξετάσουμε και να γνωρίσουμε το αν οι φίλοι μας τα UFO είναι πραγματικοί φίλοι και όχι αν έρχονται από τον Σείριο ή από τι υλικό είναι φτιαγμένα, έτσι... «ακαδημαϊκά». Η ουσία κάθε φαινομένου - δραστηριότητας στη Δημιουργία είναι η ιδιαίτερη ποιότητα του, δηλαδή η αιτία - πηγή του, η κατεύθυνση και ο σκοπός (που «δικαιώνει την αιτία») του φαινομένου αυτού. Η σκοπιμότητα υπάρχει στις πράξεις όλων των όντων, ακόμα κι αν αυτές αγγίζουν τα όρια του παράλογου και του ανεξιχνίαστου ή είναι ασυνείδητες.

Καθετί στον κόσμο, κάθε πράξη μας, κάθε φαινόμενο, λαμβάνει έναν ποιοτικό και ουσιαστικό χαρακτηρισμό σε σχέση με τα αποτελέσματα του στο περιβάλλον: καλό (δημιουργικό - ωφέλιμο), ουδέτερο ή κακό (καταστροφικό - βλαβερό), με όλα τα στάδια, τις διαβαθμίσεις που ενυπάρχουν σ' αυτά.

Και λέγοντας περιβάλλον, στις εμφανίσεις UFO και ξένων όντων, εννοούμε κυρίως το νου, την ψυχή και το σώμα των μαρτύρων, αλλά και το φυσικό περιβάλλον, στο οποίο συνέβη μία τέτοια εμφάνιση.

Θα ερευνήσουμε λοιπόν αντικειμενικά το θέμα των UFO, απ' όλες τις πλευρές, με βασικούς άξονες την αμερόληπτη ερμηνεία και αξιολόγηση όλων των θεμάτων που σχετίζονται μ' αυτά. Έτσι, ακολουθώντας τη σωστή ιεραρχία στην έρευνα, πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 11-4-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 11-4-2005.

Πάνω