Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο.

Αινιγματικές παραθέσεις για το φαινόμενο


Πάρα πολλοί αστρονόμοι και άλλοι επιστήμονες παρατηρούν καθημερινά το διάστημα με τηλεσκόπια τελευταίας τεχνολογίας. Με τα τηλεσκόπια αυτά πλέον μπορούμε να διακρίνουμε απίστευτες λεπτομέρειες στο φεγγάρι για παράδειγμα ή ν' ανακαλύψουμε έναν πλανήτη σαν το δικό μας, σε απόσταση πολλών ετών του φωτός μακρύτερα.

Επίσης, υπερσύγχρονα ραντάρ σ' όλον τον κόσμο, χτενίζουν κάθε σπιθαμή του ουρανού μέρα - νύχτα. Σε σχέση με την αναλογία που έχει διατυπωθεί, ότι κάθε μέρα δηλαδή έχουμε εμφανίσεις UFO στη Γη, θα έπρεπε και οι δορυφόροι μας ακόμα, συν όλων των άλλων, να «συλλαμβάνουν» άγνωστα σκάφη να εισχωρούν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας. Η ατμόσφαιρά μας κατακλύζεται από παρατηρήσεις, φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις. Πού είναι όμως και τα μητρικά σκάφη ή οι βάσεις των εξωγήινων, που όπως διατείνονται κάποιοι, βρίσκονται κοντά μας και μας παρακολουθούν;

Απ’ την άλλη έχουν γυριστεί σε εξωτερικούς χώρους αμέτρητες ταινίες, σειρές, ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ ποικίλων θεμάτων, ζωντανά ή μη, συνολικής διάρκειας εκατομμυρίων ωρών, όπως επίσης έχουν τραβηχτεί και άφθονες φωτογραφίες για περιοδικά κτλ. Ποτέ όμως δεν έχουμε δει σ' όλα αυτά να κινείται ξεκάθαρα κάποιο ΑΤΙΑ στον ουρανό.

Πάντως, κάποιοι τύποι «δοσμένοι» στα UFO προωθούν ή και προκαλούν, αν θέλετε, την «αλήθεια» του ζητήματος, σε πολλές περιπτώσεις (στην ουσία πρόκειται κυρίως για απάτες και παρερμηνείες).

Ποτέ δεν έχει γίνει μία επιστημονική ανακοίνωση με παρουσίαση αποσαφηνιστικών στοιχείων (φωτογραφιών, βιντεοσκοπήσεων κτλ.) και με συμφωνία ξεχωριστών, αγνώστων μεταξύ τους, επιστημόνων και μαρτύρων.

Οι περισσότεροι ορθολογιστές επιστήμονες συμφωνούν ότι είναι αδύνατο να μας έχουν επισκεφθεί με τόση συχνότητα αυτά τα σκάφη, να ξεφεύγουν, προερχόμενα από το έξω διάστημα, από τόσες παρατηρήσεις τηλεσκοπίων, ραντάρ, δορυφόρων και να προσγειώνονται με την... άνεσή τους στο έδαφος ή να παραμένουν στον εναέριο χώρο ώρες ολόκληρες. Γι' αυτό και συμφωνούν ότι το όλο θέμα, όπως παρουσιάζεται από την πλειοψηφία των UFOλόγων, στερείται σοβαρότητας. Αν δεν είναι έτσι, θα πρέπει να κρύβεται μία απίστευτη, τεράστια πλεκτάνη απόκρυψης.

Στη διάρκεια της πορείας μας θα παρουσιάσουμε πολλά περιστατικά με UFO. Εξηγούμαστε όμως, για να μην παρεξηγούμαστε: πολλά από αυτά τα περιστατικά μπορεί να είναι απατές, φυσικά φαινόμενα, γήινα αντικείμενα και γενικά ό,τιδήποτε άλλο εκτός από μυστήριο - ανεξήγητο φαινόμενο.

            Εμείς τα εξετάζουμε όλα με την υποψία ότι υπάρχει, έστω και μία ελάχιστη πιθανότητα, τα περιστατικά αυτά ν' ανταποκρίνονται όντως σε μία ανεξιχνίαστη πραγματικότητα, να είναι δηλ. αληθινές σκιές του αγνώστου.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 12-4-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 12-4-2005.

Πάνω