Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο.

Ορμούν "ως λέοντες ωρυόμενοι"


B. M.I.B.: Τρόμος στην "πύλη" του παραφυσικού

Μέσα στο όλο κλίμα του τρόμου και της ψυχολογικής βίας που ασκούν οι άγνωστοι επισκέπτες στους μάρτυρες, έρχεται να προστεθεί και το «κερασάκι στην τούρτα»: Οι Άνθρωποι με τα Μαύρα (Men in Black - Μ.Ι.Β.), που «πουλάνε» προστασία και εχεμύθεια σε αφίξεις «εξωγήινων».

Για πολλούς UFΌλόγους οι Μ.Ι.Β. είναι κλωνοποιημένοι άνθρωποι ή «βιορομπότ», που στέλνονται στους μάρτυρες μιας σημαντικής επαφής με ένα UFΟ ή και με το πλήρωμά του. Ο σκοπός; Να «τους κλείσουν το στομα», να μην αναφέρουν δηλαδή οι μάρτυρες τίποτα για την εμπειρία τους αυτή.

Αν ο μάρτυρας πιστέψει τις απειλές τους, τότε τσακίζεται ψυχολογικά, καταντάει ένα ράκος. Ίσως να νομίζει ότι τον παρακολουθούν ανελλιπώς, ή όταν κυκλοφορεί μέσα σε πολύ κόσμο και δει κάποιον ντυμένο στα μαύρα, να τον θεωρεί κατάσκοπό του. Πόσοι άνθρωποι έχουν περιπέσει σε τέτοια ψυχολογική καταρράκωση!

Οι Μ.Ι.Β. εκστομίζουν φοβερές απειλές στους μάρτυρες, οι οποίοι μένουν ανήσυχοι για πολλά μερόνυχτα, μετά την απρόσμενη επίσκεψη τους, στο σπίτι τους συνήθως. Φορούν μαύρα ρούχα φυσικά, μετακινούνται με μαύρο αυτοκίνητο, λιμουζίνα συνήθως, οι κινήσεις τους δε, μοιάζουν μηχανικές, προγραμματισμένες. Δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι «από τον κόσμο μας».

Συχνά παριστάνουν κυβερνητικούς πράκτορες ή αξιωματικούς. Η χαρακτηριστική απειλή τους στο μάρτυρα είναι: «Κοίταξε, φίλε. Αν αγαπάς τη ζωή τη δική σου και της οικογένειάς σου, μην ξαναμιλήσεις ποτέ γι' αυτό που είδες, γιατί..»

Παρ' όλες τις απειλές τους όμως, ποτέ σχεδόν δεν ξαναεμφανίζονται.

Μία ιδιόρρυθμη ιστορία διηγήθηκε ο Αμερικανός ερευνητής UFΟ, Albert Bender, το 1953. Τρεις «κατά παραγγελία» Μ.Ι.Β. τον οδήγησαν στην Ανταρκτική. Εκεί ο «Διοικητής» των διαστημανθρώπων αποκάλυψε, εκτός των άλλων, στον Bender, ότι έχουν αρπάξει κατ' επανάληψη πολλούς γήινους και τους έχουν μεταφέρει στην πλανήτη τους, όπου χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα και εκτίθενται ως αξιοθέατα στο εξωγήινο κοινο! Τελικά δεν επιζεί κανένας γήινος. [1]

Στο φαινόμενο των Μ.Ι.Β., η ζυγαριά γέρνει αποκλειστικά προς την πλευρά του κακού, του αποτρόπαιου, σαν προέκταση του ανάλογης χροιάς φαινομένου των ΑΤΙΑ. Είτε οι Μ.Ι.Β. είναι αποκυήματα φαντασίας, είτε όντως υπάρχουν (όχι πάντως ως «προστάτες» των εξωγήινων), η πηγή - αφετηρία του φαινομένου είναι η «περιοχή του κακού», αναμφισβήτητα. Όλα όμως δείχνουν ότι είναι κυρίως προβαλλόμενες πνευματιστικές παρουσίες, διότι εμφανίζονται και στο «αιθερικό» -ονειρικό επίπεδο. Επαυξάνουν δε, και όλοκληρώνουν την ήδη αβέβαιη - τρομοκρατική χροιά που χαρακτηρίζει τις επισκέψεις των «αφεντάδων» τους, επιφέροντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και τρόμο. Κι έτσι, «δένουν»θαυμάσια...

Στο παλιο περιοδικο «UFΟ - Ιπτάμενοι Δίσκοι» [2], διαβάσαμε την ιστορία ενός μάρτυρα που, μετά από μία εμπειρία του με UFΟ, δέχτηκε στο σπίτι του επισκέψεις από Μαυροντυμένους. Παράλληλα, είχε ν' αντιμετωπίσει μαζί με τη γυναίκα του έναν παροξυσμό από αλλόκοτα φαινόμενα: Η τηλεόραση άνοιγε μόνη της στη διαπασών μέσα στη νύχτα και έκλεινε μόνη της μετά, τα φώτα του σπιτιού αναβοσβηναν μονα τους, έβλεπε εφιάλτες, χάλαγαν τα ρόλογια του κτλ. Μάλιστα, εξαιτίας των γεγονότων, ήταν να πάρει διαζύγιο απ' τη γυναίκα του.

Στο ίδιο περιοδικό [3], σε μία συνέντευξη του αστρονόμου Άλεν Χάϋνεκ (1910-1986), μνημονεύεται το περιστατικό κάποιων Μ.Ι.Β., που, καθώς οδηγούσαν μία μαύρη Κάντιλακ, το αυτοκίνητό τους υψώθηκε στον αέρα και εξαφανίστηκαν. Όπως θα παρατηρήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο, πάρα πολλά δαιμονικά και στοιχειά έχουν μαύρο χρώμα ή φέρουν μαύρη αμφίεση. Το ίδιο και οι Μ.Ι.Β. αλλά και πολλοί «εξωγήινοι», που φορούν μαύρες κάπες, στολές, ράσα ή κελεμπίες, όπως και οι σατανιστές.

Σε παλιούς θρύλους κυριαρχούσε η πανάρχαιη μορφή του αντιπροσώπου ή αγγελιοφορου κάποιων κρυφών και τρομερών δυνάμεων: του «Μαύρου Ανθρώπου» της μαγικής παράδοσης και του παρόμοιου Νυαρλαθοτέπ του Νεκρονομικον (Μυθολογία Κθούλου).

Οι μαγικές παραδόσεις βρίθουν από αναφορές και συμβάντα για αυτόν τον «Μαύρο Άνθρωπο» και οι «Μαυροντυμένοι Μ.Ι.Β.» ίσως να συσχετίζονται μ' αυτόν. Ο Νυαρλαθοτέπ θεωρείται προέκταση ή απόρροια του Αζαθόθ, που είναι ο εκφραστής του άμορφου και αρχέγονου Χάους [4].

Οι θεατρινισμοί, η τρομοκρατία, που σμπαραλιάζει τον ψυχικό κόσμο των μαρτύρων, και τα ψεύδη, είναι χαρακτηριστικά δείγματα του «ήθους» των Μ.Ι.Β., αλλά και των «εργοδοτών» τους.


 

[1] Περιοδ. Nexus, Τευχ. 4,σελ. 53.

[2] Νο 13, σελ 29-30.

[3] Νο 1,σελ. 23.

[4] Βλ. σε βιβλία που ασχολούνται με τη Μυθολογία Κθούλου, όπως π.χ. στο Η Σκιά του Κθούλου, του Γιώργου Μπαλάνου (σελ. 195 κ.α.).

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 12-4-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 21-4-2005.

Πάνω