Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7ο.

Ανθρωποκτόνοι ψυχών αλλά και σωμάτων


Δ. Οι εξωγήινοι και... φονιάδες;

...Και δεν έχουν ίχνος συνείδησης γιατί... σκοτώνουν κιόλας! Τα UFO και οι επιβάτες τους εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα για το θάνατο αρκετών αθώων ανθρώπων, πάντα με την προϋπόθεση ότι οι ιστορίες αυτές είναι αληθινές.

Ειδικά πολλοί πιλότοι λέγεται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους καταδιώκοντας άγνωστα σκάφη στον ουρανό [0].

Την 1η Ιουλίου του 1945 ένα τζετ συνετρίβη στην κωμόπολη Γουέλσβιλ των ΗΠΑ, μετά από επαφή με UFO. Ο πιλότος αισθάνθηκε να πλημμυρίζει η καμπίνα του μ' ένα κύμα φοβερής ζέστης και εγκατέλειψε το σκάφος. Το τραγικό αποτελέσμα ήταν να σκοτωθούν τέσσερα άτομα στην κωμόπολη, και να τραυματιστούν άλλα πέντε. Στις 29/9/1959 ένα αεροπλάνο με 34 επιβάτες που πετούσε πάνω από το Μπάφαλο του Τέξας, εξερράγη στον αέρα, μετά από μία «συνάντηση» που είχε με ένα φωτεινό αντικείμενο. Πρώτη φορά σε ατύχημα οι εμπειρογνώμονες είδαν ένα αεροπλάνο να διαλύεται τόσο ολοκληρωτικά, τα συντρίμμια του να είναι διασκορπισμένα σε τόσο μεγάλη απόσταση και οι άνθρωποι να έχουν διαμελιστεί με τόσο μακάβριο τρόπο [1].

Ένα άλλο θανατηφόρο πέρασμα των UFO συνέβη στις 13/12/1951 στο Τουκουμκάρι του Ν. Μεξικού. Τότε, ένα UFO προκάλεσε μία «επιδέξια» ρωγμή σε μία δεξαμενή νερού, που κατέρρευσε, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και καταστρέφοντας περιουσία εκατομμυρίων δολαρίων [2].

Δύο άντρες νεκροί, με τα πρόσωπα τους σκεπασμένα με μάσκες από μολύβι, βρέθηκαν στις 20/8/65 στο Ρίο της Βραζιλίας, στο λόφο Νιτεροι. Την ίδια μέρα είχε θεαθεί ένα UFO να πετάει πάνω από το λόφο. Κυκλοφορούσαν φήμες ότι οι δύο άντρες σκόπευαν να συναντηθούν με όντα των ΑΤΙΑ [3].

            Πολλοί μάρτυρες περιστατικών UFO, σε προσωπικό κυρίως επίπεδο, έχουν πεθάνει από διάφορες αιτίες, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την εμπειρία τους. Επίσης η διάνοια που κινεί τα σκάφη αυτά, έχει προσπαθήσει να σκοτώσει ανεπιτυχώς πολλούς ανθρώπους, όπως φαίνεται από πάμπολλα περιστατικά.

Ο διάβολος «ανθρωποκτόνος ην απ’ αρχής» (Ιωάννου 8, 44). Αν μπορούσε, θα «ξεπάστρευε» όλη την ανθρωπότητα. Περιορίζεται όμως σε μεμονωμένα περιστατικά φόνων, κατά θεία παραχώρηση πάντα. Στο βίο του Άγ. Σέρβιου εξιστορείται το πάθημα του Μονάχου Κουννάβιου, στον οποίο παρουσιάστηκαν δαίμονες ως φώτα, λόγω της κενοδοξίας του. Τον έβαλαν να καθίσει σ' ένα θρόνο, για να λάβει χάρη και δόξα για τους αγώνες και τους κόπους του. Κατόπιν, τον ανέβασαν, μαζί με το θρόνο, ψηλά στην ατμόσφαιρα και από κει τον πέταξαν με ορμή κάτω σ' ένα βράχο, με τραγική κατάληξη το θάνατο του σώματος και της ψυχής του [4]. Ο «ανθρωποκτόνος» δεν αστειεύεται...

Και μία τελευταία περίπτωση θανατηφόρου περάσματος από ΑΤΙΑ: Στις 5 και 7 Δεκεμβρίου του 1995, η Σομαλία συγκλονίστηκε από απανωτές εκρήξεις. Oι εκρήξεις πρέπει να προήλθαν από ΑΤΙΑ που εθεάθησαν τις ημέρες εκείνες, πάνω από την πολιτεία του Άντεν. Οι κάτοικοι της περιοχής όμως παρουσίασαν πολλά παράξενα συμπτώματα. Αρκετά παιδιά πέθαναν, οι μεγαλύτεροι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, βήχα, διάρροια και έντονους πονοκεφάλους, ενώ τα ζώα βρίσκονταν για δύο περίπου μέρες εκτός ελέγχου [5].


 


[0] Ο Ντόναλντ Κήχοου στο βιβλίο του ‘Ξένοι από το διάστημα’, Εκδ. Ωρόρα, περιγράφει πολλά θανατηφόρα περιστατικά από συναντήσεις αεροπλάνων με UFO.

[1] Στο βιβλίο του Κήχοου, σελ. 42 και σελ. 228.

[2] Cοral Lοrenzen and Jim, Η παγκόσμια Ιστορία των UFΟ, έκδ. Μπαρμπουνάκης, σελ. 52-53

[3] Ντόναλντ Κήχοου, Ξένοι από το διάστημα, εκδ. Ώρόρα, σελ. 156

[4] Δ. Παναγόπουλου, Ο όσιος Σέρβιος, Βιβλιοπ. Νεκταρίου Παναγόπουλου, σελ. 47.

[5] Περιοδ. Skylab, τεύχος 1, σελ. 61.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 17-5-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 17-5-2005.

Πάνω