Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο.

UFO και "στοιχειά": Βίοι παράλληλοι


Δ. Οι Υποχθόνιοι και η Κούφια Γη

Ανάμεσα στις θεωρίες για την προέλευση των UFO σημαντική θέση κατέχει ή θεωρία της Κούφιας Γης. Σύμφωνα μ' αυτήν, μας επισκέπτονται από τα έγκατα της γης με τα προηγμένης τεχνολογίας σκάφη τους, οι λεγόμενοι «ενδογήινοι» ή «υποχθόνιοι». Πολλοί ανθρακωρύχοι και εργάτες ορυχείων φημολογείται ότι έχουν ξαφνιαστεί από την παρουσία υποχθονίων πλασμάτων μέσα στη Γη. Τα πλάσματα αυτά, πιστεύουν κάποιοι ερευνητές, είναι και οι χείριστες των Ιπταμένων δίσκων. Υπόκωφοι ήχοι ακούγονται επίσης μέσα από τη γη σε εμφανίσεις τεράτων σε λίμνες, αλλά και σε εμφανίσεις UFO.

Ο «προφητικός» Ιούλιος Βερν (1828-1905) είχε γράψει το «Ταξίδι στο κέντρο της γης», από αρχαιοτάτων χρόνων όμως, οι παραδόσεις των λαών και των θρησκειών μιλούν για ζωή στα ζοφερά και ομιχλώδη τοπία ενός έσω - κόσμου. Για τους Αρχαίους Έλληνες υπήρχε ο Άδης, ο Κάτω Κόσμος, λέξη που υιοθέτησε και ο Χριστιανισμός. Η Βίβλος σε πολλά σημεία τονίζει την ύπαρξη καταχθόνιων δυνάμεων μέσα στο έρεβος (Πέτρου Β' 2,4 – Αποκάλυψη 5, 3 και 13 κτλ.).

Σύμφωνα με τη θεωρία των Πουράνα (Ινδουισμός), κάτω από τη γη βρίσκονται κόσμοι που κατοικούνται από πνεύματα - φίδια και δαίμονες. Εκεί είναι και οι κολάσεις, οι τόποι τιμωρίας των κακοποιών[i]. Για τους Βουδιστές υπάρχει η φλεγόμενη ή παγωμένη κόλαση, όπως κόλαση υπάρχει και για τους Ταοϊστές.

Στη θάλασσα μπαινοβγαίνουν άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα, τα USO. Οι Άγγλοι ναυτικοί πίστευαν πως στο βυθό του ωκεανού ζούσε ο Daνy Jones, ο Διάβολος της θάλασσας[ii]. Θαλάσσια τέρατα, όπως το Κράκεν (Σκανδιναβία), κατοικούν στα σκοτεινά βάθη της θαλάσσιας αβύσσου. Η Χάρυβδη στη μυθολογία ήταν ένα τέρας, που από τον κεραυνό του Δία ρίχτηκε στα βάθη της θάλασσας. Εκεί κατοικούσε και ο τρομακτικός Θεός Τρίτων, που είχε και κεφάλι φιδιού.

Ένας ναυτικός του 12ου αιώνα, καθώς έπαιζε χαρτιά στο καράβι, φώναξε το διάβολο να τον βοηθήσει να κλέψει για να κερδίσει. Στο τέλος, όχι μόνο έχασε την παρτίδα, αλλά τον άρπαξε και τον έφαγε ένα θαλάσσιο τέρας που βγήκε μέσα από το νερό[iii].

Ένας άλλος ναύτης, Ιταλός, γράφει ο Ν. Πολίτης, αφού έχασε πιωμένος όλα τα λεφτά του στους κύβους, βλασφημούσε τα Ιερά και τα Όσια και ζητούσε τη βοήθεια των διαβόλων. Τη νύχτα ένα μεγάλο και φοβερό τέρας με μάτια λαμπερά ανέβηκε στο πλοίο και άρχισε να κυνηγάει το ναύτη. Εκεί που έτρεχε αυτός, σκόνταψε και έπεσε στο στόμα του φοβερού όφεως[iv].

Η φύση αντιδρά κατά τη διάρκεια εμφανίσεων UFO στην επιφάνεια. Και τα USO όμως δημιουργούν προβλήματα μέσα στο νερό. Στις 6/11/73 στην Πασκαγκούλα του Μισισιπή τέσσερις ψαράδες είδαν ένα USΟ μέσα στη θάλασσα. Ταυτόχρονα, τα ψάρια στο νερό είχαν εξαφανιστεί. Δεν έπιασαν ούτε ένα ψάρι εκείνη τη νύχτα, αν και συνήθως έπιαναν άφθονα[v]. Ο Άγιος Θεόδωρος ο Συκεώτης είχε ανέβει σε ένα καράβι, που, από δαιμονική ενέργεια, τα δίχτυα του δεν έπιαναν ποτέ ψάρια, (το πλοίο δηλαδή ήταν σα ματιασμένο!). Ο Άγιος τότε ευλόγησε το καράβι, πρόσταξε να ρίξουν τα δίχτυα και αυτά γέμισαν από ψάρια[vi].

Οι δυνάμεις λοιπόν που κινούν τα UFO λειτουργούν εντελώς αντίθετα από τις Λυτρωτικές Δυνάμεις.

Μόνο και μόνο με την ιδέα ότι η προέλευση των UFO μπορεί να είναι ο Κάτω Κόσμος, ο νους μας πάει αμέσως στο κακό. Ακόμα και για τους μάγους, τα πνεύματα τα υποκάτω της γης είναι καθ' ολοκληρίαν πονηρά[vii].

Αλλά και οι ίδιοι οι ερευνητές που ενστερνίζονται την ύπαρξη «ενδογήινων», παραδέχονται ότι έχουν αρνητική φύση κυρίως, ότι είναι δηλαδή ως επί το πλείστον κακοπροαίρετοι. Αλλά πάλι υποστηρίζουν ότι συνεργάζονται οι «ενδογήινοι» με ισχυρούς ανθρώπους και οργανώσεις στη γη (υπερκυβέρνηση, μασόνους, τάγματα κτλ.). Λέγεται ότι ο Χίτλερ είχε επικοινωνία με «υπεράνθρωπους» που ζούσαν στα έγκατα της γης, όντας μέλος της ομάδας «Θούλη», η οποία διακήρυττε ότι ο Χριστιανισμός κι όλες οι θρησκείες πρέπει να εκλείψουν, και να αντικατασταθούν με τη θρησκεία των «Καταχθόνιων Θεών»[viii].

Οι ενδογήινοι ονομάζονται και Deros. Απώτερος στόχος τους είναι το κακό της ανθρωπότητας, ενώ κάποιες ιστορίες μιλούν για μηχανήματα που έχουν στην κατοχή τους και προκαλούν στην επιφάνεια του πλανήτη αρρώστιες, πολέμους, ατυχήματα, καταστροφές και ευθύνoνται ακόμα για την άνοδο στην εξουσία και τη δραστηριοτητα των πιο κτηνωδών ανθρώπων της ιστορίας. Άλλοι ενδογήινοι είναι οι Vril-Ya, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη δύναμη Vrill που εκτός των άλλων, μπορεί και επιδρά στη σκέψη των ανθρώπων. Βριλ είναι και μία ονομασία της υπερφυσικής δαιμονικής δύναμης - ενέργειας που χρησιμοποιούν οι μάγοι.

Γνωρίζουμε και από τους Άγιoυς Πατέρες, ότι ο Σατανάς επιδρά στο μυαλό των ανθρώπων, με κακούς λογισμούς, σκέψεις, που με τη σειρά τους μετατρέπονται από μας σε κακές πράξεις (φόνους κτλ.).

Η παραδοσιακά σκοτεινή ποιότητα και σκοπιμότητα, με την οποία έχουν συνδεθεί οι καταχθόνιες δυνάμεις καθιστά το θέμα ιδιαίτερα λεπτό και πρέπει να χρήζει ιδιαίτερου χειρισμού, ώστε να μην ξεφύγει κάποιος ερευνητής από τον δέοντα τρόπο έρευνας.

 


[i] Η. De. Glasenapp, Οι πέντε μεγάλες θρησκείες του κόσμου, εκδ. Βιβλιο-Αθηναϊκή, σελ. 75.

[ii] Ναούμ Θεοδοσιάδης, Ξωτικά, εκδ. Αρχέτυπο, 1998, σελ. 280.

[iii] Roland Villeneuve, Το δαιμονικό σύμπαν, εκδ. Αστέρι, 1979, σελ. 43.

[iv] Νικ. Πολίτη, Παραδόσεις, τόμο Β', σελ. 307.

[v] Λ. Στρίνγκφηλντ, Ιπτάμενοι δίσκοι, εκδ. Ράπτης, 1977, σελ. 172­175.

[vi] Ο Άγιος Θεόδωρος ο Συκεώτης, εκδ. Το Περιβόλι της Παναγίας, 1987, σελ. 178.

[vii] Ο Άγιος Ιερομάρτυς Κυπριανός, εκδ. Ρηγόπουλου, 1999, σελ. 62.

[viii] Dr. D.C. Yermak, Κ-Ρ- Υ-Π-Τ-Ο-Κ-Ρ-Α-Τ-Ι-Α, εκδ. Αποκάλυψις, σελ. 155.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 21-6-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 21-6-2005.

Πάνω