Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9ο.

UFO - πνευματιστικά φαινόμενα: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος


Ε. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι το καύσιμό τους;

Ο Καναδός νευροψυχίατρος Ουάιλνιτερ Πένφιλντ πιστεύει ότι «η ηλεκτρική διέγερση κάποιων περιοχών του εγκέφαλου δημιουργεί πολύ έντονες παραισθήσεις που δεν ξεχωρίζουν από την πραγματικότητα: περιλαμβάνουν αίσθηση χαμένου χρόνου, σεξουαλικές εμπειρίες, εμφανίσεις παράξενων όντων, μετεώριση κ.α.»[1].

Στις αρχές του 20ου αιώνα ο Nicolas Tesla (1856-1943) έκανε παρατηρήσεις για την επιρροή του ηλεκτρομαγνητισμού στον τρόπο συμπεριφοράς. Τα πειράματα του Tesla συνεχίστηκαν μετά από τη δεκαετία του '30 με το Αμερικάνικο πρόγραμμα Pandora. Επιτυχείς δοκιμές έδειξαν πως το κατάλληλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην αιμάτωση του εγκεφάλου, αποδιοργάνωση της συμπεριφοράς, νευρικότητα, απώλεια μνήμης και παραισθήσεις[2].

Αυτή η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια φαίνεται ότι κάποιες φορές λειτουργεί σαν «καύσιμο» για το «ταξίδι» των UFO στον κόσμο μας. «Είναι προσωρινές εισχωρήσεις στην πραγματικότητα μας, δηλαδή στο χωροχρονικό συνεχές μας, στιγμιαίοι χειρισμοί ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας»[3], πιστεύει ο Τζων Κηλ.

Μην ξεχνάμε όμως ότι και η επικοινωνία μας με τον αιθέριο κόσμο των (πονηρών) πνευμάτων, τελείται με μία μορφή ενέργειας. Και ο κόσμος των πνευμάτων ανταπαντά με την ίδια ενεργειακή εκπομπή. Μ' αυτή «διακτινίζονται» τα «φαντάσματα» και οι «εξωγήινoι» στο υλικό πεδίο, μ' αυτήν το μέντιουμ ανυψώνει το τραπεζάκι.

Η εν λόγω επικοινωνία των πνευμάτων πραγματοποιείται ιδιαιτέρως κατά τις νυχτερινές ώρες, επειδή το φως φαίνεται να έχει διαλυτική επιρροή επί των κυμάτων αυτών, εξ ου και η σκοτεινή προέλευσή τους. Η αρνητική αυτή ενέργεια, ειδικά των UFO, είναι εμφανέστατη, λόγω της παράλυσης που προκαλεί πολλάκις στους μάρτυρες, λόγω επίσης και των διάφορων προβλημάτων υγείας και της ανάλογης επίδρασης στα ζώα, με τάσεις πανικού, παραφροσύνη κτλ.

Είναι πνευματική ενέργεια, με αποτελέσματα στον ηλεκτρισμό, δε σημαίνει απαραίτητα ότι μεταδίδεται από τεχνολογική πηγή (από προηγμένης τεχνολογίας πλανητικά σκάφη). Ασκεί, λόγω της σύστασής της, επίδραση στις μηχανές των αυτοκινήτων και στο ηλεκτρικό ρεύμα. Ο αντι­κόσμος αναλώνει την ενέργεια αυτή σε μια αρνητική επίδραση στη φυσική - υλική διάσταση, και το χειρότερο, σε μια οργανωμένη, άριστα καλυμμένη ή μη, ολέθρια επίδραση στην ψυχική υπόσταση του ανθρώπου. Εδώ εντοπίζεται και η διαφορά με τον φωτεινό πνευματικό κόσμο.

Η σύσταση των αοράτων πνευμάτων του αντι-κόσμου, είναι παρόμοιας, λεπτότατης υφής, με το αόρατο τμήμα της ανθρώπινης ύπαρξης, την ψυχή, καθώς και με τη σκέψη και τη φαντασία του. Επομένως, έχουν εύκολη πρόσβαση στη σκέψη και στη φαντασία και διοχετεύουν σ' αυτήν τις παραστάσεις που επιδιώκουν.

            Μπορούν λοιπόν εύκολα και «κάνουν κουμάντο» στο αχαλίνωτο πνευματικό πεδίο τους, που συντονίζεται με το κανάλι της ανθρώπινης νόησης. Έτσι, το θύμα είναι ανίκανο να ελέγξει ή να κατευθύνει όσα του αποστέλλονται από «εκεί». Οι οπτασίες αυτές και τα οράματα, του «επιβάλλουν» τη μορφή που θέλουν. Έρχονται όπως θέλουν, οπότε θέλουν και φεύγουν πάλι οπότε θέλουν, όπως τα όνειρα, τα οποία δεν διέπονται από σταθερούς νόμους.


 

[1] Carl Sagan, Στοιχειωμένος κόσμος, εκδ. Έσοπτρον, σελ. 128.

[2] Περιοδ. Terra Incοgnita, τευχ. 4, σελ. 56.

[3] Brinsley Ιe Pοer Trench, Μυστηριώδεις επισκέπτες, εκδ. Κονιδάρη, σελ. 74.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 16-9-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 10-10-2005.

Πάνω