Ελληνικός Παρατηρητής τής Σκοπιάς

Φραγμός στην εκμετάλλευση της απειρίας των άλλων

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ειδήσεις που σας κρύβει η Σκοπιά

Διεθνές σκάνδαλο παιδεραστίας στη Σκοπιά * Και νέο διεθνές σκάνδαλο παιδεραστίας τών Μαρτύρων τού Ιεχωβά * Με βίασαν στο Μπέθελ! - Ομοφυλόφιλοι στο Κυβερνόν Σώμα τών Μαρτύρων τού Ιεχωβά * Ρώσσελ: Μια μοιχαλίδα "μέδουσα" * Η καθαρότητα τής Εκκλησίας

Οι Μάρτυρες τού Ιεχωβά και τα... μαξιλάρια τού Μπέθελ

Το σκάνδαλο Pillowgate (μαξιλαρογκέιτ)

Από Συνεργάτη στην Αμερική 

 

Στην δεκαετία του 1970 υπήρχε στις Η.Π.Α το φημισμένο πολιτικό σκάνδαλο το Watergate. 46 χρόνια αργότερα ένα νέο "σκάνδαλο" κάνει την εμφάνιση του πάλι στις Η.Π.Α.

 

Αυτό το βίντεο δεν έπρεπε να βγει έξω, καθώς ήταν για εσωτερική προβολή αποκλειστικά για τα νέα άτομα που εισέρχονται στο Μπέθελ. Όμως κάποιοι από το Μπέθελ κατάφεραν και το έστειλαν σε διάφορα αποστατικά κανάλια στο YouTube, όπου η Σκοπιά έγινε περίγελο εξαιτίας του γλαφυρού και πιπεράτου περιεχομένου του.

Και αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο που διαρρέει προς τα έξω· είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε βίντεο να φεύγουν κρυφά από το Μπέθελ και να βγαίνουν στο Ίντερνετ, πριν η Σκοπιά τα δείξει στην τηλεόρασή της, ή βίντεο που δεν έπρεπε να βγουν προς τα έξω. Ποιοί είναι αυτοί οι Μπεθελίτες πίσω από αυτές της διαρροές; Σίγουρα για να φτάσουν σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι έχουν καταλάβει τι αντιπροσωπεύει η Εταιρεία, που αυτό δείχνει ότι ακόμα και στα κεντρικά γραφεία η κατάσταση δεν είναι και τόσο τέλεια, όπως θέλει να την παρουσιάσει η Σκοπιά.

Το Μαξιλαρογκέιτ είναι ένα βίντεο σε 2 μέρη. Ένα που απευθύνεται στις γυναίκες με διάρκεια περίπου λίγο κάτω από 15 λεπτά και ένα για τους άνδρες που είναι σχεδόν 30 λεπτά. Τι αναφέρουν αυτά τα βίντεο;

Ουσιαστικά περιγράφουν ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά στο Μπέθελ. Ειδικά στην αναφορά για τους άνδρες, η πιπεράτη ομιλία του εκπαιδευτή δείχνει τα προβλήματα που έχει η Σκοπιά ανάμεσα στα άτομα που δουλεύουν εκεί. Ουσιαστικά περιγράφει καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ομοφυλοφιλικές τάσεις και ποιές πράξεις αποτελούν πορνεία και ποίες ακαθαρσία.

Για παράδειγμα, τι γίνεται αν 2 άνδρες συγκάτοικοι, αφού θα κάνουν μπάνιο, καθίσει ο ένας στα γόνατα του άλλου και αρχίσουν να αγκαλιάζονται; Μήπως αυτό είναι πορνεία; Επίσης τι γίνεται αν μετά από ένα πάρτι και κατανάλωση ποτού, 2 άνδρες αρχίσουν να αυνανίζονται μπροστά ο ένας στον άλλο; Είναι πορνεία ή ακαθαρσία; Τι γίνεται όταν την νύκτα στο κρεβάτι, κάποιος ερεθιστεί αγκαλιάζοντας ένα μαξιλάρι και τελικά φθάσει στην κορύφωση; Είναι πορνεία ή ακαθαρσία; Ή τι συμβαίνει αν φορούν στενά παντελόνια και ερεθιστούν; (τελευταία το μέλος του Κυβερνώντος Σώματος Τόννι Μόρρις, έχει κάνει εκστρατεία εναντίων των στενών παντελονιών με ομιλίες σε διάφορες χώρες, τονίζοντας ότι αν φορεί κάποιος στενά παντελόνια θα οδηγηθεί στην ομοφυλοφιλία!!!)

Για όσους καταλάβουν Αγγλικά μπορείτε να δείτε τα 2 βίντεο πιο κάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=e61uLNI9ku4

https://www.youtube.com/watch?v=TkMmtwYOOqw

Το συμπέρασμα αυτό των 2 βίντεο, δείχνει τελικά ότι η Σκοπιά, δεν είναι αυτό που ισχυρίζεται. Το πρόβλημα της ανηθικότητας και τής ομοφυλοφιλίας, είναι σοβαρό στα Μπέθελ της Σκοπιάς, γιατί αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα δεν θα έκαναν 2 βίντεο με τέτοιες πιπεράτες περιγραφές, που τελικά είναι γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο που υποτίθεται ότι κατοικεί το πνεύμα του Θεού.

Ένας πρώην Μπεθελίτης, περιγράφει, πριν διαρρεύσει το βίντεο αυτό, την ανηθικότητα που επικρατεί στα Μπέθελ και ήταν αυτό που τον έκανε στο τέλος να φύγει. Είχε δει παντρεμένες "αδελφές" να τον φλερτάρουν σαν νέος που μόλις πήγε, και αυτό ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο,  αφού σε πάρτι είδε ομοφυλοφιλικές τάσεις, χαλαρή διαγωγή ενώ το ποτό ήταν άφθονο. Πιό κάτω είναι τα 2 βίντεο, όπου περιγράφει ο πρώην Μπεθελίτης την εμπειρία του στα Αγγλικά:

https://www.youtube.com/watch?v=8xEnSoBeh8I

https://www.youtube.com/watch?v=W5a2QtbbQeA

Η Σκοπιά καταδικάζει τις άλλες θρησκείες για χαλαρή διαγωγή και ανηθικότητα, την ίδια στιγμή που η ίδια τους η Οργάνωση είναι χειρότερη από τις άλλες θρησκείες που καταδικάζει. Για να ετοιμάσουν 2 βίντεο με τέτοιες πιπεράτες περιγραφές για σενάρια που μπορεί να συμβαίνουν στο Μπέθελ ώστε να αποφεύγουν καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ομοφυλοφιλία και ανηθικότητα, σημαίνει ότι αυτά γίνονται στην πραγματικότητα. Αν το καλοσκεφτεί κάποιος, ένας άνδρας δεν θα κάτσει στα γόνατα κάποιου άλλου άνδρα φορώντας μόνο την πετσέτα του μπάνιου, αν δεν έχει ήδη ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Η Σκοπιά ενδιαφέρεται για την βιτρίνα, και τίποτα περισσότερο. Αυτό που βλέπουμε όμως να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας είναι η κατάπτωση τών ηθών στην οργάνωση της Σκοπιάς με γρήγορους ρυθμούς, και μάλιστα μέσα από τα ίδια τα κεντρικά τους γραφεία.

Δημιουργία αρχείου: 11-1-2019.

Τελευταία μορφοποίηση: 11-1-2019.

ΕΠΑΝΩ