Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

Γ΄ Μέρος: Οι θρησκευτικές προεκτάσεις του φαινομένου των UFO

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο.

Οι παραβιάσεις του ηθικού κώδικα της συνείδησης από τους "εξωγήινους"


Αν τα UFO ήταν... άνθρωπος, αυτός θα ήταν ένας τσαρλατάνος προφήτης, ψεύτης, κλέφτης, κρυψίνους, επιδειξιμανής, ανήθικος, εμπρηστής ως και... βιαστής και δoλοφόνος! Θα συναναστρεφόσασταν ποτέ με ένα τέτοιο άτομο; Υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο άτομο να θέλει το καλό σας; «Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τούς θέλεις τούς εχθρούς;» Μια άλλη παροιμία λέει: «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Και οι «φίλοι» των UFO και των «επιβατών» τους είναι το σκοτάδι, τα απεχθή πλάσματα, τέρατα και δράκοντες, θορυβοποιά και ταραχοποιά πνεύματα κ.τ.λ

Βέβαια, θα πει κανείς, κι εμείς οι άνθρωποι έχουμε τόσα και τόσα ελαττώματα. Υπάρχουν και κάποιοι από μας όμως, ξέχωρα από αυτούς που έχουν φτάσει σε επίπεδο τελειότητας, που δε συνηθίζουν να πειράζουν το συνάνθρωπό τους και έχουν μια στοιχειώδη ευγένεια, ανθρωπιά και σεβασμό στο διπλανό. Έχουμε όμως καμία περίπτωση, έστω απλής ­φυσικής και όχι υποκριτικής καλοσύνης από τους UFO ­ναύτες; [1].

Επίσης τα μάτια, που είναι η αντανάκλαση της ψυχής, στους «γκρίζους», όπως και σε άλλους «εξωγήινους», είναι κατάμαυρα, χωρίς ίριδα και κόρη, θα λέγαμε ότι ανήκουν σε άψυχα, στεγνά από συναίσθημα, όντα [2]. Αν δεν είναι κατάμαυρα, είναι μάτια πύρινα, που υπνωτίζουν και θολώνουν τη συνείδηση.

Ακόμα κι ένας πανέμορφος εμφανισιακά άνθρωπος, όταν καταληφθεί από οργή και κακία μοιάζει με θηρίο ανήμερο και μας προκαλεί την αποστροφή. Κάποια ξένα όντα αποτελούν αποθέωση της ασχήμιας, της κακεντρέχειας, και όχι σπάνια η επίδραση της εξωτερικής τους ασχήμιας στον ψυχικό κόσμο ενός μάρτυρα είναι και ασχήμια στην ψυχή του. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, ή απαίσια εξωτερική όψη πολλών «εξωγήινων» να είναι ο καθρέφτης της άθλιας ψυχικής ποιότητάς τους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους δαίμονες, που κι αυτοί καμιά φορά φοράνε τη φωτεινή μάσκα, για να καλύψουν τη σκοτεινή και απαίσια μορφή τους. Είναι κι αυτή μία απάτη, σαν όλες τις υπόλοιπες απάτες τους.

Επιπλέον, οι «εξωγήινοι» παραβιάζουν συστηματικά και τις 10 εντολές. Ή μάλλον... όχι. Μόνο μία εντολή τηρούν, την «Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου», κι αυτή μισή. Γιατί μόνο τον πατέρα τους τιμούν, τον... Άλλο!

Όλες οι εντολές όμως συνοψίζονται σε μία: "Ν' αγαπήσεις τον πλησίον σου, όπως τον εαυτό σου" (Ρωμαίους 13,9 - 10). Η αγάπη (αυτός που αγαπά) δεν κάνει κακό στον πλησίον, κι αυτός που αγαπά τον αδερφο του αγαπά και τον Θεό. Οι «εξωγήινοι» όμως δε φαίνεται να «λογαριάζουν» το Θείο Λογο.

Οι Απόστολοι, μας προτρέπουν να είμαστε άνθρωποι της ημέρας, του φωτός και όχι της νύχτας (Θεσσαλονικείς Α 5,5 - 10). Οι «εξωγήινοι» όμως έρχονται συνήθως μέσα στη «μαύρη μαυρίλα».

Προτιμούν να έρχονται τη νύχτα, στο σκοτάδι, στο οποίο γίνονται και οι περισσότερες ατασθαλίες εδώ στη Γη. Τη νύχτα δρουν κυρίως οι κλέφτες, οι βιαστές και γενικά όσοι είναι βρώμικοι, γιατί το σκοτάδι είναι το καλύτερο κάλυμμα για τα ύπουλα και σκοτεινά κίνητρά τους. Κρύβεται βασικά όποιος έχει «λερωμένη τη φωλιά του». Ας υποθέσουμε ότι οι «εξωγήινοι» κρύβονται γιατί υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, όχι σκοτεινός. Αν συνδυάσουμε όμως και τις υπόλοιπες πράξεις τους θ' αναλογιστούμε ότι «μακάρι να ήταν έτσι, αλλά...».

Στις Πράξεις των Αποστόλων (15,29) λέει: «Ν' απέχετε από τα ειδωλόθυτα, το αίμα, το κρέας από τα πνιγμένα ζώα και την πορνεία». Οι «εξωγήινοι» όμως, και όλο το κακό συναπάντημα των τρομερών πλασμάτων (λάμιες, τσουπακάμπρας κτλ.) βουτάνε τα ζώα στο αίμα, ή το ρουφάνε, ή πάλι τα ακρωτηριάζoυν σα να τα θυσιάζoυν!

Δεν έχουν λοιπόν συναισθήματα, ηθικές αξίες. Είναι σαν τα μυρμήγκια, στην καλύτερη περίπτωση. Ένας ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον Γουίτλυ Στρίμπερ, του είχε πει ότι οι εξωγήινοι που τον είχαν απαγάγει συμπεριφέρoνταν όπως τα σκαθάρια! [3] Επίσης, κάνουν μαντείες, και υπνωτίζουν, ενέργειες που αντιμάχονται την Αγία Γραφή και την Ορθόδοξη διδασκαλία.

Οι «εξωγήινoι» (όπως και τα γνωστά ξωτικά και νεράιδες, οι καλλικάντζαρoι κτλ.) συχνά απoδεικνύoνται φορείς αρνητικών ενεργειακών φορτίων. Θα πουν κάπoιοι: «Ναι, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα». Οδηγούμαστε λοιπόν σε δύο πιθανότητες:

            1) Οι παραπάνω επισκέπτες μας είναι ή ουδέτεροι, ή αρνητικοί, με όλες τις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις φυσικά, και

2) οι επισκέπτες μας αυτοί είναι μόνο αρνητικοί και η όποια ουδετερότητα ή αδιαφoρία τους είναι ένα «κάλυμμα». Ας δούμε λίγο αυτή τη δεύτερη πιθανότητα.

Ας υποθέσουμε ότι παρατηρούμε καθημερινά ένα γείτονά μας απέναντι στο δρόμο. Moιάζει σαν ένας απλός άνθρωπος, που πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά του κτλ. Κάποια στιγμή όμως «τσακώνουν» αυτόν τον «ουδέτερο» γείτονά μας να βιάζει και να σκοτώνει. Τότε θ' αντιληφθούμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υποδουλωμένος στην Αρνητικότητα.

Τα UFO δε διαφέρoυν. Τα παρατηρούν οι άνθρωποι να εκτελούν τα επιδεικτικά (πρώτο ύποπτο σημάδι) δρoμoλόγιά τους συχνά στους ουρανούς μας. Σ' αυτές τις επαφές 1ου τύπου, όπως λέγονται, δεν κάνουν ούτε καλό, ούτε κακό (φαινoμενικά). Δεν αργούν όμως να καταφτάσουν οι πληροφορίες για τις επώδυνες επαφές, όπως του τέταρτου τύπου, τις απαγωγές, τούς βιασμούς ή ακόμα και τους φόνους που διαπράττουν. Τότε πώς θα τα χαρακτηρίσουμε; «Ουδέτερα»;

Από τις ενέργειές του, τις πράξεις του κρίνεται ο κάθε άνθρωπος. Και στην προκειμένη περίπτωση η ποιότητα τών «χειριστών» τών UFO μας αποκαλύπτεται με τη δράση τους- και όχι με τις απλές βόλτες τους στον ουρανό. Και όποτε οι «χειριστές» των «σκαφών» αυτών, οι «εξωγήινοι», επικοινωνούν με τους ανθρώπους, η δράση τους είναι καταφανέστατα αρνητική, αν ερευνήσουμε προσεκτικά και αντικειμενικά, και όχι «απ' έξω - απ' έξω».

Έχουμε λοιπόν καταγεγραμμένες εκατοντάδες ή και χιλιάδες αναφορές, με έκδηλη την αρνητική δράση των «εξωγήινων» (απαγωγές κτλ.). Αντίθετα, με το... μικροσκόπιο ψάχνουμε να βρούμε κάποια περιστατικά με θετική ψυχική επίδραση στο μάρτυρα. Ακόμα κι αυτή η φαινομενική θετική επίδραση όμως, κρύβει την παγίδα της έπαρσης (της τονωτικής ένεσης στον... εγωισμό του μάρτυρα). Έτσι, ο «κλέπτης εκ δεξιών» (ο παγκάκιστος με το φωτεινό προσωπείο) κάνει καλύτερα και πιο υποχθόνια τη δουλειά του.

Οι ξένοι, σε μερικά τηλεπαθητικά κυρίως μηνύματά τους σε «επαφικούς» μας, μας «συμβουλεύουν» να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι, να μην καταστρέφουμε το περιβάλλον κ.α. Μας δίνουν αυτοί το παράδειγμα με τις (απάνθρωπες) ενέργειές τους! Φυσικά, είναι σκέτη υποκρισία. Με το πρόσχημα του καλού τάχα, προσπαθούν να ψαρέψουν ανθρώπινες ψυχές (ο λύκος με ένδυμα προβάτου πάλι στο κυνήγι). Αν δεν μετέδιδαν και αυτά τα «ανθρωπιστικά - ηθικά» μηνύματά τους, τότε ούτε αιρέσεις εξωγηινο-λατρείας θα υπήρχαν, ούτε γενικότερα η εξωγηινο-μανία, τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ο γέρων Σωφρόνιος Σαχάρωφ πολύ σοφά μας εξηγεί ότι «η παρουσία του αγαθού προσχήματος στο κακό καθιστά δυσχερή τη διάκριση του καλού από το κακό». Μας μεταφέρει επίσης τη γνώμη του Αγ. Σιλουανού του Αθωνίτη: Το κακόν πάντοτε ενεργεί «δια της απάτης», δι' επικαλύμματος καλού, ενώ το καλόν δεν έχει ανάγκην της συνεργασίας του κακού δια την πραγμάτωσιν αυτού, και δια τούτο, όπου εμφανίζονται κακά μέσα (πονηρία, ψεύδος, βία και τα όμοια), εκεί άρχεται περιοχή ξένη προς το πνεύμα του Χριστού. Το καλόν δεν επιτυγχάνεται δια κακών μέσων, ούτε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. «Το καλόν ουκ εστί καλόν, αν μη καλώς γένηται»[4].

Πολλοί, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζουν ότι δε φταίνε οι εξωγήινοι για τους φόνους, για τη θερμότητα που εκτοξεύουν στους μάρτυρες ή στα ζώα, και γενικά για όλα όσα κατηγορούνται. Τα «ρίχνουν» σε μας, ότι εμείς είμαστε επιθετικοί και πολεμοχαρείς. Τα ζώα γιατί τα τυραννούν όμως; Tι τους πείραξαν τα ζώα; Άλλοι ισχυρίζονται ότι, με την τεχνολογία τους, άθελά τους, προκαλούν το κακό.

Δεν αντιλαμβάνονται όμως οι εξωγήινοι το κακό που προξενεί αυτή η τεχνολογία ή η ενέργειά τους; Δηλαδή θα «την πληρώνουμε εμείς τη νύφη», επειδή αυτοί θέλουν να «εξερευνούν» τον πλανήτη μας; Είναι καλύτερο να εξερευνούν και να καταστρέφουν, ή να μην έρχονταν ποτέ, αφήνοντάς μας στην ησυχία μας;

Σίγουρα το δεύτερο. Αν εμείς είναι να εξερευνήσουμε ένα παρθένο δάσος, καταστρέφοντας ή καίγοντάς το παράλληλα, καλύτερα να μην το εξερευνήσουμε ποτέ. Και δε νομίζουμε ότι είναι δύσκολο να καταλάβουν οι παρείσακτοι τα δεινά που προκαλεί πολλές φορές ο ερχομός τους στους μάρτυρες. Απλά, δεν τους «καίγεται καρφί» για τις επιδράσεις τους πάνω μας. Τα εγωιστικά πνεύματα μόνο τον εαυτό τους κοιτούν και προσποιούνται ότι θέλουν να μας μάθουν, να μας μελετήσουν δήθεν, ενώ την ίδια στιγμή μας έχουν... «σήκω, σήκω - κάτσε, κάτσε» - και γι' αυτό φταίμε εμείς, που δεν τους πολεμάμε με τα Πνευματικά Όπλα. Ο Άγ. Σιλουανός ο Αθωνίτης μας εξήγησε άλλωστε ότι οι Δυνάμεις του Καλού δεν προσεταιρίζονται ποτέ το κακό.[5]

Γιατί όμως οι ξένοι δεν επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να μάθουμε κι εμείς, τέλος πάντων, τους υποτιθέμενους αγαθούς σκοπούς τους, μέσω πολιτισμένων ανθρώπινων διαδικασιών και του διαλόγου; Τελικά, οι εξωγήινοι κάνουν... μονόλογο (ή και διάλογο ίσως, αλλά με κάποια σκοτεινά κέντρα υλικής εξουσίας πάνω στη γη). Δεν υπηρετούν τη δημοκρατία, αλλά την... αναρχία! (και ίσως την παγκόσμια δικτατορία!)

Θα μπορούσαν λοιπόν να μας βοηθήσουν να μπούμε στον τρόπο σκέψης τους, σε συλλογικό επίπεδο, αλλά θα μπορούσαν και να μας καθησυχάσουν κάπως, κάνοντας πολλά έργα καλής θέλησης, για να «σπάσουν τον πάγο». Ο πάγος όμως αποδεικνύεται... παγόβουνο!

Αν όλα τα UFΟ είχαν φανερά αρνητική συμπεριφορά και το καταλάβαινε ο καθένας, δεν θα είχε γραφτεί αυτό το βιβλίο. Οι απλές παρατηρήσεις όμως άγνωστων φώτων στους ουρανούς μας, συμβάλλουν στην απομυθοποίηση της θεωρίας των «κακών UFΟ» και στην ουσία ενισχύουν το όλο κίνημα της εξωγηινο - μανίας. Πολλοί δίσκοι και φώτα «ουδέτερα» φαινομενικά, όπως αυτά του π. Παϊσίου και του Μ. Αντωνίου, αποδείχτηκε ότι ήταν παγίδες του αόρατου εχθρού.

Κάθε περιστατικό UFΟ όμως, ας χαρακτηρίζεται και «ουδέτερο» ή «αδιάφορο» ως προς την ψυχική επίδρασή του στο μάρτυρα, ενισχύει τον όγκο των αναφορών και εν τέλει «συμμαχεί» με τα «συναδελφικά» του τρομακτικά UFΟ. Κάθε τέτοια εμφάνιση ρίχνει «λάδι στη φωτιά», ρίχνει ακόμα περισσότερο σκοτάδι στο ήδη σκοτεινό μυστήριο, γεμίζει τα βιβλία και τα περιοδικά των UFΟ με ακόμα περισσότερες σελίδες, αποκόπτοντας τον αναγνώστη και ερευνητή από άλλες πιο προσοδοφόρες και ψυχωφελείς ασχολίες ή αναζητήσεις. Σ' αυτές τις «ουδέτερες» επαφές πρώτου και δεύτερου τύπου στηρίζονται τα όνειρα πολλών πλανεμένων και φανατικών ερευνητών για επισκέψεις «καλών» εξωγήινων ή εξωγήινων «θεών», όπως είπαμε. Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί ακόμα και οι απλές θεάσεις ιπταμένων δίσκων, μπορεί να μην είναι τόσο αθώες και «ουδέτερες», όσο φαίνονται.

Η όψη των UFΟ εξάπτει τα πάθη και τις ορμές στους ανθρώπους. Λάμπουν σαν το χρυσό (για να διογκώσουν το πάθος της φιλαργυρίας και της περιέργειας, όπως πήγαν να κάνουν οι δαίμονες δείχνοντας το είδωλο του δίσκου στο Μ. Αντώνιο), ή περιβάλλονται από φωτιές (για να αναζωπυρώσουν βίαια - κατώτερα ένστικτα και τον αχαλίνωτο φόβο). Κατά τον Γιούνγκ επίσης, τα UFΟ έχουν σεξουαλική όψη [6].

Ακόμα, υπονομεύουν σε μάρτυρες και στο κοινό την έπαρση, την επίδειξη, τη γοητεία (πάθος της υπερηφάνειας), καθώς και την ανούσια φλυαρία (πάθος της μωρολογίας). Κατά τον Άγ. Ιγνάτιο Μπριαντσιανίνωφ (1807 -1867), οι δαίμονες παρουσιάζονται και με τη μορφή αντικειμένων που είναι πειρασμοί [7].

Αλλά και τι καλό έχει κάνει τελικά όλος αυτός ο σάλος για τα UFΟ στην ανθρωπότητα; Έχουν φέρει σε κόντρα τους ανθρώπους, αφθονούν οι απάτες, οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν γεγονότα, οι οπαδοί των UFΟ φανατίζονται και φαντάζονται... Όλα αυτά γι' αυτούς που είναι «έξω από το χορό» .

Αυτούς που είναι «μέσα στο χορό» τους απαγάγουν, τους βιάζουν, τους σκοτώνουν ψυχολογικά ή και σωματικά... Και οι άλλοι διοργανώνουν γιορτές στο όνομά τους (Ρόσγουελ)! Ε, όχι. Τόσο δύσκολο δηλαδή είναι να καταλάβουν κάποιοι ότι οι... απρόσκλητοι επισκέπτες μας δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς και ηθικής; Ή ότι δεν έχουν ίχνος συναισθημάτων; Μάλλον δεν θέλουν να το καταλάβουν οι πιο πολλοί.

Σε πολλές περιπτώσεις στενών επαφών τρίτου και τέταρτου τύπου, οι ξένοι δίνουν την εντύπωση ότι έρχονται μόνο και μόνο για να τρομοκρατήσουν το μάρτυρα. Και μόλις το πετύχουν αυτό σηκώνονται και φεύγουν. Ο φόβος όμως των μαρτύρων μπορεί να μείνει για όλη τους τη ζωή...

Μία και μόνο περίπτωση ψυχικής καταρράκωσης ενός μάρτυρα, θα έπρεπε να την είχαν «ξεπλύνει» τουλάχιστον με μερικές δεκάδες άλλες ψυχωφελείς επαφές. Αντί γι' αυτές όμως, συνεχίζονται οι απαγωγές, οι νευρικοί κλονισμοί των μαρτύρων και όλα τα υπόλοιπα τερτίπια τους.

Κάνουν τόσες φιγούρες στους ουρανούς, «παίζουν» με τα αεροπλάνα μας, εξαϋλώνονται, έχουν θαυμάσια μηχανήματα...

Έχουν λοιπόν «ασύλληπτη τεχνολογία» και τη χρησιμοποιούν για δύο λόγους βασικά:

1) Για εντυπωσιασμό και

2) Για να μας βλάψουν.

 

Πού είναι οι «ανώτεροι πνευματικά εξωγήινοι», οι «δάσκαλοι» ή οι «Δημιουργοί» μας; Γιατί δεν έχουν προσπαθήσει να μας αναβαθμίσουν πνευματικά και ψυχικά; Αν και ξέρουν τόσες... γήινες γλώσσες (μιλάνε συχνά στη γλώσσα κάθε μάρτυρα), ή και την τηλεπάθεια ακόμα, τελικά δεν επικοινωνούν πραγματικά μαζί μας.

Την ίδια ώρα ο ηθικός ξεπεσμός του πλανήτη αυξάνεται. Τι κάνουν γι' αυτό οι υποτιθέμενοι σωτήρες μας; Απλά δίνουν άλλο ένα κακό παράδειγμα στους ανθρώπους. Στην Αφρική π.χ., κάθε μέρα χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν από πείνα ή από AIDS. Γιατί η «αξεπέραστη» τεχνολογία των εξωγήινων αρνείται τη βοήθεια στα παιδιά αυτά; τι σόι τεχνολογία είναι τέλος πάντων αυτή; Μόνο ψυχρά μηχανήματα μπορεί να παράγει; Τα «θαύματά» τους περιορίζονται μόνο στις επιδείξεις στους ουρανούς μας;

Γιατί δεν μας δίνουν τα φάρμακα για τις ανίατες ασθένειές μας; Γιατί δεν έχουν αποτρέψει τις οικολογικές καταστροφές του πλανήτη; Μια απλή φιλανθρωπική βοήθεια προς εμάς φαίνεται σαν «παιχνιδάκι», γι' αυτούς, αφού επεμβαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία στη νόηση του ανθρώπου.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι μας βοηθούν τεχνολογικά. Ακόμα και αν είναι αλήθεια αυτό όμως, σε τι ουσιαστικό αποβλέπει η παραγωγή μηχανημάτων, πέρα από τις όποιες τεχνολογικές κατακτήσεις και την άνεσή μας; Η ηθική - ψυχική ενίσχυση προηγείται πάνω απ' όλα, γιατί τα αποτελέσματά της έχουν αιώνια ισχύ, συντελεί στην καλύτερη ποιότητα της αθάνατης ψυχής.

Οι «εξωγήινοι» ούτε καν φιλοσοφούν. Τα αρχαιογράμματα του σκάφους στο Ρόσγουελ που ερμηνεύονται ως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εκτός από το ότι είναι ανορθόγραφα, μοιάζουν περισσότερο με διαφημιστικά μηνύματα (σε περίπτωση που κι αυτά δεν είναι άλλη μία κακόγουστη φάρσα).

Είναι ξεκάρφωτα λογότυπα - πυροτεχνήματα μέσα σ' ένα βαθύ σκοτάδι σύγχυσης, φόβου, ασάφειας και ανασφάλειας;

Η Ελευθέρια είναι Φωτεινή.

Η Ελευθέρια είναι Ανδρεία.

Η Ελευθερία προϋποθέτει τη βαθιά κατανόηση.

Άραγε κάποια «όντα», που επεμβαίνουν στο μυαλό και στη συνείδηση μερικών ταλαίπωρων μαρτύρων, ξέρουν τι σημαίνει Ελευθερία;

Αναλογιστείτε την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις πράξεις και τη συμπεριφορά του Χριστού, που δίδασκε την αγάπη και μαρτύρησε για μας και στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των «εξωγήινων». Κι όμως, κάποιοι θα προτιμούσαν ασυζητητί να επισκεφθούν ένα μουσείο με εξωγήινους, παρά τον Πανάγιο Τάφο για παράδειγμα! Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο τραγικό είναι αυτό;

Περιττό να πούμε βέβαια ότι ποτέ οι άγνωστοι επισκέπτες δεν έχουν προτρέψει κάποιο μάρτυρα προς την υγιή, αληθινή Χριστιανική πίστη. Ποτέ δεν έχουν ομολογήσει τον Παντοκράτορα Χριστό, τον Υιό του Θεού, την Ανάστασή Του. Αφού λοιπόν δε συντάσσονται με το Χριστό, ευνόητο είναι ότι συντάσσονται με τον Αντίθετό Του, κι ας λένε κάποιες φορές στους μάρτυρες ηθικολογίες του τύπου «να είστε καλοί άνθρωποι» κτλ. (τα ίδια άλλωστε λένε και οι «φωτεινοί» δαίμονες σε πλανημένους).

Όσο για την υποτιθέμενη συνεργασία γήινων - εξωγήινων (AREA 51); Για το καλό της ανθρωπότητας αποκλείεται να γίνεται, αν βέβαια υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Τι συμβαίνει λοιπόν στην περίφημη πια AREA 51; Γιατί δεν αφήνουν τον κόσμο να πλησιάσει; Γιατί να μη μάθουμε την αλήθεια; Μήπως συνεργάζονται οι «εξωγήινοι» με σκοτεινά κέντρα εξουσίας, για σκοπούς κάθε άλλο παρά αγαθούς; Από την άλλη όμως, πώς είναι δυνατόν, όντα που έχουν τη δυνατότητα ν' αφαιρούν από τη μνήμη μας γεγονότα και να ελέγχουν ακόμα και το χωροχρόνο, όντα που, όπως είπαμε, έχουν «το πάνω χέρι» στις επαφές μας, να «έχουν ανάγκη» τη συνεργασία μαζί μας, για να πετύχουν τους όποιους σκοπούς τους; Μοιάζει παράλογο...

Τελικά η συμπεριφορά των «εξωγήινων» έχει να μας διδάξει κάτι πολύ χρήσιμο: Να κάνουμε στη ζωή μας το αντίθετο απ' ό,τι κάνουν αυτοί. Να τους έχουμε δηλαδή σαν παράδειγμα προς αποφυγή!


[1]  Μιας καλοσύνης δηλ. που θα έχει αντίκρισμα (ευεργεσία) στον ψυχικό κόσμο του μάρτυρα.

[2] Τα μάτια και τα φρύδια είναι τα σημεία εκείνα του ανθρώπου, στα οποία αποτυπώνονται πιο έντονα τα συναισθήματά του.

[3] Whitley Strieber, Επικοινωνία, εκδ. Νέα Σύνορα, Α. Α. Λιβάνη,1988, σελ.387-388.

[4] Αρχ. Σωφρονίου Σαχάρωφ, Ο Άγιος Σιλουανός, Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου, Έσσεξ Αγγλίας, 1995, σελ. 157.

[5] Και κάποιες Θείες Ενέργειες, μπορεί να πει κάποιος, είναι κακές ή και βίαιες. Είναι πολύ πρόχειρες και βιαστικές αυτές οι εκτιμήσεις, γιατί παρακάμπτεται η ουσία (ο αντίκτυπος στις ψυχές των ανθρώπων) και η ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης, ώστε να επιτευχθεί ένας αληθινά Θείος σκοπός.

[6] Καρλ Γιούνγκ, Ιπτάμενοι δίσκοι, Ένας σύγχρονος μύθος, Παρόν και μέλλον, 1974, σελ. 71.

[7] Γεροντικό περί ονείρων και οραμάτων, εκδ. Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου, 1998,σελ. 294 και Ιγνατίου Μπριαντσιανίνωφ, Υιέ μου, δος μοι σην καρδίαν, σελ. 190.

 

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 20-1-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 31-1-2006.

Πάνω