Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO – Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10ο.

Επιπρόσθετες θεωρίες και ερμηνείες του φαινομένου


Γ. Η σχέση τους με τα πυρηνικά και τη ραδιενέργεια και οι πνευματικές επιπτώσεις της άλογης χρήσης της τεχνολογίας

Λέγεται ότι έξαρση εμφανίσεων UFO υπάρχει πριv από πολεμικές συρράξεις, αλλά και στη διάρκειά τους. Ειπώθηκε ότι και στη Χιροσίμα, στη ρίψη των ατομικών βομβών, άγνωστα φωτεινά αντικείμενα αλώνιζαν τον ουρανό. Επίσης, οι πρώτες υπόγειες πυρηνικές δοκιμές συνοδεύονταν από πληθώρα μαρτυριών για «δραστηριότητες από UFOs»[1].

Μια άποψη αρκετά μυστικιστική παραδέχεται ότι τα UFO έχουν αρνητική φύση και η έντονη παρουσία τους στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα οφείλεται στον Β' Παγκοσμιο Πολεμο και στις ρίψεις των ατομικών βομβών το 1945. Τότε εκλύθηκε τεράστια αρνητική ενέργεια, όπως και με το πείραμα της Φιλαδέλφειας (το 1943), όπως, ίσως και με την έξαρση των μαγικών τελετών το 1947 (σαν τις σεξομαγικές τελετές του Πάρσονς και του Χάμπαρντ, του μετέπειτα ιδρυτή της Σαϊεντολογίας)[2].

Όλες αυτές οι αρνητικές δραστηριότητες ίσως βοήθησαν στο ν' ανοίξουν πολλές «πύλες - δίοδοι» εδώ πάνω στον πλανήτη και έτσι να υλοποιούνται πιο εύκολα τα UFΟ. Μην ξεχνάμε ότι η σύγχρονη εποχή των UFO άρχισε το 1947 στην Αμερική με τη μαρτυρία του Κένεθ ’ρνολντ.

Την ίδια χρονιά συνέβη και η συντριβή του σκάφους των «εξωγήινων» στο Ρόσγουελ. Η ευρύτερη περιοχή της αμερικανικής βάσης του Ρόσγουελ ήταν χώρος πυρηνικών δοκιμών και δύο χρόνια πριν τη λεγόμενη πτώση του σκάφους, είχε πραγματοποιηθεί εκεί η δοκιμή της ατομικής βόμβας!

            Τον Σεπτέμβριο του 1969 στην Μεντόσα της Αργεντινής, ένας οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με «εξωγήινα όντα» που δεν είχαν σάρκα και οστά. Ήταν σαν φωτεινά πνεύματα. Έπειτα, εγκλωβισμένος στο αμάξι του, λιποθύμησε, Αφού τίποτα δεν λειτουργούσε στο όχημά του. ούτε η πόρτα του δεν άνοιγε! (περίπτωση ψυχολογικής βίας).

Θ' αναρωτιέστε βέβαια που «κολλάει» αυτό το περιστατικό εδώ. Η απάντηση ανήκει στη συνέχεια της ιστορίας: την επόμενη μέρα, στην ίδια ακριβώς περιοχή, ταξιδιώτες έβλεπαν μια τεράστια φωτεινή οθόνη, κινούμενη στον αέρα, να προβάλλει σκηνές από επεισόδια σε καζίνα, καθώς και εκδηλώσεις φρίκης από έκρηξη ατομικών βομβών[3].

Ίσως το περιστατικό αυτό να σημαίνει ότι πίσω από όλα αυτά τα κακά που έδειχνε η οθόνη, και πίσω από τα UFO, κρύβεται εν ας κοινός παρονομαστής...

Ο Απόστόλος Πέτρος σε κατάστασή θείας έκστασης, είχε δει μια «οθόνη» (ένα μεγάλο σεντόνι δεμένο στις τέσσερις άκρες) να κατεβαίνει από τον ουρανό (Πράξεις Αποστόλων 10: 10- 5). Μέσα στο σεντόνι υπήρχαν όλα τα τετράποδα της γης, τα θηρία, τα ερπετά και τα πτηνά. Ο Θεός της Προσφοράς θέλησε να του διδάξει κάποια ιδιαίτερα νοήματα και του είπε: «Σήκω, Πέτρο, σφάξε και φάγε».

Οι «εξωγήινοι», αντί να δείχνουν τα αγαθά της δημιουργίας, δείχνουν στους απαχθέντες σκηνές ή φωτογραφίες από ατομικές εκρήξεις[4], όπως είχαν κάνει και στον Γουϊτλυ Στρίμπερ[5]. Ο Βίκτωρ Μωρ, ερμηνευτής του Γιάκομπ ’ορμπερ, διατυπώνει τη δική του άποψη κάπως έτσι: «Με τη ραδιενέργεια απελευθερώνονται ακάθαρτα πρωταρχικά πνευματικά στοιχεία, που μολύνουν όλο και περισσότερο τη συνολική σφαίρα ζωής της ανθρωπότητας. Γιατί ούτε τα ζώα, ούτε ο άνθρωπος έχουν, σύμφωνα με τους νόμους της δημιουργίας, την ικανότητα να απορροφούν τέτοιες ατομικές οντότητες, χωρίς να υποστούν σοβαρές σωματικές και ψυχικές βλάβες...»[6].

Πάντως, ραδιενέργεια έχει ανιχνευτεί σε αρκετά σημεία προσεδάφισης των UFO, καθώς και σε μάρτυρες, που παρουσίασαν μόλυνση από ραδιενέργεια, όπως στις 20/5/67 στον μάρτυρα Στίβεν Μίτσαλακ που είχε τη... φαεινή ιδέα ν' ακουμπήσει ένα UFO που βρισκόταν κοντά του[7].

Μήπως όμως τα UFO «τρέφονται» και με ραδιενέργεια, και έτσι υλοποιούνται στον κόσμο μας; Γιατί ενδιαφέρονται για περιοχές με πυρηνικά και ραδιενέργεια; Γιατί «συνοδεύουν» τις ρίψεις ατομικών βομβών;

Τα UFO λοιπόν μπορεί να είναι ο αντικατοπτρισμός της κακής χρήσης της τεχνολογίας μας, στο αιθερικό επίπεδο. Η ρύπανση, οι οικολογικές καταστροφές και οι κλιματολογικές αλλαγές (με την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη), τα πυρηνικά, τα γενετικά πειράματα και όλες οι νέες ασύδοτες τεχνολογικές ανακαλύψεις και ενέργειες, τα πάθη μας για τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (σε βάρος της ψυχοσωματικής μας υγείας), η ηλεκτρονική μαγεία[α], ίσως απαντούν με τις εμφανίσεις των UFO, που, για τους πιο πολλούς, είναι οδυνηρές. Το ένα κακό δηλαδή ανοίγει μία «πύλη», απ' την οποία «περνάει» και το επόμενο «συναδελφικό» του κακό.

Το πρώτο σοβαρό παράπτωμα του ανθρώπου μετά την πτώση, ο φόνος του ’βελ από τον Κάιν, λέγεται ότι «γέννησε» δαίμονες. Αν πράγματι έγινε έτσι, τότε στη σύγχρονη εποχή, που καθημερινά τελούνται εκατοντάδες «έμμεσοι» φόνοι, εκτρώσεις δηλαδή, πόσες αρνητικές δυνάμεις ενεργοποιούνται; Κάθε φόνος που πράττεται συνειδητά είναι μία «προσφορά» στους δαίμονες, δίνει «τροφή» σ' αυτούς. Για τον λόγο αυτό οι σατανιστές σκοτώνουν τα θύματα τους, αλλά και για ν' αποκτούν οι ίδιοι μεγαλύτερη δαιμονική δύναμη, την οποία προσφέρουν βέβαια τα «δικά» τους πνεύματα.

Το 1992 σ' ένα «εγχειρίδιο πνευματικών συγκρούσεων» με τίτλο «Ετοιμάσου για πόλεμο», η Ρεβέκκα Μπράουν μας πληροφορεί ότι η άμβλωση σχεδόν πάντα καταλήγει σε προσβολή από δαίμονες[8]. Οι έρευνες της Ιατρικής και της Ψυχολογίας, μας προειδοποιούν για τις οδυνηρές επιπτώσεις αυτής της πράξης στον ψυχοσωματικό κόσμο της γυναίκας. Υπάρχει όμως και το πνευματικό πεδίο, το οποίο μπορεί να «τρέφεται» παράλληλα. Οι μάγισσες παλιότερα «έριχναν» τα παιδιά με φίλτρα, φάρμακα και ξέφρενους χορούς ή τα θυσίαζαν, μόλις γεννιόνταν, στο Δαίμονα (για να ενισχυθούν και τα δαιμονικά πνεύματα). Οι σύγχρονες ανθρωποθυσίες (εκτρώσεις, τεχνολογικοί πόλεμοι κ.τ.λ.), μήπως αποτελούν φόρο τιμής για τις ίδιες σκοτεινές δυνάμεις;

Δεν είναι και λίγες οι μορφές των «εξωγήινων» που μοιάζουν με έμβρυα που δεν έχουν δει ακόμα το φως της ζωής (χωρίς γεννητικά όργανα, μαλλιά, φρύδια κλπ.),

Δεν είναι λοιπόν ότι «ρίχνουμε» απλά ένα παιδί και «ούτε γάτα, ούτε ζημιά». Εκτός από τη δολοφονία ενός ανθρώπου (γιατί από τη στιγμή της σύλληψης δημιουργείται η ψυχή και ακόμα και μέσα στην κοιλιά ζει, αναπνέει και καταλαβαίνει), πρέπει να υπάρχει και «αλλού» ένα ενεργειακό αντίκτυπο.[β] Η απίστευτη έξαρση των φόνων (εκτρώσεις κλπ.) που προκαλούνται συνειδητά απ' τον άνθρωπο ίσως τρέφουν ως αρνητικές φορτίσεις τα νεκρωτικά πνεύματα, και σε συνδυασμό με την τεχνολογική χροιά που έχει αποκτήσει πλέον η ανθρώπινη αποστασία προς το Θεό, ίσως προσδίδει στα πνεύματα αυτά την τεχνολογική μορφή των UFO και των επιβατών τους, καθώς και την απάνθρωπη δράση τους. «Χαράς ευαγγέλια» είναι κάθε έκτρωση για τα μισάνθρωπα πνεύματα του ανθρωποκτόνου διαβόλου. Εκτρώσεις κάνουν και οι «εξωγήινοι» σε γυναίκες που απαγάγουν, όπως έχουμε πει.

Η ενάντια στη φύση τεχνολογία και οι ηθικές παραβιάσεις μας στο τεχνολογικό πεδίο «ανταποδίδουν» με ανάλογες, καινούργιες, τεχνολογικές μορφοποιήσεις και ολογράμματα, που γεμίζουν αυτό που οι ψυχολόγοι αποκαλούν συλλογικό ασυνείδητο και που αναγνωρίζονται απ' το συνειδητό. Το κάθε παράπτωμά μας επίσης δεν είναι μόνο προσωπικό, αλλά λαμβάνει και κοινωνικές και παγκόσμιες διαστάσεις.

Προσωπικά και συνολικά παραπτώματα συγκροτούν ένα είδος «επίκλησης» στις αρνητικές οντότητες και αυτές δε χάνουν την ευκαιρία... Εμείς τους δίνουμε ίσως την ώθηση που χρειάζονται για να «παράγουν» νέα είδωλα. Είδωλα ­ ρουφήχτρες της ανθρώπινης ψυχής. Παίζουμε με τη φωτιά της Αβύσσου και αυτή ανταποδίδει με τα πύρινα, καυτά UFΟ.

Ο «άρχων του αιώνος τούτου» λοιπόν μπορεί να γιγαντώνεται, μέσω της εχθρικής προς το Καλό χρήσης της τεχνολογίας μας και ν' αποκτά μεγάλη δύναμη στην εποχή μας, πάντα με την «άδεια» της Πραγματικής Δύναμης. Να πετυχαίνει δηλαδή να υλοποιεί αντικείμενα και να προκαλεί φαινόμενα που παλιότερα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Μήπως οι ανισόρροπες όψεις αυτής της «διάνοιας» και του «συλλογικού ασυνειδήτου» έχουν σκοπό να μας αποκόψουν από τις παραδόσεις μας και την αγνή σχέση με το Δημιουργό, κατευθύνοντάς μας προς έναν άκρατο τεχνολογικό υλισμό, προς ανήθικα γενετικά πειράματα, κλωνοποιήσεις,[γ] μεταλλαγμένους, κομπιουτερομανείς, προς πιο εξελιγμένα τεχνολογικά σκάφη, πυρηνικά και άλλα όπλα, πολέμους...;


[1] Περιοδ. Nεxus, Νο 13, σελ. 62.

[2] Θανάσης Βέμπος, Τα φαντάσματα του διαστήματος, Εκδ. Αρχέτυπο, 2003, σελ. 174-176.

[3] Από τη σειρά «Από τα απίστευτα των ιπταμένων δίσκων» του παλιού περιοδικού Ρομάντζο.

[4] Περιοδ. Παραψυχολογία, τεύχ. 104, σελ. 27.

[5] Whitley Strieber, Επικοινωνία, σελ. 105.

[6] Γιάκομπ Λόρμπερ, Τα μυστήρια της ζωής και της δημιουργίας, εκδ. Πύρινος Κόσμος, 1996, σελ. 69.

[7] Περιοδ. UFΟ Αnnual, Vον, Nο 1, σελ. 30.

[8] Carl Sagan, Στοιχειωμένος κόσμος, εκδ. Έσοπτρον, σελ. 141.

[α] Η μαγεία που εξασκείται στις οθόνες των υπολογιστών, αντί για τις κούκλες π.χ. και τα ομοιώματα.

[β] Είναι κι αυτό άλλο ένα σημείο της αλαζονείας που επικρατεί στην εποχή μας, το ότι πολλοί άνθρωποι θεωρούν τόσο απλό και ασήμαντο ν' αφαιρούν μια ανθρώπινη ζωή, να παίζουν με τη δημιουργία, ή, αν θέλετε, ν' αποφασίζουν αυτοί και όχι ο Δημιουργός, για το αν θα δει μια ψυχή το φως της ζωής.

[γ] Ο Ραέλ, ας πούμε, «εμπνευσμένος» από τους εξωγήινους ίδρυσε την εταιρεία κλωνοποίησης Clonaid. Λέγεται μάλιστα  ότι σχεδιάζεται και η κλωνοποίηση του... Χριστού!

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 1-11-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 2-12-2005.

Πάνω