Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο.

Σύγχυση, απάτες, προστριβές, κρυπτομανία, επίδειξη - ένα κομφούζιο


Β. Το βασίλειο της νύχτας και οι ερημιές διευκολύνουν τα σχέδιά τους

Γιατί όμως προτιμούν να μας επισκέπτονται τη νύχτα; πως εξηγείται, όλες αυτές οι διαφορετικές - υποτίθεται - φυλές των εξωγήινων, να δείχνουν την προτίμησή τους στο σκοτάδι; Δεν θα ήταν καλύτερα για την έρευνά τους, να μας παρατηρούσαν στο φως της ημέρας;

Στο σκοτάδι εμφανίζονται και άλλα τρομακτικά φαινόμενα,  εκτός από τα UFΟ. Το μεταφυσικό σκοτάδι φοβούνται οι άνθρωποι, γιατί πριν την πτώση υπήρχε μόνο το φως. Ο θάνατος και το πνευματικό σκοτάδι είναι αποτελέσμα του αποχωρισμού, της διάσπασης μας από το Αιώνιο Φως. Έτσι, τη νύχτα είμαστε πιο ευάλωτοι σε φόβους, φαντασίες, πάθη και πειρασμούς κάθε λογής. Και το εκμεταλλεύονται...

Δεν είναι λογικό λοιπόν οι «φιλοξενούμενοί» μας να στήνουν μία γιγαντιαία «επιχείρηση» από μακρινούς πλανήτες για να μας παρατηρήσουν και να εμφανίζονται για λίγα μόνο λεπτά, σε απομονωμένα μέρη και μέσα στο... μαύρο σκοτάδι. Στην 21η 8ου 1955 στο Kelly του Hοpkinsνille (Kentucky-HΠA) «εξωγήινα ανθρωποειδή» πλησίαζαν τη νύχτα στο σπίτι της οικογένειας Σάττον, σε μια απόμερη περιοχή. Πλησίαζαν πάντα από την πιο σκοτεινή πλευρά του σπιτιού, και δεν πλησίαζαν όταν ήταν αναμμένα τα εξωτερικά φώτα [1].

Είναι κοινή η τακτική των UFΟ και του «πολυμήχανου» να παρουσιάζονται βασικά σε μεμονωμένα άτομα. Αποφεύγουν την πολυκοσμία, Όπως «ο διάολος το... λιβάνι»! Η πλειοψηφία των περιστατικών μας έρχεται από ένα μάρτυρα (και ειδικά σε περιπτώσεις με παρουσία όντων). Όσο αξιόπιστος όμως κι αν είναι αυτός ο ένας μάρτυρας, δεν αρκεί για να διαπιστώσουμε την εγκυρότητα του συμβάντος (πάλι προκαλούν σύγχυση). Ίσως το φως πολλών ανθρώπινων ψυχών μαζί, να τυφλώνει τα σκοτεινά πνεύματα και να τα εμποδίζει να εμφανίζονται. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις στον κανόνα (Όπως οι θεάσεις με εκατοντάδες μάρτυρες), αλλά και πάλι λείπουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

 Στην έρημο εξάλλου μακριά από τους ανθρώπους, ο Χριστός ήρθε αντιμέτωπος με τον Σατανά, ο οποίος προσπάθησε να Τον δελεάσει, αλλά έμεινε στην προσπάθεια, Πολλές ερημικές και δύσβατες περιοχές, στις οποίες ως επί το πλείστον εμφανίζονται UFΟ και άλλα φαινόμενα, θεωρούνται από παλιά τόποι κατοικίας δαιμόνων. Πολλοί Θεοφόροι ασκητές της Πίστης μας αγωνίζονταν σε τέτοιες περιοχές, για να εξολοθρεύουν τη δύναμη του εχθρού. Αμέτρητες εμπειρίες στην έρημο είχε ένας από αυτούς, ο Μέγας Αντώνιος (251-356 μ.Χ.), ο οποίος τράβηξε τα... πάνδεινα από τις ορδές των δαιμονίων, που έρχονταν με διάφορες μορφές.

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμφάνισης UFΟ στον πλανήτη μας, που να μην την έχει δει κάποιος άνθρωπος, ή να μην έχει αφήσει ίχνη. Γιατί, τι θα κερδίσει ένα κακόβουλο πνεύμα, αν εμφανιστεί με μόνους «μάρτυρες» τα βράχια και την απόλυτη ερημιά; Ενώ, αν εμφανιστεί σ' έναν άνθρωπο θα υπάρχει λόγος: να τον πειράξει (φοβίσει, αποπροσανατολίσει, βλάψει σωματικά, ψυχικά).


 

[1] Ζακ Βαλλέ, UFΟ's in space, σελ. 187-191.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 12-4-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 21-4-2005.

Πάνω