Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο.

UFO και "στοιχειά": Βίοι παράλληλοι


ΣΤ. Τα αρνητικά φορτισμένα αποτυπώματα

Τα ίχνη που αφήνουν στο πέρασμά τους τα διάφορα μέλη του δαιμονικού Βασιλείου, ταιριάζουν με τα ίχνη των «διαστημικών» επισκεπτών μας. Το κλασικό αποτύπωμα του καμένου κύκλου που αφήνουν τα UFΟ κατά την προσγείωσή τους, είναι όμοια με τον κύκλο που «χαράζουν» κάποιες νεράιδες, ξωτικά κτλ.

Στον κύκλο αυτό συνήθως δεν ξαναφυτρώνει χορτάρι (ιδιαίτερα στους κύκλους των UFΟ), ενώ και τα ζώα αποφεύγουν να πλησιάζουν το συγκεκριμένο σημείο και προπάντων να μπαίνουν στον κύκλο. Αλλά και στα μέρη που πραγματοποιούνταν οι «σαββατιαίες» (μαγικές) συνεδρίες, επίσης δε φύτρωνε χορτάρι, ούτε μπορούσε να ζήσει ζώο [i]. Φαίνεται ότι σε όντα και φαινόμενα αρνητικής ενέργειας (= κακής πρόθεσης), η ποιότητά τους φανερώνεται με τα αρνητικά φορτισμένα αποτυπώματά τους!

Όπως και στην περίπτωση μιας λάμιας σ' ένα αρχαίο πηγάδι στο Κορωπί, η οποία έβγαινε... παγανιά και έπνιγε τα καημένα τα ζώα και στο τέλος ρουφούσε και το αίμα τους. Κάποια μέρα η λάμια έπληξε δύο βόδια, τα οποία αποτελούσαν τη μόνη περιουσία, κάποιου χωρικού. Τότε αυτός, έξαλλος, πυροβόλησε και σκότωσε τη λάμια. Όπου έσταξε το αίμα της, δεν ξαναφύτρωσε χορτάρι [ii].

Αλλά και τα διάσημα πια αγρογραφήματα (crοpcircles), τα μυστηριώδη σχέδια στους αγρούς - ιδίως της Αγγλίας ­ θεωρούνται «δουλειά» τόσο των UFΟ, όσο και των ξωτικών (Δαχτυλίδια ή Κύκλοι των ξωτικών) και των νεραϊδών (νεραϊδόκυκλοι). Τα σχέδια αυτά δηλαδή δημιουργούνται, κατά μαρτυρίες, και έπειτα από δραστηριότητα UFΟ, αλλά και από τον «χορό των ξωτικών και των νεραϊδών» και από πνευματιστική δραστηριότητα. Οι κύκλοι αυτοί θεωρούνταν από πολλούς κακότυχοι. Ένας τέτοιος κύκλος που εμφανίστηκε στο Herdfοrdshire της Αγγλίας (1687) αποδιδόταν στο Θεριστή Διάβολο, σύμφωνα μ' ένα φυλλάδιο του Αυγούστου εκείνης της χρονιάς [iii].

Ο κύκλος είναι ένα θεϊκό σύμβολο. Χρησιμοποιείται όμως με αρνητικό τρόπο στις σκοτεινές λατρείες. Αλλά και τα σχήματα που παίρνουν τα περισσότερα UFΟ είναι συγγενικά με τον κύκλο (σφαίρες, δίσκοι κ.α.).

Παρατηρώντας και τα αγρογραφήματα (crοpcircles) βρίσκουμε πολλά αποκρυφιστικά σχήματα και σύμβολα: εξάκτινα αστέρια όπως η σφραγίδα του Σολομώντα ή άστρο του Δαυίδ, πεντάλφες, μισοφέγγαρα, αλλά το περίεργο είναι ότι έχουν αποτυπωθεί και πολύπλοκες παραστάσεις από μαθηματικά, φυσική, βιολογία. Ίσως επειδή η λέξη δαίμων σημαίνει και γνώση...


 

[i] Andrew Stevenson: Σολομωνική και υπερφυσικά μυστήρια, εκδ. Σφίγγα, σελ. 201.

[ii] Νικ. Πολίτη, Παραδόσεις, τομ. Α', σελ. 367.

[iii] Ναούμ Θεοδοσιάδης, Ξωτικά, εκδ. Αρχέτυπο, 1998, σελ. 62.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 21-6-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 21-6-2005.

Πάνω