Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο.

UFO και "στοιχειά": Βίοι παράλληλοι


Ι. Τα κύματα θερμότητας

            Σε όσα περιστατικά UFΟ έχει αναφερθεί: θερμοκρασιακή μεταβολή, αυτή, στη συντριπτική πλειοψηφία της, έχει να κάνει με κύματα ζέστης, θερμότητας.

Στους τόπους προσγείωσης UFΟ, εκτός από τους καμένους κύκλους, συχνά πλανάται στον αέρα μία έντονη αίσθηση θερμότητας. Όταν πάλι κατεβαίνουν σε χαμηλό ύψος καψαλίζουν τις κορυφές των δέντρων, κλαδιά, θάμνους κτλ. Η δραστηριότητα των ξένων όμως δεν αρκείται μόνο σ' αυτά: έχουν προκαλέσει ακόμα και φωτιές σε δάση, όπως το 1967 στο Μαυροβούνιο, στα σύνορα με την Αλβανία, όπου ΑΤΙΑ με πυρακτωμένες ουρές ήταν η αίτια για φωτιές στα δάση της περιοχής (Τα Νέα 25-11-1967).

Τα USΟ (άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα) που βυθίζονται στη θάλασσα ή σε λίμνες, αφήνουν στην επιφάνεια συνήθως βρασμένο νερό που κοχλάζει, σα να μπήκε στο νερό ένα αντικείμενο με μεγάλη θερμοκρασία.

Τρεις μέρες μετά τη μαρτυρία του Κέννεθ Άρνολντ, που ενεργοποίησε το σύγχρονο μύθο για τα UFΟ, στις 21 Ιουνίου 1947, τέσσερις άνθρωποι παρατήρησαν στο νησί Μώρυ της πολιτείας Ουάσιγκτον έξι παράξενα αεροσκάφη στον ουρανό. Το ένα αντικείμενο μετά από μία υποκωφη βοή «ξέρασε» μία μεγάλη ποσότητα άσπρων κομματιών, και χαλάζι όμοιο με πέτρες από λάβα. Τα κομμάτια που έπεσαν στη θάλασσα σήκωσαν ατμό από το νερό. Ένα κομμάτι τραυμάτισε στον ώμο ένα μάρτυρα και ένα άλλο σκότωσε ένα σκύλο[1].

Ένα άλλο περιστατικό με θύμα ένα ζώο, διαδραματίστηκε στην Αργεντινή την 30ή Δεκεμβρίου 1972 (ήταν αυτό που ο αγράμματος βοσκός Βεντούρα Μασεϊρας άρχισε ξαφνικά ν' αναπτύσσει φιλοσοφικές, Θεολογικές και αστρονομικές έννοιες και θεωρίες - βλέπε και Κεφ. Β: 6: b). Η γάτα του Μασεϊρας, μόλις έφυγε το UFΟ εξαφανίστηκε για 48 μέρες και όταν ξαναφάνηκε είχε στην πλάτη της σημάδια από εγκαύματα[2].

Από τη θερμότητα των UFΟ δεν έχουν... ξεφύγει και κάποιοι γήινοι. Αρκετοί πιλότοι που ήρθαν αντιμέτωποι με UFΟ εν ώρα πτήσης, ένιωσαν να πλημμυρίζονται από αφόρητη ζέστη. Άλλοι μάρτυρες απέκτησαν στο σώμα τους ένα «αναμνηστικό» σημάδι ή έγκαυμα, μετά από την γνωριμία τους με «εξωγήινους πολιτισμούς».

Οι Άγιοι Πατέρες επισημαίνουν πως τα οράματα που επιδρούν στις ανθρώπινες αισθήσεις, όπως με την έντονη θερμότητα και τη ζέστη - και μάλιστα εις βάρος της υγείας των ατόμων, είναι πονηρής προέλευσης και πυρπολούν την ψυχοσωματική σύσταση του ανθρώπου, σε αντίθεση με τα θεόσταλτα οράματα.

Οι δύο φρουροί που περιπολούσαν στις 3 Νοεμβρίου 1957 το φρούριο Iτάιπου στη Βραζιλία ήταν άτυχοι: ένα αντικείμενο που βρισκόταν περίπου 100 μ. πάνω από τα κεφάλια τους, τους «έλουσε» με ένα κύμα αποπνικτικής ζέστης, προκαλώντας τους εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού και νευρικό κλονισμό[3].

Στον Στήβεν Μίσαλακ στοίχισε πάρα πολύ μία συνάντηση που είχε με ένα UFΟ, στις 21 Μαΐου 1967 στη λίμνη Φάλκον στον Καναδά. Πήραν φωτιά τα ρούχα του και μετά είχε πόνους από καψίματα στο στήθος. Το επόμενο διάστημα ακολούθησε μία γενική ψυχο - σωματική κατάπτωση γι' αυτόν, με αποτέλεσμα να εκδώσει ένα δικό του βιβλίο για την εμπειρία του, στο οποίο προειδοποιεί τον καθένα που βλέπει ένα UFΟ κοντά του να απομακρύνεται απ’ αυτό όσο πιο γρήγορα μπορεί[4].

Ο Φινλανδός ξυλοκόπος Πέτερ Άλφαντα φαίνεται ότι δεν είχε διαβάσει το... βιβλίο του Μίσαλακ. Τον Φεβρουάριο του 1971, κοντά στο χωριό Κανγκασύλα της Φινλανδίας, προσπάθησε να γραπώσει ένα «εξωγήινο ον», πιάνοντας το από το κάτω μέρος της μπότας του. Γρήγορα όμως εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια γιατί ένοιωσε πως τα χέρια του καίγονταν, σα να κρατούσε ένα πυρακτωμένο σίδερο. Ο Πέτερ έμεινε με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια[5].

Δεν είναι όμως πάντα στο «ανθρώπινο χέρι» να μην πλησιάζουμε τα άγνωστα σκάφη. Τη νύχτα της 20/9/1965 στο Φέλιξτοου της Αγγλίας, ο Μάικλ Τζόνσον βρισκόταν με δύο φίλους του στο αυτοκίνητο, όταν εντελώς ξαφνικά, άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε απροσδόκητα στο σκοτάδι. Καθώς οι φίλοι του τον φώναζαν είδαν ένα πορτοκαλί UFΟ. Όταν μετά από λίγο γύρισε, σωριάστηκε αναίσθητος στη μέση του δρόμου.

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο Μάικλ είχε πάθει αμνησία, σοβαρή ψυχική ταραχή, είχε εγκαύματα στο σβέρκο, καθώς και ένα καρούμπαλο κάτω από το δεξί του αυτί. Όταν συνήλθε, θυμήθηκε ότι μία «δύναμη» τον τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο και βρέθηκε μπροστά σ' έναν «άνθρωπο» μέσα σε φλόγες[6], για τον οποίο έχουμε ξαναμιλήσει. Ένα «προοίμιο της κόλασης», όπως θα έλεγε ο Μ. Αντώνιος.

Στις αρχές Ιουνίου του 1971 στο δάσος Οριάν, κοντά στο Αρσί - ουρ - Ωμπ της Γαλλίας, μερικοί περαστικοί αντιλήφθηκαν ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ο 40χρόνους εργάτης Λεον Εβεγέ είχε βρει τραγικό θάνατο, ενώ τα τζάμια του αυτοκινήτου είχαν λιώσει τελείως από τη φωτιά. Είναι όμως γνωστό ότι τα τζάμια των αυτοκινήτων τήκονται στους 1.000 βαθμούς και άνω τουλάχιστον, και ότι η θερμοκρασία σε περίπτωση αυτοκινητιστικού δυστυχήματος δεν ξεπερνά τους 700 βαθμούς.

Η ανατριχιαστική και ανεξήγητη αυτή υπόθεση, συσχετίστηκε, με την περιπέτεια ενός δασοκόμου, το 1954, που λεγόταν, κατά μία περίεργη συγκυρία, Ρεβεγέ (ο προηγούμενος λεγόταν Εβεγέ). Μέσα στο δάσος Οριάν, 20 χλμ. από το σημείο του προηγούμενου περιστατικού, ο Ρεβεγέ είχε παρακολουθήσει ένα αντικείμενο που έβγαζε υψηλή θερμοκρασία. Τόσο υψηλή που, αν και έβρεχε πολύ δυνατά, το έδαφος είχε μείνει στεγνό επί μισή ώρα στο σημείο από το οποίο είχε απογειωθεί το αντικείμενο[7].

Μία άλλη περίεργη συσχέτιση ονομάτων συνδυασμένη με ένα τραγικό συμβάν ακολουθεί: ο Ζίγκμουντ Γιαν Άνταμσκι ήταν ένας Πόλωνος που ζούσε στο Τίνγκλεϊ του Δυτικού Γιορκσάιρ (ΗΠΑ). Τον Ιούνιο του 1980 είχε εξαφανιστεί για πέντε μέρες από το σπίτι του, μέχρι που το πτώμα του βρέθηκε σε ένα ανθρακωρυχείο, πάνω σε ένα σωρό από κάρβουνα, στο Τοντμορντεν, 20 μίλια μακρύτερα. Τα μόνα φυσικά τραύματα που είχε ήταν μικροεκδορές στα χέρια και στα γόνατα, ένα μώλωπα στο δεξιό μηρό και ένα παράξενο κάψιμο πίσω από το αφτί. Πολλά γεγονότα, αλλά και εμφανίσεις UFΟ στην περιοχή, είχαν οδηγήσει στην υποψία ότι ήταν δουλειά των εξωγήινων[8]. Τζωρτζ Άνταμσκι όμως ήταν και το όνομα του πιο γνωστού «επαφικού» στις ΗΠΑ, που ήταν και αυτός πολωνικής καταγωγής.

 

[1] Brinsley Ιe Pοer Trench, Το μεγάλο μυστικό των αιώνων, εκδ. Κονιδάρη, 1979, σελ 174.

[2] Brinsley Ιe Pοer Trench, Μυστηριώδεις επισκέπτες, εκδ. Κονιδάρη, 1978, σελ 129.

[3] Ντόναλντ Κήχοου, Ξένοι από το διάστημα, εκδ. Ωρόρα, σελ 38.

[4] Cοral and Jim Lοrenzen, Η παγκόσμια Ιστορία των UFΟ, εκδ. Μπαρμπουνάκης, σελ. 263-264.

[5] Δημήτρη Κουτσούκη, Εμείς οι εξωγήινοι, εκδ. Καστανιώτη, σελ. 227.

[6] Ανεξήγητο, τόμο 3, 1982, σελ. 688.

[7] Γκυ Ταράντ, Τα αρχεία της χαμένης γνώσης, εκδ. Εράνη, σελ. 314.

[8] Από άρθρο του Άλκη Φωτεινού στο Συν-Ρομάντζο.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 11-7-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 24-8-2005.

Πάνω