Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9ο.

UFO - πνευματιστικά φαινόμενα: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος


Γ. Θορυβοποιά και καταστροφικά πνεύματα "εσωτερικού" και "εξωτερικού" χώρου

Πνεύματα και UFO φανερώνονται με... καταστροφικές τάσεις ώρες-ώρες. Τα άτακτα πνεύματα των σπιτιών προκαλούν διάφορες ζημιές και καταστροφές (τραπεζάκια, μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα πετάγονται απότομα στον αέρα, εκρήξεις κ.ά.). Δυνατοί χτύποι στο ταβάνι κι άλλα ανεξέλεγκτα πνευματιστικά φαινόμενα συνόδευαν την επίσκεψη ενός δαιμονισμένου ανθρώπου στο ασκηταριό του αείμνηστου γέροντα Παΐσιου [i].

Μία ομάδα ατόμων από το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ έβλεπε τις νύχτες UFO στον ουρανό. Ένα βράδυ τα άτομα άρχισαν να παρατηρούν πάλι ένα UFO, ενώ ταυτόχρονα διάφορα πνευματιστικά φαινόμενα άρχισαν να συμβαίνουν στο σπίτι που είχαν μαζευτεί (χτυπήματα, υπόκωφες φωνές κ.τ.λ.). Διατήρησαν την ψυχραιμία τους, αλλά όταν άρχισαν να θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς και αντιπρόσωπους για επικοινωνία με τα UFO, οι εκδηλώσεις του φαινομένου άρχισαν να γίνονται βίαιες (τοίχοι άρχισαν να σφυροκοπούνται, πράγματα να τινάζονται βίαια από τις θέσεις τους κ. ά.)[ii]

Μετά από επισκέψεις πνευμάτων στο δωμάτιο ενός ανθρώπου, αυτός βρίσκει τα αντικείμενά του σε διαφορετική θέση και το δωμάτιό του γενικά είναι άνω-κάτω[iii]. Ίδια κατάσταση αντικρίζουν στο δωμάτιο τους και απαχθέντες από UFΟ[iv].

Τα ταραχοποιά πνεύματα συνηθίζουν να «παίζουν» και με τα φώτα των σπιτιών. Φώτα ανοιγοκλείνουν μόνα τους, τηλεοράσεις επίσης ανοιγοκλείνουν μόνες τους ή καίγονται. Και τα ΑΤΙΑ επιδρούν στις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τα τηλέφωνα, τα ρολόγια, τους ασυρμάτους, το ηλεκτρικό ρεύμα...

Σε εμφανίσεις των ξένων σκαφών τα φώτα στο σπίτι ενός μάρτυρα αναβοσβήνουν, όπως ακριβώς στις πνευματιστικές τελετές[1]. Επανειλημμένα έχουν προκαλέσει διακοπές ρεύματος στις περιοχές που εμφανίζονται, όπως στο φρούριο Ίταϊπου στη Βραζιλία, που το UFO προκάλεσε εγκαύματα στους δύο στρατιώτες.

            Στην πρωτοφανή συσκότιση που έπληξε την πολιτεία της Ν. Υόρκης το 1967, αρκετοί κατήγγειλαν την παρουσία αγνώστων φώτων στον ουρανό. Η συσχέτιση ήταν αναπόφευκτη. Άλλοι μάλιστα τα παρατήρησαν λίγο πριν συμβεί αυτή η συσκότιση, και ενισχύθηκε έτσι η υποψία κατά των UFO, δεδομένου ότι δεν ανιχνεύτηκε η αιτία της φοβερής αυτής συσκότισης [2].

Πολύ συνηθισμένη επίδραση στις θεάσεις UFO είναι ότι σταματούν οι μηχανές των αυτοκινήτων και μόλις απομακρύνεται το UFO όλα συνήθως επανέρχονται στο φυσιολογικό τους ρυθμό.

Δεν το καταφέρνουν όμως αυτό μόνο οι «εξωγήινοι». Μάγοι και φακίρηδες, υποβοηθούμενοι από τα αρνητικά πνεύματα, προκαλούν βλάβες σε μηχανές αυτοκινήτων, ή τις σταματούν[v].

Οι δονήσεις, τα τραντάγματα και οι,.. τοπικοί σεισμοί δεν προξενούνται πάντα από φυσικές αιτίες. Στις 16/10/1973 στο Νορθσάιντ του Οχάιο, στις ΗΠΑ μία πορτοκαλιά μπάλα περνώντας με τρομερό θόρυβο προκάλεσε σεισμό στο σπίτι μιας γυναίκας. Ράγισε το ταβάνι του σπιτιού και έπεσαν κάτω κομμάτια από γύψο[vi].

Όταν η Αγ. Μαρίνα βρισκόταν στη φυλακή, έγινε ξαφνικά ένας τρομερός σεισμός και εμφανίστηκε ο Σατανάς με μορφή δράκου (όψεως) [vii]. Αλλά και ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται μια μαγική τελετή συμβαίνει να κουνιέται σα να γίνεται σεισμός[viii].

Οι ανταμώσεις των UFO με τα αεροπλάνα επιφέρουν καμιά φορά τραντάγματα που εξουθενώνουν πιλότους και επιβάτες.

Σ' ένα περιστατικό εμφάνισης UFO στο Βεν - συρ ­ Καραμύ της Γαλλίας, στις 14/4/1957, οι πινακίδες εκεί κοντά δονούνταν βίαια[ix].

Άλλη μία περίπτωση με πιο πνευματιστικο - τηλεπαθητικό χαρακτήρα ανέφερε ο Άλλεν Χάϋνεκ σε μία συνέντευξή του. Δύο αδερφές που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους άρχισαν να ταρακουνιούνται από άγνωστη αιτία. Την ίδια στιγμή η μητέρα τους, που βρισκόταν πολύ μακρύτερα, δέχτηκε την επίσκεψη ενός «εξωγήινου»[x]. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το ταρακούνημα των δύο Σουηδών φίλων, μετά από μία τραυματική συνάντηση που είχαν με τα όντα των ΑΤΙΑ (σελ. 118). Έξαρση εμφανίσεων UFO όμως υπάρχει, σύμφωνα με έρευνες, πριν, κατά τη διάρκεια) ή μετά από σεισμική δραστηριότητα.

Τα ταραχοποιά πνεύματα «εσωτερικού χώρου» κάνουν τις ζημιές τους μέσα στο σπίτι. Τα αντίστοιχα πνεύματα «εξωτερικού χώρου» (όπως τα UFO) καταστρέφουν το περιβάλλον. Οι μάγοι, που είχαν πολλά πάρε - δώσε με πνεύματα, παλιά θεωρούνταν υπεύθυνοι για πολλές θεομηνίες και φυσικές καταστροφές (σίφουνες κτλ.), όπως και οι δράκοι, που τράνταζαν τον τόπο που περνούσαν, τσάκιζαν τα δέντρα και τα έκαιγαν.

Σε εξωτερικούς χώρους τα χαιρέκακα πνεύματα «εκφράζονται» με λιθοβολισμούς, καταστροφές, θορύβους, κραυγές. Ο «εφευρέτης του κακού» είχε πειράξει τον Άγ. Πέτρο τον Αθωνίτη με μορφή και σχήμα στρατηγού. Μαζί του είχε και μια φάλαγγα, σαν τοξότες. Δημιουργούσαν δυνατούς θορύβους και χτυπούσαν μεγάλες πέτρες μεταξύ τους. Κατέστρεφαν και τα δέντρα: άλλα τα ξερίζωναν και άλλα τα έσπαγαν[xi]

Σε αντίθεση με την αρνητική δύναμη, η Θεία Δύναμη αναδεικνύει τη φύση, εξυψώνοντάς την σε υπερφυσικές σφαίρες. Όπως στο εκκλησάκι της Αγ. Θεοδώρας στη Βάστα της Αρκαδίας όπου μαρτύρησε Η Αγία (10ος αι.) Δεκαοκτώ δέντρα έχουν φυτρώσει με ανεξήγητο τρόπο στη στέγη του, που βαστάει όλο αυτό το βάρος εδώ και εκατοντάδες χρόνια!

Είδαμε πριν ότι τα UFO κατηγορούνται για... εμπρησμούς δασών, καθώς και για εκρήξεις, όπως στη Σομαλία, όπου σημειώθηκαν ζημιές σε τζάμια και δέντρα[xii], και στη γειτονική της Αιθιοπία, όπου στις 7/8/1970 μία κόκκινη μπάλα κατέστρεψε σπίτια, έκαψε χορτάρι και ξερίζωσε δέντρα[xiii]. Και στη χώρα μας όμως έχουν εκδηλώσει παρόμοιες συμπεριφορές. Στις 16/10/1989 στο χωριό Λάρδος της Ρόδου, αρκετοί αξιόπιστοι μάρτυρες είδαν ένα ΑΤΙΑ, που με την αναχώρησή του, προκάλεσε μια τοπική θύελλα, με ζημιές στις καλλιέργειες, κατολισθήσεις και πλημμύρες.

Ίδιες περίπου «παρενέργειες» είχε και μια θέαση ΑΤΙΑ στην Κέρκυρα, την Κυριακή του Πάσχα του 1996. Στο χωριό Ποταμός λοιπόν, το ΑΤΙΑ άφησε πίσω του ξεριζωμένα δέντρα, διαλυμένες στέγες σπιτιών κτλ[xiv].

Ένα κύμα από κοινές εμφανίσεις UFO και πολτεργκάϊστ είχαμε στη Νότια Αφρική (Μποσκλουφ, Κέϊπ Πρόβινς, Απρίλης - Μάης 1963): κοπάδια ζώων τρομοκρατήθηκαν από κόκκινα φώτα, σκυλιά έτρεχαν τρομαγμένα από παράξενους θορύβους, σιλουέτες σα φαντάσματα εμφανίζονταν σε διάφορα σημεία, πέτρες έπεφταν από τον ουρανό κτλ[xv].

Για μια ακόμη φορά γίνεται φανερό ότι οι «UFOναύτες» δε σέβονται τη φύση, τη δημιουργία και τελικά εμάς τους ίδιους τους ανθρώπους, που αποτελούμε κομμάτι αυτής της δημιουργίας.


 

[1] Ο Λέοναρντ Στρίνγκφηλντ περιγράφει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις στο βιβλίο του Ιπτάμενοι δίσκοι (εκδ. Ράπτης, 1977).

[2] Για το θέμα της σχέσης των UFO με τις συσκοτίσεις και τις διακοπές ρεύματος, βλέπε στο βιβλίο του Ντ. Κήχοου, Ξένοι από το διάστημα, εκδ. Ωρόρα, σελ. 243-261.

[i] Πρεσβυτ. Διον. Τάτση, Ο γέροντας Παϊσιος, 1995, σελ. 131.

[ii] Περιοδ. Terra Incognita, τεύχ. 3, σελ. 46-47.

[iii] Flοrence Marryat, Πνευματιστικά φαινόμενα, εκδ. Βιβλιοθήκη για όλους, σελ. 26.

[iv] Περιοδ. Παραψυχολογία, τευχ. 104, σελ. 26.

[v] Αναστάσιος Πιέριος, Η αθανασία της ψυχής και τα ψυχικά φαινόμενα, εκδ. Ελληνικής Χριστοπολιτείας, 1966, σελ. 260.

[vi] Λ. Στρίνγκφηλντ, Ιπτάμενοι δίσκοι, εκδ. Ράπτης, 1977,σελ. 204.

[vii] Π. Μ. Σωτήρχου, Παιδομάρτυρες, εκδ. Αστέρος, σελ. 235.

[viii] St. Skinnar - Fr. King, Πρακτική Μαγεία, εκδ. Μπαρμπουνάκης, σελ. 205.

[ix] Dr. J. Αllen Hynek, Στενές επαφές 1ου , 2ου και 3ου τύπου, εκδ. Κάκτος, 1978, σελ. 191.

[x] Περιοδ. UFΟ - Ιπτάμενοι δίσκοι, Νο 1, σελ. 20.

[xi] Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά, Λόγος εις τον βίον του Οσίου Πέτρου του Αθωνίτου, εκδ. Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγ. Όρους, 1991, σελ. 49.

[xii] Περιοδ. Skylab, Νο 1, σελ. 62.

[xiii] Λ. Στρίνγκφηλντ, Ιπτάμενοι δίσκοι, εκδ. Ράπτης, 1977, σελ. 122.

[xiv] Περιοδ. Nexus, Νο 4, σελ. 70.

[xv] Brinsley Le Pοer Trench, Μυστηριώδεις επισκέπτες, εκδ. Κονιδάρη, 1978, σελ. 88.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 16-9-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 16-9-2005.

Πάνω