Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9ο.

UFO - πνευματιστικά φαινόμενα: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος


B. Αντιβαρυτικοί χειρισμοί και εξαϋλώσεις

Όπως τα πλανητικά φώτα και οι υπόλοιπες μορφές των πνευματικών υποστάσεων, έτσι και οι Ιπτάμενοι Δίσκοι, συχνά δεν υπακούν στους νόμους της Φυσικής. Κάποιοι δίσκοι κινούνται αστραπιαία, ακανόνιστα, με φοβερές επιταχύνσεις, ελιγμούς και αλλαγές πορείας, κινήσεις στις οποίες οποιοδήποτε ανθρώπινο σώμα θα διαμελιζόταν.

Η άφταστη ταχύτητα θα δημιουργούσε ηχητικές εκρήξεις, η υπερβολική τριβή από τις απότομες επιταχύνσεις θα προκαλούσε θερμότητα και φωτιά. Κι όμως, τα UFO δε «χαμπαρίζουν» από τίποτα. Ενισχύεται λοιπόν η πιθανότητα να είναι πνευματική η φύση τους, αφού και στα πνευματιστικά φαινόμενα παρατηρείται η κατάργηση της βαρύτητας. Σε φαινόμενα πολτεργκάϊστ, τα αντικείμενα διαγράφουν απίθανες τροχιές μέσα σ' ένα χώρο, στέκονται ξαφνικά ακίνητα, κάνουν κύκλους, στροβιλίζονται, σαν τις τροχιές των UFO.

Στις πνευματιστικές συνάξεις (σεάνς) δύο αντικείμενα συγχωνεύονται σε ένα, μεγαλώνει το μέγεθός τους ή μικραίνει, «κατορθώματα» που επιτυγχάνουν και τα UFΟ. Επίσης, όπως και στα φαινομένα UFO, τα αντικείμενα και τα φώτα που εμφανίζονται στις πνευματιστικές συγκεντρώσεις άλλοι τα βλέπουν και άλλοι όχι.

Αυτό όμως που πρέπει να επισημανθεί, για να τονιστεί η ιδιότυπη σχέση UFO και πνευματισμού, είναι ότι πολλοί μάρτυρες - επαφείς με τα ξένα σκάφη, τους επιβάτες τους ή και με τους Μ.Ι.Β., συνέχισαν, μετά την εμπειρία τους, να βλέπουν ακόμα και στο σπίτι τους φαινόμενα πνευματισμού (αιωρήσεις αντικειμένων, χτύπους) και να έχουν εμπειρίες όπως μετεώριση και αστρική προβολή (εξωσωματική εμπειρία).

Οι δαίμονες έχουν μία ενεργητικότητα και μία σβελτάδα που ξεφεύγει από τους νόμους της βαρύτητας. Έχοντας στην εξουσία τους το βασίλειο του αέρα, πραγματοποιούν εντυπωσιακά αντιβαρυτικά επιτεύγματα, όπως ανύψωση, μετεώριση.

Στις 17/10/1973 στην Πασκαγκούλα του Μισισιπή στις ΗΠΑ, δύο ψαράδες, ο Τσάρλς Χίξον και ο Κάλβιν Πάρκερ είδαν ένα ξένο σκάφος και ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι χλωμά, σα «φαντάσματα» όντα, που επέπλεαν στον αέρα και τους απήγαγαν. Τους μετέφεραν στον αέρα μέσα στο σκάφος, τους «ξάπλωσαν», πάντα μετέωρους στον αέρα, και τους εξέτασαν. Το UFO εξαφανίστηκε σε «λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο»[1] (πολύ πιθανό φαινόμενο εισχώρησης από μία άλλη πνευματική πραγματικότητα που αλληλεπιδρά με τη δική μας).

Έχουμε πολλές περιπτώσεις που ανυψώνονται και μετεωρίζονται άτομα που κατέχονται από δαιμονικό πνεύμα. Ο γνωστός «μεσάζων με τον πνευματικό κόσμο» Ντάγκλας Χομ (19ος αι.) ανυψωνόταν και πετούσε στον αέρα, με τη βοήθεια των «επιτήδειων» πνευμάτων.

Δαίμονες είχαν σηκώσει ψηλά τον Άγ. Σεραφείμ Σάρωφ και τον πέταξαν κάτω. Η Θεία Δύναμη τον προστάτεψε όμως και δεν έπαθε τίποτα[2], επειδή δεν είχε την οίηση του μοναχού Κουννάβιου (σελ. 123) τον οποίο σκότωσαν οι δαίμονες, πετώντας τον από μεγάλο ύψος.

Το Γενάρη του 1960 στη Βενεζουέλα ένα UFO πέρασε ακριβώς πάνω από ένα φορτηγό, το οποίο υψώθηκε μερικά μέτρα και έπεσε σ' ένα χαντάκι. Ο οδηγός του φορτηγού σώθηκε με τραύματα και ισχυρό κλονισμό[3]. Στις αρχές Δεκεμβρίου 1978 στην Κόρντομπα τής Αργεντινής, ένα UFO ανύψωσε ένα αυτοκίνητο με τους επιβάτες του και το άφησε ύστερα από λίγο σε απόσταση 15 χλμ. μακριά[4]. Σε μία άλλη περίπτωση, ένα UFO ανύψωσε στον αέρα ένα άλογο (μάρτυρας ένας γεωργός στο Σιερ - ντε - Ριβιέρ της Γαλλίας, 16 Οκτωβρίου 1954)[5].

«Παράξενα αντικείμενα και όντα», «υλοποιούνται και εξαϋλώνονται» λέει ο Τζων Κηλ, διάφορες ιστορίες δαιμόνων, «όπως ακριβώς τα ΑΤΙΑ και οι επιβάτες τους εμφανίζονται και εξαφανίζονται, περνούν μέσα από τοίχους και πραγματοποιούν διάφορα άλλα υπερφυσικά κατορθώματα»[6].

«Θα μπορούσαμε να τους κλείναμε τις πόρτες», λέει ο Μ. Αντώνιος, «για να μη μπορούν να μας βρουν. Όμως, δεν είναι έτσι, αλλά μπορούν να μπουν και με κλειστές τις πόρτες και βρίσκονται σ' όλο τον αέρα, και αυτοί και ο πρώτος μεταξύ τους διάβολος»[7].

Τον Αύγουστο του 1979 στο Γκέιτσχεντ της Αγγλίας μικροσκοπικά UFO 45 εκατοστών περίπου, έμπαιναν από κλειστά παράθυρα στο σπίτι μιας οικογένειας. Μία φορά εμφανίστηκαν και όντα που ήταν μεγαλύτερα από τα UFO (76 εκατοστά περίπου). Όλα αυτά όμως τα έβλεπε μόνο η γυναίκα, απ' όλη την οικογένεια και ένιωθε μούδιασμα και παράλυση[8].

Όταν ο Ιησούς μετά την Ανάστασή Του, επισκέφθηκε τους μαθητές Του, που βρίσκονταν κάπου «κεκλεισμένων των θυρών» για ν' αποφύγουν τους Ιουδαίους, τους είπε αμέσως: «Ειρήνη υμίν». Μη φοβάστε, τους είπε, «Εγώ είμαι» (Ιωάννη 20, 19). Συγκρίνετε μόνοι σας τη διαφορά των Δυνάμεων του Καλού και του Κακού.

Η κα Σύνθια Άπλετον, μία νοικοκυρά από το Μπίρμιγχαμ της Αγγλίας, ισχυριζόταν το 1957 ότι την επισκέπτονταν «κάτοικοι της Αφροδίτης». Όπως έλεγε, υλοποιούνταν και εξαϋλώνονταν μπροστά στα μάτια της[9]. Με τον ίδιο τρόπο εμφανίζονται πολλές φορές και οι «γκρίζοι» που κάνουν τις απαγωγές, όπως και τα πονηρά πνεύματα στα μέντιουμ.

Πολύ εύστοχα η UFΌλόγος και ερευνήτρια Jenny Randles, παρατηρεί: «Το πρόβλημα με τους περισσότερους UFΌλόγους είναι πως τείνουν να αγνοούν τις ψυχικές λεπτομέρειες και απλώς κάνουν ερωτήσεις στους μάρτυρες για να μάθουν ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τα διαστημόπλοια και τους εξωγήινoυς και όλα τα σχετικά. Μετά φεύγουν και προσπαθούν να αποφασίσουν αν ήταν οι «γκρίζοι» ή κάποια άλλη εξωγήινη φυλή.

...Μα, αν έκανε κανείς το ίδιο και σ' αυτήν την περίπτωση θα έχανε τις πιο ενδιαφέρουσες διαστάσεις του προβλήματος. Όπως το γεγονός ότι ο μάρτυρας μπορεί να μιλήσει και για τα άλλα παραφυσικά γεγονότα που του έχουν συμβεί, και για τις μαγικές ικανότητες που φαίνεται να έχουν αυτά τα πλάσματα. Μπορούν κυριολεκτικά να περνούν μέσα από τοίχους, να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται κατά βούληση, ξέρουν τα πάντα γι' αυτόν, κάνουν προγνώσεις για το μέλλον, και τέλος, τον ενοχλούν και τον ταλαιπωρούν»[10].

Η εξαΰλωση (πώς να γίνετε αόρατοι), ο μετεωρισμός (πως να γίνετε... ιπτάμενος - όχι όμως και τζέντλεμαν), η τηλεκίνηση (βλέπε σύγχρονους μάγους), η μεταμόρφωση (βλέπε παλιές μάγισσες), η μαντεία και η ύπνωση, περιέχονται στις πρακτικές εφαρμογές όλων σχεδόν των βιβλίων της μαγικής τέχνης. Εξαφανίζει ο σύγχρονος μάγος το άγαλμα της Ελευθερίας και το επανεμφανίζει, εξαφανίζουν και τα UFO ανθρώπους και ζώα, και αν θέλουν, τα επαναφέρουν...

Ο γνωστός θαυματοποιός Γιούρι Γκέλλερ, που έχει επιδείξει τις πνευματιστικές του ικανότητες κατά καιρούς, υποστηρίζει ότι οι ικανότητές του αυτές ξεκίνησαν όταν, σε ηλικία τριών η τεσσάρων ετών, είχε στενή επαφή με ένα UFΟ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που είχε δει, έχει να κάνει με τον πνευματικό κόσμο, αφού από τότε ξεκίνησαν οι ικανότητές του αυτές. Εκτός από τα δικά του κόλπα, η παρουσία του «περιτριγυρίζεται» και από άλλα πνευματιστικά φαινόμενα, όπως αντικείμενα που εξαϋλώνονται μυστηριωδώς και άλλα που εμφανίζονται από το πουθενά[11]. Σημειωτέον ότι ο Γκέλλερ ισχυριζόταν πως οι «εξωγήινοι» συνέχιζαν να επικοινωνούν μαζί του. Η περίπτωση του Γκέλλερ ταιριάζει με αυτή του «προφήτη» Κέισυ (σελ. 88).


 

[1]Ανεξήγητο, τόμο 3, 1982, σελ. 734.

[2] Όσιος Σεραφείμ Σάρωφ, Ι. Μ. Παρακλήτου Ωρωπού, 1998, σελ.72.

[3] Cοral and Jim Ιοrenzen, Η παγκόσμια Ιστορία των UFΟ, εκδ. Μπαρμπουνάκης, σελ. 306.

[4] Περιοδ. UFΟ - Ιπτάμενοι δίσκοι Νο 2, σελ. 38.

[5] Ζακ Βαλλέ, οι Ιπτάμενοι δίσκοι, εκδ. Ηλιάδης, σελ. 33.

[6] Brinsley Le Pοer Trench, Μυστηριώδεις επισκέπτες, εκδ. Κονιδάρη, 1978, σελ. 72 (από το Οperatiοn Trοjan Hοrse του Jοhn Keel).

[7] Ο Μέγας Αντώνιος, εκδ. Ρηγόπουλου, σελ. 74.

[8] Ανεξήγητο, τόμο 4, 1982, σελ. 1242.

[9] Brinsley Ιe Pοer Trench, Μυστηριώδεις επισκέπτες, εκδ. Κονιδάρη,1978, σελ. 72.

[10] Ναούμ Θεοδοσιάδης, Ξωτικά, εκδ. Αρχέτυπο, 1998, σελ. 218-219.

[11] Uri Geller, Το φαινόμενο Γκέλλερ, εκδ. Ωρόρα, 1981, σελ. 138 και 89.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 24-8-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 16-9-2005.

Πάνω