Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

Γ΄ Μέρος: Οι θρησκευτικές προεκτάσεις του φαινομένου των UFO

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο.

UFO και "Νέα Εποχή": Δύο αχώριστοι φίλοι


Γ. Οι υποχθόνιες ενέργειες της "Νέας Εποχής"

Είναι πραγματικά κρίμα που πολλοί «Νεοεποχίτες» παραπλανούνται, γιατί πρόκειται για ανθρώπους που «ψάχνονται» και επιζητούν το Θείο. Διψούν για έρευνα και γνώση. Είναι εκλεκτές ψυχές πολλοί απ’ αυτούς που έχουν πέσει θύματα πλάνης, γιατί δεν αρκούνται στον υλικό τρόπο ζωής και δεν συμβιβάζονται μ' αυτόν, όπως ένα σωρό άνθρωποι, αλλά έχουν τη διάθεση να ψάξουν για το νόημα της ζωής. Διαλέγουν, όμως, λανθασμένη κατεύθυνση. Υποδουλώνονται στις παμπόνηρες προθέσεις των «Νεοεποχιτών».

Οι «Νεοεποχίτικες» ομάδες και αιρέσεις, προβάλλουν στην (ψυχή τα θετικά σημεία των δοξασιών τους, με στόχο να «ψαρέψουν» οπαδούς. Συχνά προσκαλούν τον κόσμο κηρύττοντας: απαλλαχθείτε από το άγχος, απελευθερωθείτε από ψυχολογικά τραύματα, γνωρίστε τον εαυτό σας, την αληθινή ευτυχία κτλ. Άλλοι πάλι έχουν σαν δόλωμα την οικολογία ή την υγιεινή διατροφή.

Όταν όμως τα υποψήφια μέλη ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους είναι πια αργά... Έχουν προσηλυτιστεί... Το χειρότερο είναι ότι πιστεύουν πως έχουν ανακαλύψει την αλήθεια, τα «κρυμμένα μυστικά της γνώσης».

Η συμβουλή που μας δίδεται στην Αγ. Γραφή (προς Τιμόθεον Α' 6,20) είναι: «Απέφευγε τα βλάσφημα κούφια λόγια και τις αντιρρήσεις εναντίον της πίστης που προβάλλουν οι αιρετικοί, με το ψεύτικο όνομα της "Γνώσεως"».

Γνώση, γνώση, γνώση. Όλοι οι αιρετικοί αυτήν «υπόσχονται». Γνώση για τα υπέρτατα μυστικά του σύμπαντος, μύηση στην ανώτερη συνειδητότητα... Μα, τι γίνεται; Γέμισε ο κόσμος από φωτισμένους;

Όλοι αυτοί οι «κάτοχοι της γνώσης» κατρακυλούν στη... γνωστή παγίδα της «μεγαλοϊδέας» (της εωσφορικής - εγωιστικής υπερηφάνειας) και της ισοθεϊας-αυτολατρείας. Ο Χριστιανισμός όμως έχει τα φάρμακα γι' αυτήν, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού: την ταπεινότητα, την αυταπάρνηση και την υπακοή, το φόβο Θεού, όπως ονομάζεται, και τη συναίσθηση των συνεχών παραπτωμάτων μας στην εδώ ζωή.

Όλα, όμως ξεκινούν από τα «ψηλά κεφάλια» των αποστατικών, ψευδο-επαναστατικών ομάδων της «Νέας Εποχής» και μη. Οι οργανωτές είναι συνειδητοί σύμμαχοι του Κακού. Και οι οργανωτές αυτοί, τα «Ψηλά κεφάλια», δεν μπορεί να είναι άλλοι από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας της γης.

Κατά τα φαινόμενα, όλα ξεκινούν από την Αμερική και τις ΗΠΑ. Οι Εβραιο - Σιωνιστές κατέχουν ένα μεγάλο μερίδιο στην τεχνολογικο - οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ και ανέκαθεν είχαν «εκπροσώπους» στην πολιτική ηγεσία της χώρας. Οι εξουσίες των Αμερικανών θέλουν, όπως φαίνεται, να κουμαντάρουν όλη τη Γη. Έχοντας αυτα-ανακηρυχθεί Θεοί, δικάζουν τον κόσμο και αποφασίζουν για τις τύχες των λαών. Οι Σιωνιστές είναι αυτοί που θέλουν να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα.[1] Ελέγχοντας την οικονομία του πλανήτη χρηματοδοτούν ανθελληνικές και αντιχριστιανικές οργανώσεις, απορροφώντας ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που «ψάχνονται».

Οι Εβραιο - Σιωνιστές είναι αυτοί που έχουν κάνει την Ελλάδα υποχείριο των πολυεθνικών εταιριών. Σ' αυτούς υποτάσσονται οι ομoϊδεάτες τους Έλληνες πολιτικοί, αυτοί που αδιαφορούν για την ταυτότητα της Ελλάδας και την έχουν κάνει κι αυτήν πολυεθνική.

Είναι αυτοί που έχουν καταντήσει το σύγχρονο Έλληνα δέσμιο του άγχους, του δυτικού τρόπου ζωής και των πλαστών και ψεύτικων αναγκών, με τις οποίες μας βομβαρδίζουν τα Μ.Μ.Ε., κατά τα πρότυπα της Δύσης.

Η Δύση λοιπόν κόντρα στην Ανατολή. Η όλη κόντρα στο ΠΝΕΥΜΑ. Η «Νέα Εποχή» κόντρα στην Ορθοδοξία και την Ελλάδα, από την οποία αρχίζει ο ανατολικός κόσμος του πνεύματος και της μέριμνας της ψυχής.

Με δύο βασικούς τρόπους η «Νέα Εποχή» παρασύρει τον κόσμο στα «νερά» της: ο ένας τρόπος είναι με την εμπορευματοποίηση των πάντων και το διάχυτο ανά τον κόσμο υλισμό (με εκφραστές καλλιτέχνες όπως η Madοnna, ταινίες όπως το «Βασικό ένστικτο», περιοδικά που «βρωμάνε» υλισμό και σαρκικότητα κτλ).

Στην καταναλωτική, υλιστική εποχή μας πουλάει η άνεση, η ακρίβεια, ο εντυπωσιασμός, η αντίδραση στις «παλιές» αξίες. Αυτά θέλει ο πολύς κόσμος, με αυτά τον τροφοδοτούν.

Τις έσχατες μέρες, λέει ο Απόστολος Παύλος (Τιμοθέου Β', 3, 1-5), οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι,... αχάριστοι,... προδότες,... αυθάδεις,... Θ' αγαπούν πιο πολύ την ηδονή, παρά το Θεό.

Οι Σοφοί της Σιών[*] φαίνεται πως είχαν βαλθεί να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Ας δούμε μερικά αποσπάσματα από τα Πρωτοκολλά τους.

«Είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, ν' αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες (το αχόρταγο των υλικών αναγκών του ανθρώπου, την απληστία). Πρέπει να τους αποσπούμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο» (Πρωτόκολλο Τέταρτο).

«Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη θα τους αποτρέπουμε απ' αυτή με διασκεδάσεις, παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής... Το ενδιαφέρον γι' αυτά θ' απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους» (Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο).

«Προσέξτε αυτά τα μεθυσμένα από το οινόπνευμα ζώα, αποκτηνωμένα από το απεριόριστο ποτό, το δικαίωμα του οποίου δόθηκε συγχρόνως με την ελευθερία. Δε μπορούμε να επιτρέψουμε να εκπέσουν οι δικοί μας σε τέτοιο βαθμό. Οι χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοι μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου", που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες των δικών μας γυναικών και τις ηδυπάθειές τους» (Πρωτόκολλο Πρώτο).

Φανταστείτε αυτοί οι άνθρωποι που τα έγραψαν αυτά το 1896, να έβλεπαν τα χάλια της εποχής μας. Θα πέταγαν από τη χαρά τους!

Αυτοί λοιπόν που δεν «ψάχνονται», που δεν έχουν μεταφυσικές ανησυχίες, γίνονται εύκολη λεία για τους Σιωνιστές- Νεοεποχίτες.

Οι τελευταίοι απλά προωθούν οτιδήποτε στρέφει τον άνθρωπο στην ύλη και το παρουσιάζουν ως απόλυτα φυσιολογικό. Μέσω των Μ.Μ.Ε., που ελέγχονται φυσικά από τους ίδιους, αγωνίζονται για την αποκτήνωση του ανθρώπου, κάνοντας του μία ανελέητη πλύση εγκεφάλου. Οι ταινίες, οι διαφημίσεις και τα περιοδικά ανάβουν τα πάθη και όχι την καρδιά. Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια έχουν παρουσιάσει εκατοντάδες αφιερώματα για διάφορα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, ακόμα και γι' αυτό το θέμα των UFΟ, σχεδόν ποτέ όμως για κάποιον σύγχρονο Άγιο γέροντα ή γερόντισσα! Προβάλλουν ακατάπαυστα τη βία, τον σεξουαλισμό, όλες τις υλικές απολαύσεις (ακριβά αυτοκίνητα, σπίτια, ρούχα κτλ.), τα τυχερά παιχνίδια και τόσα άλλα. Αποτέλεσμα; Οι νέοι σήμερα έχουν σαν πρότυπο τον κόσμο των φωτομοντέλων και της πασαρέλας (φροντίζοντας αποκλειστικά την ομορφιά του εξωτερικού σώματος), τη μόδα στη διασκέδαση, στα ρούχα και στα υπόλοιπα υλικά αγαθά, και γενικά τη ζωή δημόσιων προσώπων που έχουν δόξα και χρήμα. Για το σημερινό άνθρωπο η ανία της ζωής σπάει βασικά όταν αγοράζει καινούργια υλικά αγαθά ή όταν Ικανοποιεί σαρκικές του επιθυμίες και ανάγκες.

Ποια είναι η ευτυχία του σύγχρονου υλιστή Έλληνα; Να διαθέτει ένα ακριβό αυτοκίνητο, να φοράει επώνυμα ρούχα, να έχει οπωσδήποτε μία (ή περισσότερες) ερωμένες (είτε ελεύθερος, είτε παντρεμένος), να παίζει στο χρηματιστήριο, στο καζίνο ή άλλα τυχερά παιχνίδια, και φυσικά να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά. Μα τους ίδιους στόχους έχουν και οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, άσχετα αν δεν μπορούν να τους πραγματοποιήσουν. Επίπεδο... βυθός δηλαδή. Δεν είμαστε ρατσιστές, αυτή όμως είναι η πραγματικότητα. Και δυστυχώς οι μισοί και παραπάνω Έλληνες έχουν πέσει με τα μούτρα στον άχρωμο και εγωιστικό αυτό τρόπο ζωής και γίνονται έτσι πιόνια της «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Γίνονται μια μάζα, ένας σωρός από μη πνευματικά άτομα. Έτσι, τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες (Πρωτοκόλλο Πέμπτο).

Όσο για τις Ελληνίδες του σήμερα; Νοιάζονται κυρίως ν' αποκατασταθούν οικογενειακά με έναν εύπορο άντρα (αφού βέβαια πρώτα γλεντήσουν τα νιάτα τους), να αρέσουν εξωτερικά (φροντίζοντας για το χρώμα των μαλλιών τους, για το ποιο προκλητικό ρούχο θα φορέσουν ώστε να τραβήξουν τα βλέμματα των ανδρών και να είναι μέσα στη «μόδα», και για όλα τα υπόλοιπα λουσαρίσματα), να ψωνίζουν διάφορα, να μαθαίνουν το ωροσκόπιό τους και να διασκεδάζουν ατελείωτα. Ο Απ. Παύλος (προς Τιμόθεον Α' 5,6) λέει πως όποια ζει μέσα στη σπάταλη, αυτή έχει κιόλας πεθάνει, αν και βρίσκεται στη ζωή...

Το περιδέραιο της τύχης, το βραχιόλι της ευτυχίας, πως θα κερδίσετε το ΛΟΤΤΟ... Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί, αν ήταν πλούσιοι κι «ευτυχισμένοι», θα ασχολούνταν με... εσάς;

Και εμείς τι κάνουμε; Πλουτίζουμε όλους τους «καλοθελητές» μας, αγοράζοντας τα αναψυκτικά τους, τα φάρμακά τους (είμαστε πρώτοι στην κατανάλωση τους), τα τσιγάρα (κι εδώ πρωτιά), τα ποτά, τα όπλα, τις ταινίες τους κτλ. Όλα αυτά γιγαντώνουν τις εξαρτήσεις, τα πύρινα ακατανίκητα πάθη μας, και μας απομακρύνουν από τη φύση μας.

Η εποχή μας λοιπόν (έχουν φροντίσει και) διέρχεται κρίση άξιων (η φιλία και η αγάπη απειλούνται με... εξαφάνιση). Αντίθετα, γνωρίζουν την άνθιση τα διαζύγια, οι εκτρώσεις κτλ. (ενέργειες καταστροφικές), όπως ακριβώς τα έχουν προγραμματίσει και εφαρμόσει.

Ο δεύτερος τρόπος επιβολής του Σιωνιστικού - «Νεοεποχίτικου» σχεδίου εφαρμόζεται με την αντιεμπορική (ψευδο­επαναστατική), εναλλακτική τακτική (με εκφραστές συγκροτήματα όπως οι Αμερικανοί Μarilyn Mansοn, οι οποίοι, αν και με «δύσκολη» μουσική, ανέβηκαν στο Νο 1 της Αμερικής με το δίσκο «Anti Christ Superstar», με εκφραστές επίσης τα περιοδικά που προπαγανδίζουν τον αποκρυφισμό, τις «κρυμμένες δυνάμεις» του ανθρώπου και τους εξωγήινους, με εκφραστές ταινίες όπως «X - Files»).

Ο τραγουδιστής των Marilyn Mansοn παρουσιάζεται και με εμφάνιση όμοια μ' αυτή των ερμαφρόδιτων «εξωγήινων» (δηλαδή των τεχνο - δαιμόνων). Οι βλασφημίες τους για το Σωτήρα ξεπερνούν τα όρια.

            Επίσης, ένα ιδιαίτερα βλάσφημο και φιλοσατανιστικό συγκρότημα από την Αγγλία, εναλλακτικού - περιθωριακού τύπου πάλι, οι Christian Death, παρουσίαζε στο εξώφυλλο ενός δίσκου του τον Εσταυρωμένο, αλλά με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του: Το πρόσωπο του ήταν σαν αυτό των «γκρίζων» (με τα μαύρα αμυγδαλωτά μάτια κτλ.). Τα «εξωγήινα» όντα και η «ενέργειά» τους, φαίνεται ότι κατευθύνουν προς καθαρά αντιχριστιανικές σκέψεις και πράξεις.

Στους έσχατους καιρούς, μας πληροφορεί ο Απ. Παύλος (προς Τιμόθεον Α', 4,1 - 2), θα αποστατήσουν μερικοί από την πίστη, στρέφοντας την προσοχή τους σε πνεύματα πλάνης και διδασκαλίες δαιμόνων, παρασυρόμενοι από την υποκρισία ψευδολόγων ανθρώπων, που έχουν στιγματισμένη, πωρωμένη συνείδηση.

Οι Σοφοί της Σιών έπρεπε να συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους και τα άτομα με μεταφυσικές ανησυχίες. Έτσι, διαβάζουμε στο Δέκατο Τρίτο Πρωτόκολλο:

«Ο τύπος θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο). Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα τού πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν».

«Θα σπρώχνουμε τα πνεύματα να εφευρίσκουν κάθε λογής φαντασίες, θεωρίες νέες και δήθεν προοδευτικές...».

Έτσι, ακόμα και αυτοί που «ψάχνονται», ακολουθούν το ρεύμα της Δύσης. Περιοδικά και βιβλία που κινούνται στο χώρο των μυστηρίων του αγνώστου και προσφέρουν «γνώση» στους «αδαείς», κυκλοφορούν πια κατά συρροή.

Το χειρότερο όμως είναι ότι οι αναγνώστες τους έχουν πια την προδιάθεση να γραφτούν μέλη σε κάποια αιρετική ομάδα και το πέρασμά τους σ' αυτήν είναι μία τυπική διαδικασία.

Βέβαια έχουμε ανεξιθρησκία. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το δρόμο του. Δεν πρέπει όμως, στο όνομα της «ελευθερίας», να επιτρέπουμε στους εμπόρους ναρκωτικών π.χ. να απλώνουν τους πάγκους με τα συμπράγκαλά τους μέσα στους δρόμους, πουλώντας τα ελεύθερα. Πρέπει να εμποδίζονται, πιο συγκεκριμένα οι αιρέσεις (τα ψυχοναρκωτικά) που οδηγούν σε αυτοκτονίες ή που ασκούν πλήρη έλεγχο στα μέλη τους και τα καθιστούν άβουλα όντα.

Δεν υπάρχουν ένα εκατομμύριο αλήθειες, όσες είναι οι αιρέσεις. Η αλήθεια είναι μία και τα ψέματα πολλά, λέει μία λαϊκή παροιμία. Μία λοιπόν είναι η ολοκληρωμένη - αντικειμενική αλήθεια, η αυτούσια διδασκαλία του Ιησού, το Α και το Ω. Οι υπόλοιπες είναι πολύ... υποκειμενικές αλήθειες.

Η Αλήθεια δε μπορεί να είναι «ρατσίστρια», να κάνει διακρίσεις σε πρόσωπα. Η Αλήθεια δεν είναι δυνατόν να «συλλαμβάνεται» μόνο από «υψηλά διανοούμενους» και «κατόχους της μυστικής γνώσης». Δε μπορεί κάποιοι «λίγοι και εκλεκτοί εσωτεριστές» να έχουν ανακαλύψει την Αλήθεια και όλοι οι άλλοι να ζουν στο σκοτάδι. Ένας αγράμματος τσοπάνος που πηγαίνει στο εκκλησάκι και κάνει την προσευχή του είναι πολύ πιο κοντά στην Αλήθεια απ' ότι αυτοί. Η Αλήθεια, ακόμα και στο θέμα της εξωγήινης ζωής, δεν ανακαλύπτεται μέσα από εγωιστικές διαδικασίες «γνώσης» περιθωριοποιώντας το Υπέρτατο Ον.[2]

Ή Αλήθεια έχει δοθεί. Έχει διαδοθεί σε όλο σχεδόν τον κόσμο, έτσι ώστε, ακόμα και διανοητικά κατώτεροι ή καθυστερημένοι άνθρωποι να μπορούν ν' ασπαστούν την αλήθεια τού Χριστού - με όσες δυνάμεις διαθέτουν - και να πετύχουν τη Θέωση. Είναι θέμα καρδιάς, ψυχής. Έτσι, η παράμετρος γνώση (διανόηση) αχρηστεύεται σε αυτά τα θέματα. Δε χρειάζονται δηλαδή ούτε κρυφές «απαγορευμένες» γνώσεις, ούτε επίπονες, ανούσιες και άσκοπες αναζητήσεις και έρευνες.

Το ζητούμενο είναι πολύ απλό. Περικλείεται στο τρίπτυχο αγάπη - ταπείνωση - πίστη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Δεν μπορούμε επομένως να καθόμαστε με «σταυρωμένα χέρια» μπροστά στα εγκλήματα των διαφόρων αιρέσεων εκ Δύσης, που στην καλύτερη περίπτωση λένε εννέα αλήθειες και στο τέλος ξερνάνε και ένα φαρμακερό ψέμα, που «σκεπάζει» όλες τις υπόλοιπες αλήθειες. Μία σταγόνα δηλητήριο μέσα σ' ένα δοχείο μέλι αρκεί για να φέρει το θάνατο... Πολλές απ' αυτές τις αιρέσεις εμπεριέχουν και διδασκαλίες και «γνώση» για εξωγήινες και άλλες πνευματικές οντότητες, όπως είδαμε. Οι αφελείς και οι πλανημένοι ακολουθούν.

 

[1] Αυτή είναι η δική μας γνώμη. Ίσως να κάνουμε και λάθος, ή ίσως να κρύβονται και άλλοι στο «κόλπο».

[2] Π.χ., είναι πολύ δύσκολο ν' ανακαλύψει κανείς αλήθειες, αν δεν προσεύχεται ειλικρινά στο Θεό.

[*] Σημείωση του αντιγραφέα: Αντίθετα με ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι αναγνώστες των "Πρωτοκόλων των σοφών της Σιών", το βιβλίο αυτό είναι ένα πλαστογράφημα που κατασκευάστηκε στη Ρωσία για την Οχράνα (Okhrana, μυστική αστυνομία), που κατηγορεί τους Εβραίους για τα δεινά της χώρας. Τυπώθηκε αρχικά εν κρυπτώ το 1897 και δημοσιοποιήθηκε το 1905. Έχει αντιγραφεί από ένα μυθιστόρημα του 19ου αιώνα του Hermann Goedsche (Biarritz, 1868), και ισχυρίζεται ότι μια μυστική εβραϊκή φατρία συνωμοτεί για να εξουσιάσει τον κόσμο. Η αρχική ιστορία δημιουργήθηκε από τον Goedsche, έναν Γερμανό συγγραφέα και αντισημίτη, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Sir John Retcliffe. Ο Goedsche έκλεψε τη βασική ιστορία από έναν άλλο συγγραφέα, τον Maurice Joly, το βιβλίο του οποίου Dialogues in Hell Between Machiavelli and Montesquieu (1846) (Διάλογοι μεταξύ του Μακιαβέλλι και του Μοντεσκιέ στην Κόλαση) περιλαμβάνει ένα διαβολικό σχέδιο ενάντια στο Ναπολέοντα ΙΙΙ. Η πρωτότυπη συνεισφορά του Goedsche είναι ότι ψευδώς παρουσίασε τους Εβραίους να συνωμοτούν για την κατάληψη του κόσμου.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 2-5-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 2-5-2006.

Πάνω