Νεοπαγανιστικές απάτες Απάντηση στις ψευδείς συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Επιστροφή στην ενότητα περί Ελληνικότητας

 Οι λόγοι άρνησης τής Ελληνικότητας τών Ρωμαίων και τών Χριστιανών από τους Νεοειδωλολάτρες

Οι Νεοειδωλολάτρες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι οι Ρωμαίοι ήταν Ελληνικής καταγωγής. Και έχουν τους λόγους τους γι' αυτό. Αν παραδεχθούν ότι οι Ρωμαίοι ήταν Ελληνικός πολιτισμός που τον συνέχισε η Χριστιανική Ρώμη, θα πρέπει να δεχθούν πολλά ακόμα. Όμως τους Καφίρ και τους Κάλας τους ονομάζουν "Έλληνες"!

1. Θα πρέπει να δεχθούν την ευθύνη τους για τους διωγμούς τών Χριστιανών από τους Ρωμαίους ομοθρήσκους τους. Και είναι ενδιαφέρον, ότι ενώ θεωρούν κριτήριο Ελληνικότητας την θρησκεία, τους Ρωμαίους που ήταν Ελληνικής καταγωγής, και ομόθρησκοί τους, δεν τους δέχονται!

2. Θα πρέπει να δεχθούν την ιστορική συνέχεια τών Ελλήνων από τους Ρωμαίους, που συνεχίσθηκε με τους Χριστιανούς Ρωμαίους. Θέλουν να εξαφανίσουν από την Ελληνική ιστορία τα 2000 χρόνια Ρωμαϊκής ιστορίας, για να εμφανίσουν τους εαυτούς τους δήθεν "κληρονόμους" τού Ελληνικού πολιτισμού, εξωστρακίζοντας τους αληθινούς κληρονόμους, Ρωμαίους και Χριστιανούς.

3. Θέλουν να παρουσιασθούν ως δήθεν "υπόδουλοι", για να προκαλέσουν τη λύπηση τών άλλων. Ότι δήθεν οι "κακοί" Ρωμαίοι και μετέπειτα Χριστιανοί, τους έχουν υπόδουλους 2000 χρόνια. Και δεν λένε ότι για να μην εγκαταλείψουν οι Έλληνες τη δαιμονική τους αρχαία θρησκεία, τους δολοφονούσαν αλύπητα επί 300 χρόνια μπροστά στους δαιμονικούς θεούς τους όταν γίνονταν Χριστιανοί.

4. Εκμεταλλεύονται τις σημερινές κρατικές δομές, για να παραπλανήσουν τους αμαθείς, ότι δήθεν υπήρχε και παλιά "Ελλάδα" με τη σημερινή έννοια, και ότι πρέπει δήθεν να ανασυσταθεί. Δεν λένε ότι κάθε πόλη ήταν και ξεχωριστό κράτος, άρα "Ελλάδα" δεν υφίστατο ώστε να είναι υπόδουλη. Δεν λένε ότι οι πόλεις αυτές, πολεμούσαν διαρκώς για το ποια θα υπερισχύσει, και ότι πάντα κάποια υποδούλωνε τις άλλες. Και στο τέλος υπερίσχυσε η Ελληνική πόλη τής Ρώμης. Άλλωστε αν δεν ήταν Ελληνική, δεν θα έπαιρνε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες!

5. Δημιουργούν επίτηδες σύγχυση στις έννοιες θρησκείας και έθνους, ώστε να εμφανίζουν τους Χριστιανούς ως "ανθέλληνες", αντί για "αντιπαγανιστές" που είναι στην πραγματικότητα. Έτσι εξάπτουν το πατριωτικό συναίσθημα για λάθος αιτία. Γίνονται δηλαδή πατριδοκάπηλοι.

6. Επειδή ο κόσμος γελάει με τις πολυθεϊστικές τους ανοησίες, παρουσιάζονται έτσι ως "πατριώτες", αντί για δεισιδαίμονες ξοανολάτρες που είναι.

7. Προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον Ελληνικό πολιτισμό για χάρη τής ειδωλολατρείας, και όχι για χάρη τού Ελληνικού έθνους, όπως αναπτύχθηκε και επαυξήθηκε από τους Ρωμηούς Χριστιανούς.

8. Εγκλωβισμένοι στην Δυτικόφερτη άρνηση τής Ρωμιοσύνης, προσπαθούν να απογυμνώσουν τους Χριστιανούς από την Ελληνική κληρονομιά τους, για να χτυπήσουν την πίστη τους.

9. Θέλουν να παρουσιάσουν τους θεούς τους δήθεν ως Ελληνικούς, (ενώ στην πραγματικότητα είναι ξενόφερτοι), και να παρουσιάσουν τον Θεό τών Χριστιανών ως Εβραϊκό, (ενώ στην πραγματικότητα είναι Παγκόσμιος). Έτσι, να προσηλυτίσουν τον κόσμο στην ξοανολατρεία, όχι επειδή έχουν κάτι σωστό, αλλά δήθεν ως καθήκον σε δήθεν "πατρώους" θεούς.

10. Θέλουν να παρουσιάσουν τη θρησκεία ως "εθνικό καθήκον", και όχι ως αναζήτηση τής αληθείας, όπως πράγματι είναι. Έτσι επιχειρούν να αποφύγουν τις αντιφάσεις και τα αδιέξοδα τής δεισιδαιμονίας τους, και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο προς τον εθνικισμό και το ρατσισμό.

Στην υπόλοιπη ιστοσελίδα μας, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλη αυτή τη μεθόδευση τής απάτης τών Νεοειδωλολατρών, καθώς και τη γενική τους διάψευση σε κάθε ψεύδος που διαδίδουν.

Δημιουργία αρχείου:31-7-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 31-7-2004.

ΕΠΑΝΩ