Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Αθεϊσμός

Το ’κτιστο Φως στην Κομμουνιστική φυλακή τού Πιτέστι // Αθεϊστικός κανιβαλισμός. Πώς ο Αθεϊσμός αποκτηνώνει τον άνθρωπο // Ο αντιεπιστημονικός σκοταδισμός τής Αθεϊστικής θρησκείας // Ο Βολταίρος και οι μαύροι: Το αληθινό αποτρόπαιο πρόσωπο του «διαφωτισμού» // Η σφαγή των Χριστιανών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από τους Διαφωτιστές // Η βίαιη επιβολή του Αντιμοναχισμού από τους Διαφωτιστές στην Ελλάδα του 19ου αιώνα // Ένδεκα χιλιάδες νεομάρτυρες από τον Αθεϊσμό Κληρικοί και Μοναχοί // "Είμαι υπεύθυνος για 12.380 νεκρούς" δήλωσε ο αρχιβασανιστής των Χμερ

Εγκλήματα τού Αθεϊσμού

Η κόλαση τού αθεϊστικού Πιτέστι

Συνήθως, ακούμε πολλούς άθεους, να μας λένε πόσα κακά έχουν επιφέρει οι Θρησκείες, στην  ανθρωπότητα. Αυτό βεβαίως είναι ορθό, και ο Χριστιανισμός ως αντίπαλος της Θρησκείας, ως Θεραπευτική επιστήμη, συμφωνεί.  Η Θρησκεία, ως ασθένεια της ψυχής οδηγεί τον άνθρωπο σε δρόμο καταστροφικό.

Όμως, αυτό που δεν μας λένε οι φίλοι μας οι θεοι, είναι πως ΚΑΙ Ο ΑΘΕΪΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, και μάλιστα ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΕΣ, που ευθύνεται για φοβερά και αποτρόπαια εγκλήματα.

Επισυνάπτω ένα κείμενο από τη "Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού" (εκδόσεις ΕΣΤΙΑ, σελ. 453) σχετικά με τις "φροντίδες" που παρείχε το "φιλελεύθερο" ρουμάνικο καθεστώς στου θρήσκους Ρουμάνους. Είναι μια περιγραφή για το πώς προσπαθούσαν να τους "αναμορφώσουν". Να τους επιβάλλουν , δηλαδή, την δική τους Αθεϊστική Θρησκεία.
 
Το βιβλίο αυτό εξιστορεί τα ΦΡΙΧΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των άθεων υλιστικών καθεστώτων:
 


Η Σεκουριτάτε, η ρουμανική πολιτική αστυνομία, χρησιμοποιούσε στις ανακρίσεις τις «κλασικές» μεθόδους βασανιστηρίων: ξύλο, φάλαγγα και κρέμασμα από τα πόδια με το κεφάλι κάτω. Στο Πιτέστι, η ωμότητα των βασανιστηρίων ξεπέρασε κατά πολύ αυτές τις μεθόδους:
 
«Εφαρμόστηκε όλο το φάσμα των μαρτυρίων: κάψιμο με τσιγάρο σε διάφορα μέρη του σώματος' πολλοί κρατούμενοι είχαν νεκρωμένα τα οπίσθια, η σάρκα τους έπεφτε όπως των λεπρών , τους ανάγκαζαν να καταπίνουν μια ολόκληρη καραβάνα με περιττώματα και, όταν έκαναν εμετό, τους έχωναν τα ξερατά τους στο στόμα με το ζόρι.»
 
Η παραληρηματική φαντασία του Τουρκάνου ξεδιπλωνόταν ιδιαίτερα κατά των θρησκευόμενων φοιτητών που αρνούνταν να απαρνηθούν τον Θεό.
 
Mερικοί "βαπτίζονταν" κάθε πρωί με τον ακόλουθο τρόπο: τους βουτούσαν το κεφάλι μέσα σε έναν κουβά γεμάτο ούρα και κόπρανα, ενώ οι άλλοι κρατούμενοι έψελναν γύρω-γύρω τις τελετουργικές φράσεις του βαπτίσματος. Για να μην πνιγεί αυτός που βασανιζόταν, του έβγαζαν το κεφάλι πού και πού και τον άφηναν για λίγο να αναπνεύσει πριν το ξαναβυθίσουν μες στη βρωμιά. Ένας από αυτούς που είχε βασανιστεί συστηματικά με τον προαναφερθέντα τρόπο, είχε αποκτήσει ένα τικ που διήρκεσε σχεδόν δύο μήνες: κάθε πρωί, πήγαινε μόνος του και βύθιζε το κεφάλι στο μαστέλο, προς μεγάλη χαρά των αναμορφωτών του.»'
 
Όσο για τους μαθητές των θρησκευτικών σχολών, ο Τουρκάνου τους υποχρέωνε να ιερουργούν στις λειτουργίες μαύρης μαγείας που σκηνοθετούσε, κυρίως κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, την παραμονή του Πάσχα. Mερικοί παρίσταναν τους Ψάλτες, άλλοι τους ιερείς. Το κείμενο της λειτουργίας του Τουρκάνου ήταν προφανώς πορνογραφικό και παράφραζε με δαιμονικό τρόπο το πρωτότυπο. Η Παρθένος αποκαλούνταν "η μεγάλη π..." και ο Ιησούς "ο μ... που πέθανε πάνω στο σταυρό". Εκείνος που έπαιζε το ρόλο του ιερέα έπρεπε να γδυθεί εντελώς, τον τύλιγαν σε ένα σεντόνι λερωμένο με ακαθαρσίες και του κρεμούσαν στο λαιμό έναν φαλλό φτιαγμένο από σαπούνι και ψίχα, ψεκασμένο με DDT. Το 1950, στη διάρκεια της νύχτας του Μ. Σαββάτου, οι σπουδαστές που αναμορφώνονταν υποχρεώθηκαν να περάσουν μπροστά από έναν τέτοιο "ιερέα", να φιλήσουν το φαλλό και να πουν: "Χριστός Ανέστη".

 

Μεταγραφή: Θωμάς Δρίτσας

Δημιουργία αρχείου: 10-9-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 23-12-2010.