Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Κεντρική Σελίδα

Κοινωνία

Τεκμηριωμένη απάντηση τού κινήματος "Αφήστε με να ζήσω" στην ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ τών "Ελληνικών HOAXES" για τα έμβρυα * Προσπάθεια φίμωσης τής ελεύθερης έκφρασης για τις εκτρώσεις με τη συνεργασία τών "Ελληνικών HOAXES" * Έκτρωση και Έκθεση παιδιών. Οι σύγχρονοι "Καιάδες" και "Αποθέτες" * Πόσο κοστίζει μια έκτρωση; Μια ανθρώπινη ζωή * Εκτρώσεις: Ασυμβίβαστες με το Χριστιανισμό * Η σιωπηλή κραυγή: Τεκμηριώνοντας την άμβλωση από την πλευρά τού θύματος * Εμβρυακή Ψυχολογία * Η αγωγή των εμβρύων, των νηπίων και των παιδιών * Εγώ; -Το παράπονο ενός εμβρύου

"Πολύτιμα ποδαράκια"

 Μία φωτογραφία εμβρύου που αποτρέπει φόνους

Μετάφραση Κ. Ν.

Εμβληματική φωτογραφία εμβρύου 10 εβδομάδων αποδεικνύει πως τα εκτρωμένα μωρά δεν είναι «μάζες από κύτταρα»

 

Αναδημοσίευση από: https://www.theepochtimes.com

 

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον αείμνηστο Δρ. Ράσελ Sacco στο τιμόνι του κινήματος «Υπέρ της ζωής», δείχνει τα τέλεια σχηματισμένα ποδαράκια ενός εκτρωμένου μωρού που τα κρατούν ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη, απέδειξε ότι τα αγέννητα μωρά δεν είναι απλές «μάζες κυττάρων». Μισό αιώνα μετά, η φωτογραφία έγινε πιο σημαντική από ποτέ.

Το Oregon Right to Life (ORTL)  («Δικαίωμα στη Ζωή του Όρεγκον») ιδρύθηκε το 1970 για να αντιταχθεί στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στην Πολιτεία Όρεγκον των ΗΠΑ. Πέντε χρόνια αργότερα, ο πρωταθλητής ου κινήματος «Υπέρ της Ζωής»  Δρ. Sacco συνίδρυσε το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ORTL.

Εκτελεστική διευθύντρια του ORTL, η Λόις Άντερσον, 56 ετών, είναι γέννημα-θρέμμα της Πολιτείας  Όρεγκον  και εργάζεται στον οργανισμό από το 1999.

«[Ο Sacco] ήταν ένας πρώιμος ηγέτης και οραματιστής», είπε η Άντερσον στους The Epoch Times. «Πάντα τον έβλεπα ως μοναχικό και ατρόμητο. Ήταν έμπνευση για μένα ότι κάποιος που είχε δουλέψει τόσο καιρό στο κίνημα, και είχε δει τόσα πολλά, θα εξακολουθούσε να έχει τόσο πολύ πάθος και ενέργεια».

Ο Sacco ήταν ασκούμενος ουρολόγος στο Όρεγκον, Ρωμαιοκαθολικός, παντρεμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών και παππούς οκτώ εγγονιών. Η εμβληματική φωτογραφία που εκτόξευσε το κίνημα «Υπέρ της Ζωής» τραβήχτηκε σε ένα νοσοκομείο του Πόρτλαντ το 1970, κατά την διάρκεια μιας συνάντησης μεταξύ του Sacco και ενός συναδέλφου παθολόγου επίσης «Υπέρ της Ζωής», για τον οποίο μια επαγγελματική ευθύνη ήταν να καταστρέφει τα σώματα των μωρών μετά από εκτρώσεις.

Δημιουργία αρχείου: 27-3-2023.

Τελευταία μορφοποίηση: 27-3-2023.

ΕΠΑΝΩ