Νεοπαγανιστικές απάτες

Ο Ρατσισμός τών Νεοπαγανιστών


ΘEMATA

Οι Νεοπαγανιστές είναι σχεδόν όλοι τους εχθροί τών Εβραίων, με μίσος ανάλογο τού Χίτλερ εναντίον τους. Και ο λόγος δεν είναι τα συνεχιζόμενα εγκλήματα τού Εβραϊκού κράτους κατά τών Παλαιστινίων, αλλά το ότι από τους Ισραηλίτες προήλθε ο Χριστός.

Τους ακούς σε κάθε ευκαιρία να βρίζουν τους Εβραίους, ή να κατονομάζουν τους Χριστιανούς ως: "Ιουδαιο - Χριστιανούς. Και αυτό το κάνουν με υποτιμητική χροιά, γιατί θεωρούν τους Εβραίους υπανθρώπους, ενώ τους εαυτούς τους "Αρίους", όπως ακριβώς και ο Χίτλερ. Το ενδιαφέρον θα ήταν να μπορούσαμε να συγκρίνουμε τα χρωμοσώματα τών σημερινών αυτών "Ελληναράδων", για να βλέπαμε από πού κρατάει η σκούφια τού καθενός τους, μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια ανάμειξη τών λαών στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία!

Στην ενότητα αυτή, θα δείξουμε την ανοησία τών επιχειρημάτων τους, και θα καυτηριάσουμε τη Ναζιστική τους ρατσιστική τάση σε κάθε ευκαιρία. Παράλληλα θα δείξουμε τις αντιφάσεις στις οποίες τους οδηγεί ο θαυμασμός τους για πρόσωπα που είχαν αντίθετες θέσεις από αυτούς τους ανιστόρητους, όπως για παράδειγμα ο Εβραιόφιλος Ιουλιανός!

Θέματα


Δημιουργία αρχείου: 5-8-2004

Τελευταία ενημέρωση: 16-11-2012

Επάνω