Νεοπαγανιστικές απάτες

Απάντηση στις συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Νεοπαγανισμός, Παραλογισμός και Ρατσισμός

Ήταν Έλληνας ο… Χίτλερ; // Η αντιδημοκρατική ιδεολογία του Δαυλού // Το περιοδικό Δαυλός από την ελληνοκεντρικότητα στον αρχάνθρωπο // Το Απολλώνιο φως και ο Μαύρος Ήλιος των Ναζί

Η ομάδα “Ε” και ο ευτελισμός της Ελλάδας και της ελληνικής ιστορίας

Του Στέλιου Φανού

 

Πηγή: Άρδην, τ. 52, Ιανουάριος – Μάρτιος 2005, σ. 27-33.

Πασίγνωστη η συνωμοσιολογική υστερία σοβαρού ποσοστού των Αρχαιοπλήκτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η φαντασιοπληξία των "Έψιλον", και όσες άλλες παλαβομάρες συνεπάγεται αυτή. Με την ευγενική άδεια του εκδότη του περιοδικού Άρδην, αναδημοσιεύουμε εδώ απόσπασμα από το βιβλίο του Στέλιου Φανού: δηγός των βιβλίων για την Αρχαία Ελλάδα", Β' τόμος, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Κίνηση Ιδεών" (σελ. 584-599). Οι τίτλοι και οι μεσότιτλοι του αποσπάσματος είναι ευθύνη του Αρδην. Απολαύστε λοιπόν αρχαιολατρικό ανορθολογισμό σε όλη του την παραφροσύνη!

Πρόλογος

Η ιστορία αυτή βγήκε στο φως καταρχήν από τον Ιωάννη Φουράκη, πρώτα στο βιβλίο του Tα (προ) Μηνύματα των Δελφών (1989) και κατόπιν με δύο συνεντεύξεις του στο περιοδικό Τρίτο Μάτι, τ. 36, τον Ιούνιο του 1994 και στο τ. 61 τον Απρίλιο του 1997. Ακολούθησε άρθρο του Π. Γιαννουλάκη στο ίδιο περιοδικό, με τίτλο "Το μυστήριο της Ομάδας Ε".

Από τα πάρα πολλά και ανακατεμένα που αναφέρει ο κ. Φουράκης, μόνον κάποια αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα μπορούμε να παραθέσουμε εδώ ξεκινώντας από την πρώτη συνέντευξη. Ας αρχίσουμε με το θέμα των "τεχνολογικών γνώσεων" των αρχαίων Ελλήνων:

Παρά τα όσα επίσημα κυκλοφορούν, οι σημερινοί επιστημονικοί φορείς, με πρώτη τη ΝΑSΑ, παραδέχονται την ύπαρξη τέτοιων γνώσεων και δαπανούν άφθονα χρήματα για να τις οικειοποιηθούν. Για παράδειγμα, οι κορυφαίοι επιστήμονες γνωρίζουν σήμερα ότι κείμενα του Αριστοτέλη είναι γραμμένα με κάποιον κώδικα, τον οποίο όποιος μπορέσει να "σπάσει" θα προσποριστεί τεράστιες γνώσεις. Εγώ ο ίδιος προσωπικά έχω παραβρεθεί στη συζήτηση διαπρεπών επιστημόνων -μελών της ΝΑSΑ- στην οποία παραδέχτηκαν ότι η αμερικανική υπηρεσία έχει δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για να σπάσει τον περίφημο κώδικα τον Αριστοτέλη.

Έχουμε λοιπόν από πρώτο χέρι πληροφορίες, μια και ο κ. Φουράκης συνηθίζει να μετέχει σε συζητήσεις διαπρεπών επιστημόνων της ΝΑSΑ... Για τις εργασίες αποκατάστασης της Ακρόπολης: Οι πληροφορίες λένε ότι, σιγά-σιγά, με το πρόσχημα της αποκατάστασης, ο Παρθενώνας αντικαθίσταται από ένα αντίγραφο σιλικόνης ή μαρμαρόσκονης! (...) Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, ότι τα αυθεντικά κομμάτια μεταφέρονται στο Ισραήλ για να χρησιμεύσουν στην ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα.

Για την αποκάλυψη αγνώστων πτυχών του αρχαίου ελληνικού πνεύματος:

Αλλά στα αμέσως επόμενα χρόνια πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας καταπληκτικές πτυχές του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, που μέχρι τώρα παρέμεναν άγνωστες. Αυτό θα συμβεί και από τη δημοσίευση πάρα πολλών γερμανικών πηγών αλλά κυρίως, από αδημοσίευτα έργα αρχαίων Ελλήνων, που μέχρι τώρα φυλάσσονταν στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

Δέκα χρόνια μετά δεν έχουμε δει απολύτως τίποτε. Πώς όμως βρέθηκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση άγνωστα έργα αρχαίων Ελλήνων και ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος της εισβολής των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν; Αυτό που θα σοκάρει όμως θα είναι η αποκάλυψη ότι τα βιβλία της βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας δεν απωλέσθηκαν με την πυρπόλησή της, αφού προηγουμένως αντίγραφά τους είχαν μεταφερθεί για ασφάλεια στο Αφγανιστάν! Η δε σοβιετική εισβολή εκεί, κατά βάθος, ήθελε να εξασφαλίσει αυτά ακριβώς τα κείμενα. Σήμερα αυτοί οι θησαυροί της αρχαίας γνώσης βρίσκονται στην Αγία Πετρούπολη και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν πολύ σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι γνώσεις ήταν πάντα κτήμα κάποιων.

 

Η ανάδυση των Ε

Όπως βλέπουμε, ο συλλογισμός είναι απλός: α) αντίγραφα της αρχαίας γνώσης βρίσκονταν στο Αφγανιστάν β) οι Ρώσοι εισέβαλαν στο Αφγανιστάν. Άρα, ηλίου φαεινότερον ότι πήγαν για τα αντίγραφα! Ήρθε η ώρα όμως να δούμε ποιοι είναι εκείνοι, των οποίων κτήμα ήταν πάντοτε αυτή η γνώση:

Πρόκειται για μια ομάδα η οποία διαχρονικά αγωνίζεται να επικρατήσουν στον πλανήτη τα ιδανικά τον ελληνικού πνεύματος. Τα μέλη της κατέχουν, όπως είπαμε, καταπληκτικές γνώσεις, που αφορούν τόσο τον επιστημονικό τομέα όσο και την πραγματική ιστορία των λαών, των θρησκειών, των κοινωνικών εξελίξεων κλπ., καθόσον λέγεται πως όχι μόνο τις παρακολουθούν αλλά και τις διαμορφώνουν! Το ότι πρόσκειται στον Ελληνισμό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι είναι φυλετικά Έλληνες. Ανήκουν σε διάφορες εθνικότητες, δραστηριοποιούνται δε κυρίως στην Ευρώπη και τη Ν. Αμερική (Αργεντινή, Βραζιλία –όπου μάλιστα, όπως έχετε γράψει και σεις, υπάρχει και ενεργός ναός του Απόλλωνα!- κλπ).

Λέγεται ότι αυτή καθ' εαυτή αποτελείται από δεκαοκτώ μέλη, τα οποία, πέραν της φοβερής κοσμικής ισχύος που χειρίζονται, είναι παράλληλα κάτοχοι και χειριστές ασύλληπτων δυνάμεων, που για μας εντάσσονται στη σφαίρα της μεταφυσικής! Π.χ. λέγεται ότι τα πέντε πιο υψηλόβαθμα μέλη (υπάρχουν 7 γνωστοί βαθμοί) κατέχουν τους νόμους της αντιβαρύτητας!

Στο επίπεδο της κοσμικής εξουσίας είναι αυτονόητο ότι διαθέτει τεράστια χρηματικά ποσά που προέρχονται από διάφορες πηγές. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι τα κεφάλαια του ιδρύματος Μποδοσάκη στην πραγματικότητα προέρχονται και ανήκουν στην Ομάδα "Ε" και χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της. Γύρω της κινούνται, φυσικά, παρά πολλοί άλλοι στρατολογημένοι, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Ουδέποτε έχει γίνει γνωστό το όνομα κάποιου μέλους της. Οι διάφοροι επώνυμοι, που κατά καιρούς φέρονται ότι συνδέονται μ' αυτήν, εκινούντο μόνον στις παρυφές της. Ένας ήταν, όπως είναι αυτονόητο, ο ίδιος ο Μποδοσάκης, όπως ο γνωστός Ιωάννης Πασσάς και βέβαια ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος έπαιζε ενεργό ρόλο στην προώθηση των θεμάτων του Ελληνισμού.

Ο μοναδικός για τον οποίο λέγεται ότι ίσως ήταν ένα εξαιρετικά χαμηλόβαθμο μέλος της είναι ο Αντώνης Τρίτσης! Με αυτό το πρίσμα μπορούμε να επανεξετάσουμε τις συνθήκες του θανάτου του...

Η Ομάδα "Ε", εκτός των άλλων, προωθεί τις έρευνες για προηγμένη τεχνολογία και τις εφαρμογές της σε πολλούς τομείς. Ένας απ' αυτούς είναι τα οπλικά συστήματα, είναι δε γνωστά τα υπερόπλα που φέρεται ότι έχει διαθέσει ή έχει για να διαθέσει την κατάλληλη ώρα στην υπηρεσία της Ελλάδος. Αυτά κατασκευάζονταν μέχρι πρότινος στα εργαστήρια του Ωνάση στην Αργεντινή, καθόσον και ο αντιπρόσωπος του εκεί καθεστώτος, Χ. Νικολαϊδης, είχε στενές σχέσεις μ' αυτήν. Τις εργασίες διηύθυνε η χημικός μηχανικός Ολυμπία Ωνάση, εξαδέλφη του Αριστοτέλη, που δολοφονήθηκε μαζί με τη Χριστίνα.

 

Καραθεοδωρής... Γκιόλβας και Τέσλα

(,..)Οι γνώσεις της Ομάδας "Ε" σ' αυτόν τον τομέα είναι πράγματι φοβερές και αντλούνται όλες από την αρχαία ελληνική σοφία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, στην πραγματικότητα ανήκει στον Έλληνα καθηγητή Καραθεοδωρή, του οποίου οι σημειώσεις εκλάπησαν και εδόθησαν στον Εβραίο φυσικό για αξιοποίηση. Μάλιστα ένα αδημοσίευτο μέρος τους έχω εγώ στην κατοχή μου.

Με την τελευταία δήλωση καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά... Ούτε πουθενά αλλού, αλλά ούτε και στο πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα για τον Κων/νο Καραθεοδωρή το 2002, από τον γνωστό μαθηματικό Ευάγγελο Σπανδάγο, είδαμε αυτές τις "κλαπείσες σημειώσεις" που κατέχει ο κ. Φουράκης. Γιατί δεν τις δημοσιεύει; Όσον αφορά τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί κλοπής της θεωρίας της Σχετικότητας από τον Καραθεοδωρή, εκτός από το τηλεοπτικό αφιέρωμα στο οποίο είδαμε την κόρη του μεγάλου επιστήμονα να μιλάει για τον πατέρα της δίχως να αναφέρει λέξη για τέτοια πράγματα, ας δούμε τι υπάρχει στο βιβλίο του Σπανδάγου, στο κεφάλαιο για τις σχέσεις Αϊνστάιν - Καραθεοδωρή, ξεκινώντας από μια ιδιωτική συνομιλία του με την Δέσποινα Καραθεοδωρή γύρω από το ζήτημα της δήθεν κλοπής: Ο πατέρας μου, είπε η κ. Καραθεοδωρή, είχε μια "επιστημονική φιλία" με τον Αϊνστάιν που διήρκεσε μέχρι το θάνατο του. [...]

Σύμφωνα με τον κ. Φουράκη (και όχι μόνον), οι σχέσεις αλληλοσεβασμού, αλληλοαναγνώρισης, αλληλοεκτίμησης και συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων επιστημόνων, όπως τις βλέπουμε στην περίπτωση Αϊνστάιν - Καραθεοδωρή, είναι παντελώς αδύνατες! Ο μόνος δυνατός τύπος σχέσης είναι η κλοπή του έργου του Έλληνα από τον Εβραίο. Γιατί; Διότι ο Εβραίος είναι από τη φύση του ανίκανος να φτιάξει μεγάλο έργο και μάλιστα, κατά τον κ. Φουράκη, οι Εβραίοι δεν είναι παρά ζόμπι που βγαίνουν από το εσωτερικό της Γης...

Ας συνεχίσουμε με τις δηλώσεις του κ. Φουράκη: Αν όμως οι σημειώσεις του Καραθεοδωρή διέρρευσαν, δεν συνέβη το ίδιο μ' αυτές του Σέρβου και ορθόδοξου Νίκολα Τέσλα! Γιατί νομίζετε ότι δεν βομβαρδίστηκε πρόσφατα η Σερβία από το ΝΑΤΟ; Οι δυτικοί φοβούνται -και δικαιολογημένα - ότι οι Σέρβοι τις έχουν αξιοποιήσει και έχουν στην κατοχή τους ένα υπερόπλο. Οι Αμερικανοί, όμως, φαίνεται πως δεν είχαν τους φόβους των δυτικών κι έτσι, πέντε χρόνια μετά από τις θριαμβευτικές δηλώσεις του κ. Φουράκη, έκαναν σκόνη τη Σερβία και τα υπερόπλα της, ενώ η Ομάδα "Ε" φαίνεται πως παρακολουθούσε παντελώς αδύναμη να αντιδράσει, όπως άλλωστε έκανε με το Αφγανιστάν και με το Ιράκ προσφάτως.

Αμέσως μετά μαθαίνουμε πώς και γιατί, κι από ποιο ακριβώς πρόσωπο τρομοκρατήθηκε η Γαλλία κι αντέδρασε στους επικείμενους βομβαρδισμούς της Σερβίας εκείνη την εποχή, λίγο πριν τη λήξη του τελεσιγράφου: Να σας πω και κάτι που ίσως να σας φανεί απίστευτο; Λίγο πριν την λήξη του τελεσιγράφου προς τη Σερβία, εγώ ο ίδιος επικοινώνησα με ηγετικό στρατιωτικό-πολιτικό στέλεχος της Γαλλίας και τον προειδοποίησα για την πιθανότητα να βομβαρδιστεί ανεξήγητα το ίδιο το Παρίσι! Η Γαλλία ήταν η πρώτη δυτική χώρα που αντέδρασε στους βομβαρδισμούς της Σερβίας... Τι σύμπτωση! Τα ίδια θα ισχυριστεί τον Φεβρουάριο του 1997, στο 5° τεύχος της Ελληνικής Αγωγής, κι ο γνωστός πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος, ερευνητής, εφευρέτης και φερόμενος ως μέλος της Ομάδας "Ε", Γιώργος Γκιόλβας (γεννηθείς το 1920 και αποβιώσας προς το τέλος του 2003), ο άνθρωπος του οποίου το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (εργασία πάνω στη "φωτοδέσμη πλάσματος") φέρει την υπογραφή του Αϊνστάιν. Λέει λοιπόν ο Γκιόλβας: Οι Σοβιετικοί έχουν στα χέρια τους σήμερα δυο άγνωστα υπερόπλα. Το ένα τους το έδωσε ο Νίκολα Τέσλα, αυτός ο τόσο παρεξηγημένος Σέρβος επιστήμονας που είναι αναμφισβήτητα, μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αιώνα μας. Αυτό το τρομερό όπλο το έχουν σήμερα στα χέρια τους και οι Σέρβοι. Επικοινώνησα γι' αυτό το σοβαρότατο ζήτημα με δυο καθηγητές της Σορβόννης και μετά ενημέρωσα σχετικά και τον πρόεδρο της Γαλλίας Μιτεράν. Τους προειδοποίησα και τους είπα ξεκάθαρα: μην προχωρήσετε σε βομβαρδισμό στη Σερβία. Θα ανάψετε μεγάλες φωτιές στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Άλλωστε τους το είπαν και οι Σέρβοι ξεκάθαρα και φανερά: Εάν θα ρίξετε έστω και μια βόμβα στη Σερβία θα καταστραφούν ταυτόχρονα πέντε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα θα γίνουν όλα στάχτη. Γι' αυτό και μέχρι σήμερα καμία ξένη δύναμη δεν αποτόλμησε να ρίξει βόμβα σε καθαρά σερβικά εδάφη.

Τελικά ποιος σταμάτησε τους βομβαρδισμούς; Ο Φουράκης, ο Γκιόλβας ή οι Σέρβοι; Και πώς οι ευρωπαϊκές χώρες βομβάρδιζαν κανονικότατα μαζί με τους Αμερικανούς για δυο μήνες τη Σερβία, λίγα χρόνια μετά τις δηλώσεις αυτές; Πού ήταν τα σερβικά υπερόπλα; Συνεχίζουμε με πιστή αντιγραφή:

Λέγεται ότι οι επιστημονικές γνώσεις της Ομάδας "Ε" έχουν τόση ισχύ, ώστε μπορούν να χωρίσουν την Αμερική στα δυο ενεργοποιώντας το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, να δημιουργήσουν τεχνητές θεομηνίες. [...]

Ας δούμε παρακάτω: Τα υπερόπλα αυτά βρίσκονται κυρίως σε περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου επίσης έχουν ιδρυθεί ολόκληρες πόλεις επιστημόνων αποκλειστικά. Αυτές οι πόλεις δεν σημειώνονται στους χάρτες και βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές της αχανούς χώρας. (...) Μια άλλη δραστηριότητα της Ομάδας "Ε" αφορά το Διεθνές Χρηματιστήριο. Είναι γνωστό σε κάποιους, ότι ολόκληρη η ήδη επισφαλής οικονομία της Αμερικής μπορεί να καταρρεύσει σε λίγο διάστημα, αν το θελήσει η Ομάδα "Ε", που διαχειρίζεται μεγάλο μέρος του παγκόσμιου χρυσού![...]

Τέλος, πρέπει να αντιληφθούμε ότι παρά την ορατή μετριοφροσύνη του συγγραφέα έχουμε μπροστά μας, κατά κάποιον τρόπο, έναν ικανό προφήτη: Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω και χωρίς να ισχυρίζομαι ότι έχω προφητικές ικανότητες, συνέβη να προβλέψω πολλές φορές σημαντικά γεγονότα, έχοντας έγκυρες πληροφορίες και αξιολογώντας τες σωστά. (...) Ο πόλεμος με την Τουρκία είναι πολύ πιθανός. Η Τουρκία διστάζει, βέβαια, και έχει πείρα από τα όπλα της Ομάδας "Ε", θυμάστε την πρόσφατη ανεξήγητη καταστροφή του τουρκικού δορυφόρου που εκτοξεύθηκε από τη Γαλλική Γουιάνα; Σ' αυτόν τον πόλεμο, λοιπόν, η Τουρκία θα εξωθηθεί και μάλιστα θα ενθαρρυνθεί (!) από κάποιες αρχικές επιτυχίες, για να υπάρξει δικαιολογία, ώστε να καταστραφεί ολοσχερώς. Ήδη οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι είναι πολύ ισχυροί στα νώτα της... Σημειώστε δε ότι αυτοί οι λαοί είναι από τους πιο γνήσιους Έλληνες!

 

Το DΝΑ και τα... αυτιά των Ελλήνων

Εδώ τελειώνει η πρώτη του συνέντευξη, θα επανέλθει στο ίδιο περιοδικό, τον Απρίλιο του '97 στο τ. 61, με ακόμα μεγαλύτερη απολυτότητα στις ανακοινώσεις του:

Δηλώνω καθαρά πως πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, οι θεοί επιστρέφουν! Σε λίγο καταφθάνουν. Αυτό προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι "κύριοι αυτού του κόσμου". Προσπαθούν να αποτρέψουν την τελική έλευση των θεών. (...)

Στη συνέχεια μαθαίνουμε για έναν παράξενο κομήτη, το ΗΒ, που πέρασε εκείνο τον καιρό δίπλα από τον πλανήτη μας. Οι σκοποί του δεν διέφυγαν καθόλου από τον κ. Φουράκη: Η αφύπνιση των γενετικών κωδικών των Ελλήνων ήταν το βασικό "έργο" του μυστηριώδους κομήτη, που η ΝΑSΑ θέλησε να αποκρύψει, ακόμα και τις φωτογραφίες του. Εδώ όμως πρέπει να τονίσω ότι δεν είναι όλοι οι πολίτες του κράτους Ελλάδα. Έλληνες, αλλά αυτοί που τους χαρακτηρίζει μια γενετική ιδιαιτερότητα. Αυτή την ιδιαιτερότητα την είχαν ανακαλύψει οι Δυτικοί και δημιούργησαν το κρατίδιο Ελλάδα. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός και ο Έλληνας δεν έχουν ανάγκη κράτους. Το κράτος είναι παγίδευση. Πήγανε να φτιάξουν το κρατίδιο της Πελοποννήσου με την επανάσταση του '21 και είχανε σκοπό να "μαντρώσουν" εκεί πέρα τους Έλληνες και να τους βάλουν να σκοτωθούν μεταξύ τους, όπως και έγινε με τις συνεχείς επαναστάσεις των καπεταναίων.[...]

Αλλά, σ' αυτό που λέμε βόρειο ημισφαίριο ή δυτικό κόσμο, οι μόνοι απεσταλμένοι που έχουν ένα εξελιγμένο γενετικό κώδικα είναι οι Έλληνες. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν άλλη διαστημική πατρίδα...

Εισερχόμαστε λοιπόν τώρα σε ένα χυδαίο, αγοραίο, βιολογικό ρατσισμό, στου οποίου τα μυστικά μας μυεί ο κ. Φουράκης: (...) Η ουσία είναι ότι ο Έλληνας είναι διαφορετικός από τον κοινό άνθρωπο. (...) Έχουμε κάποια αναγνωριστικά σημάδια πάνω στο σώμα, από τα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος έχει το "σπέρμα" του Έλληνα... Ας δούμε ένα μικρό παράδειγμα. Όποιο εγχειρίδιο ανατομίας και να ανοίξουμε, θα δούμε ότι ο κόκκυγας του ανθρώπου αποτελείται από 4ή5 σπονδύλους. Ο τέταρτος ή ο πέμπτος είναι δισχιδής και οξύς, ή μονοσχιδής και οξύς. Δηλώνω ότι ο κόκκυγας του αληθινού Έλληνα αποτελείται από 5 σπονδύλους, αλλά ο πέμπτος είναι λείος και στρογγυλός, ποτέ οξύς και μονοσχιδής ή δισχιδής. Μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο σημάδι είναι και ο λοβός του αυτιού. (...) Οι μεγάλοι λοβοί των αυτιών, λοιπόν, είναι κι αυτό ένα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Έλληνα. Έχουν ήδη γίνει μελέτες με το DΝΑ των αρχαίων Ελλήνων, με δείγματα από ίχνη αίματος και οστών σε τάφους, με εκπληκτικά όπως αποτελέσματα...

Περαιτέρω είναι εξαιρετικά επίπονο να παρακολουθήσουμε τον κ. Φουράκη σε όλα του τα σενάρια περί υποχθονίων οντοτήτων που ελέγχουν τους Δυτικούς, περί εκτεταμένης κλωνοποίησης κλπ. θα τελειώσουμε με την αναφορά του στους νέγρους κρεμμυδοπαραγωγούς Ντογκόν, ισχυρών, λέει, συμμάχων των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν υπό την προστασία τους ένα κέντρο της Ομάδας "Ε": Ακόμη ψάχνουν οι Δυτικοί να εντοπίσουν τα "στρατόπεδα εκπαίδευσης" στην κεντρική Αφρική -ένα πολύ σημαντικό κέντρο "Ε" - που βρίσκονται υπό την εποπτεία της φυλής Ντογκόν, που είναι ισχυροί σύμμαχοι. Οι Ντογκόν έχουν ειδικούς ανιχνευτές-φρουρούς, που έχουν πολλές ικανότητες κι αντιλαμβάνονται αν πλησιάζει κανείς στα μέρη τους από πολλά χιλιόμετρα μακριά. Και τον αφήνουν να προσεγγίσει μόνο αν είναι "Έλληνας" (μπορούν και το καταλαβαίνουν αυτό με "κάποιο τρόπο"), κι αν δεν είναι Έλληνας τον επηρεάζουν από μακριά και τον κάνουν να χάνεται και δεν βρίσκει τίποτε...

Φυσικά, το θέμα περί Ομάδας "Ε" το συνέχισαν αρκετοί δημιουργώντας μια ολόκληρη παραφιλολογία και ένα μικρό κοινό, αρκετό για να απορροφά τα σχετικά συγγράμματα που εκδίδονται κάθε λίγο. Αν θυμηθούμε ότι ο Έριχ φον Νταίνικεν ξεκίνησε πριν τέσσερις περίπου δεκαετίες το σενάριο για την ανάμειξη των αστροναυτών-θεών στα της Γης, καταλαβαίνουμε πως οι "Έλληνες Νταίνικεν" δεν θα άφηναν έτσι το θέμα. Απλώς παρέλαβαν το σύμπαν του Γερμανού "πρωτοπόρου" και το έφτιαξαν ελληνικό. Ο απεριόριστος πλούτος της ελληνικής Μυθολογίας θα μπορούσε να δεχθεί άπειρες ερμηνείες για να στηρίξει τα σενάρια τους, έτσι δεν θα ήταν παρά θέμα χρόνου να αρχίσει η ανάλογη βιομηχανία. Ως εδώ όλα κατανοητά και συγχωρητέα. Το πνεύμα της εποχής χωράει κάθε είδους παραλήρημα - γραφικότητα, τίποτε πια δεν ξενίζει, θα ήταν χρήσιμο όμως να σημειώσουμε βασικά χαρακτηριστικά του μικρόκοσμου αυτού:

Είναι ένας κόσμος στη βασική του σύλληψη ιουδαϊκά δομημένος, στηριζόμενος στη θεώρηση των Ελλήνων ως του περιούσιου και εκλεκτού λαού των θεών, στα ψυχωτικά οράματα για παγκόσμια κυριαρχία και σε έντονα μεσσιανικά στοιχεία όπως ακριβώς αναμένουν κάποιοι Ιουδαίοι το φυλετικό τους Μεσσία για να κυριαρχήσουν στον κόσμο, έτσι αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν τους θεούς της ελληνικής φυλής εξ ουρανών για τον ίδιο σκοπό. Ο δικός τους Μεσσίας είναι οι θεοί και η Ομάδα "Ε" ο εκπρόσωπος των θεών επί της Γης, το εκλεκτό τους Ιερατείο. Είναι ακόμα, ως προς την υποστηριζόμενη βιολογική ανωτερότητα των Ελλήνων και ως προς το αντιεβραϊκό του μίσος, ένας κόσμος μάλλον φιλοναζιστικός, που θεωρεί τους Εβραίους ζόμπι που πρέπει να ξαναγυρίσουν στο εσωτερικό της Γης - και κατατάσσει στους ζωανθρώπους όσους δεν είναι "βιολογικά αληθινοί Έλληνες".

Δεδομένου ότι ο κ. Φουράκης δηλώνει στο βιβλίο του Μείξις - Ανακύκλησις Μυθολογίας και Ιστορίας, πως η Ελλάδα "δεν έπρεπε να ταχθή εις το πλευρόν των Σιωνιστικοάγγλων και να αντιταχθή εις την προς Αφρικήν και Ασίαν πορείαν των Γερμανών", πρέπει δυστυχώς να παραδεχθούμε, ότι η ιουδαιοναζιστική στη νοοτροπία της σύλληψη του ανώτερου βιολογικά "Έλληνα" μπόρεσε να μεταμορφώσει εντυπωσιακά έναν άνθρωπο, που στα νιάτα του ανήκε μαχητικά στην ιστορική "Ένωση Κέντρου" του Γ. Παπανδρέου και ο οποίος πέρασε μάλιστα κάποιο χρόνο στις φυλακές της χούντας.

 

Η σφαγή των Εβραίων και η επικράτηση των Ελλήνων

Φουράκης, Ιωάννης, (1989), Τα (προ) Μηνύματα των Δελφών και ο Σιωνιστικός Πύθων - Ο Τελικός Πόλεμος (Ε)λλήνων -Σιωνιστών, 3η εκδ., Αθήνα, Τάλως, 1995. Του παρόντος βιβλίου έχουν προηγηθεί τρία του ίδιου συγγραφέα: α) Σιωνιστικές Συνωμοσίες, β) Εβραίοι: Πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας, γ) Η Πρώτη σύγκρουση Ελλήνων - Εβραίων. Ας ακούσουμε τον ίδιο: Συντάκτης και αποστολεύς τούτων των δυο (προ)μηνυμάτων δεν είναι ο υπογράφων τούτα(...). Η συνθετική και συνοπτική καταγραφή, αντιγραφή και παράφρασις των συμβάντων, πληροφοριών και κειμένων θα επιχειρηθεί παρά το ότι ο υπογράφων καθιστά εαυτόν ενσυνειδήτως επίορκον. Το μικρόν στίγμα της επιορκίας εκρίθη υπ' αυτού ελαφρότερον έγκλημα από το κατά συρροήν διαπραττόμενον, με το να συμβάλλη, δια της σιωπής και παθητικής του ενοχής, εις την εντατικώς πραγματοποιουμένην κατακρήμνισιν των τειχών της Ελλάδος (...) οι Ισραηλιτοσιωνισταί, δια πολυδιάστατων, πολύμορφων και πολύπλοκων μηχανορραφιών, προδοσιών και εγκλημάτων προσεπάθησαν και προσπαθούν να προωθήσουν την πραγμάτωσιν του σχεδίου των εκείνου εις το οποίον έχουν προσδιορίσει και προγραμματίσει τας φάσεις και τας μεθόδους δια την "οριστικήν και αμετάκλητον διαγραφήν της Ελλάδος εκ του γεωπολιτικού χάρτου της Ευρώπης και της υδρογείου σφαίρας, καθώς και την ολοκλήρωσιν της πραγματοποιηθείσης και πραγματοποιούμενης; καταστροφής του Ελληνισμού.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το πρώτο μέρος του σιωνιστικού σχεδίου πραγματοποιήθηκε με την ένταξη της Ελλάδας στη "σιωνιστική και μισελληνική ΕΟΚ". Όμως, από μέρους των "απανταχού της Οικουμένης ΕΛΛΗΝΩΝ", υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, επαγρύπνηση και σχέδιο δράσης για το οποίο λίγα μπορούν να ειπωθούν, εκ των οποίων τα εξής πέντε σημεία περιληπτικώς:

Α. Η συνεχώς διευρυνόμενη και αναπτυσσόμενη αυτοαπονάρκωσι και αυτενεργοποίησι των φυλετικών, εθοϊκών και προπατορικών μνημικών και μιμητικών κυττάρων (DΝΑ) (των Ελλήνων).

Β. Η επανασυγκρότηση της φυλετικής, εθοϊκής, φιλοσοφικής, θρησκευτικής, πολιτισμικής και ιστορικής των ταυτότητας. Γ. Η πραγματοποιούμενη σταθερά αποπομπή των Ισραηλιτο-σιωνιστών από πολλά εκ των σημαντικών πολιτικών, στρατιωτικοβιομηχανικών, επιστημονικών και οικονομικών κέντρων σχεδιασμού και αποφάσεων των ΗΠΑ και η κατάληψις αυτών των θέσεων υπό Ελλήνων, με την βοήθειαν και συνεργασίαν πολλών εθνοτικών ομάδων των ΗΠΑ, όπως των Αρμενίων, Ασουρίων, Σικχ, Ρώσσων, Γερμανών, Σικελών, Ισπανών, Ιρλανδών και Αγγλοσαξώνων. Δ. Η έως την πρώτην, ή το πολύ την δευτέραν δεκαετίαν της μετ' ολίγα έτη αρχομένης χιλιετηρίδας αναμενόμενη, μετά βεβαιότητας, αληθής σφαγή των εν ΗΠΑ κατοικούντων Ιοραηλιτοσιωνιστών και ουχί πλασματική, ως η δήθεν εκείνη των Γερμανών.

Ε. Η κατοχή πλέον υπό των ΕΛΛΗΝΩΝ της Κεφαλής της Μεδούσης = της κοσμικής φωτοδέσμης-υπερόπλου.

Ιδού, λοιπόν, που ο κ. Φουράκης δηλώνει ότι η σφαγή των Εβραίων από τους ναζί ήταν πλασματική και ότι η αληθινή επίκειται στην Αμερική οσονούπω. Κατόπιν ο συγγραφέας δίνει τα δύο προμηνύματα του. Σύμφωνα με το πρώτο που ονομάζει "σαφές", κάποια αυγή, στους ήχους του "έκτης φόρμιγγας του Ορφέως" εγερτηρίου σαλπίσματος, οι Πανέλληνες θα συγκεντρωθούν στις πλατείες των πόλεων, κωμοπόλεων και χωριών της Ελλάδος. Στην Αθήνα θα συσταθεί και θα λειτουργήσει το Έκτακτο Πολυμελές Ελληνοδικείο-Στρατοδικείο, το οποίο θα δικάσει με συνοπτικές διαδικασίες τους πρωτεργάτες της εθνικής συμφοράς και θα τους επιβάλει την ποινή του δημόσιου απαγχονισμού "εις τας εντός της Βουλής, του περιβόλου αυτής, του χώρου του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου και της Πλατείας Συντάγματος ευρισκόμενα ικριώματα".

"Ο λόγος όλων αυτών είναι τα εξής υπό του συγγραφέως προφητευόμενα δια το άμεσο μέλλον και περιλαμβανόμενα στο "δια ταύτα" των αποφάσεων του Στρατοδικείου: (...) διότι ούτοι ενσυνειδήτως συνέβαλαν εις το να κατακτήσωοιν οι Τούρκοι τας νήσους του Αιγαίου (...) καθώς και οι Σλάβοι την Θεσσαλονίκην και τας κυριωτέρας πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με σχέδιον και στόχον να παραδώσουν την πρώτην και μέρος των δευτέρων εις τους Σιωνιστάς, ίνα εγκατασταθούν εις αυτά μέρος των εκ της Παλαιστίνης εκδιωκομένων Σιωνιστών". Εννοείται ότι οι Έλληνες θα αποκαταστήσουν όλα αυτά τα αποτελέσματα της προδοσίας, επίσης, ο Απόλλων θα επιστρέψει στους Δελφούς, η Περσεφόνη στην Ελευσίνα μαζί με τον Ιεροφάντη και τα Μυστήρια θα ανασυσταθούν.

Εκτός τούτων, θα έχουμε "την ευθύς εις (Ιερο)Σόλυμα μετάβασιν και άφιξιν της υπό τον Στρατηγόν Αντίοχον των ΕΛΛΗΝΩΝ Στρατιάς, ίνα τον Ναόν του Ολυμπίου Διός αποκαθαρίση και απολυμάνη εκ των εν αυτώ εναποτεθειμένων ισραηλιτικών βδελυγμάτων και μιασμάτων".

Από το δεύτερο προμήνυμα, το οποίο ο συγγραφέας χαρακτηρίζει "ασαφές", παραθέτουμε τα εξής: Οι Υιοί και αι θυγατέρες των θεών, των θεαινών, των Ημιθέων και των Ηρώων επιταχύνουν την από την δεκαετίαν 1970-80 επαναρξαμένην προς την Ίδην και τον Όλυμπον πορεία των. Εις τα δώματα των θεών και θεαινών θα εύρουν και θα λάβουν εκ νέου εις τας στιβαράς των χείρας τους κεραυνούς του Διός, με τους οποίους θα κτυπήσουν ανηλεώς και θα εξολοθρεύσουν οριστικώς και αμετακλήτως τους επί του πλανήτου μας Λευίτας και Ζηλωτάς του Πύθωνος.

Σύμφωνα με τον κ. Φουράκη, οι"(...) σιωνιστοαμερικανοί και ραββινομαρξισταί επιχειρούν να διεισδύσουν εις τον πυρακτούμενον πυρήνα του Πλανήτου μας (τον Πυριφλεγέθοντα)" με πρόσχημα "την άντλησιν θερμότητας εκ του πυρήνος της γης, δια να χρησιμοποιηθεί ως άνευ κόστους ενέργεια". Στην πραγματικότητα όμως το κάνουν για να προκαλέσουν την ανάδυση του Αββαδών, ήτοι "του εξ αίματος Σιών Μεσσίου και προαγγέλου" της ελεύσεως του Αρμαγεδδώνος, δηλαδή της Δευτέρας Παρουσίας, δηλαδή του θερμοπυρηνικού και γεωθερμικού ολοκαυτώματος. Ο σκοπός λοιπόν των σιωνιστών είναι, αφού καταστήσουν τη Γη σεληνιακό τοπίο, να αναχωρήσουν για τις αποικίες που έχουν ετοιμάσει στον Άρη και σε άλλους πλανήτες και φυσικούς ή τεχνητούς δορυφόρους, όπου θα εγκατασταθούν "μερικαί χιλιάδες εκ των εξ αίματος Σιών αμόλυντων".

Φυσικά οι Έλληνες θα χτυπήσουν τον πυρήνα εφαρμογής όλων αυτών των σχεδίων κάπου στην Ανταρκτική και κατόπιν θα κονιορτοποιήσουν τα κέντρα επιστημονικών ερευνών και διαπλανητικών αποστολών τόσο της Ατλαντίδος (ΗΠΑ) όσο και της Κολχίδος (ΕΣΣΔ).

Ο πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και σιωνιστών διεξάγεται σύμφωνα με τον κ. Φουράκη από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας, όταν οι Ολύμπιοι, που επιχειρούσαν τον εξανθρωπισμό των Νεαντερτάλιων και Κρομανιόν ανθρώπων, στράφηκαν εναντίον Τιτάνων και Γιγάντων διότι, λέει, αυτοί αντιδρούσαν. Αλλά "ο μεταξύ Ισραηλιτοσιωνιστών και Ελλήνων αόρατος και βωβός πόλεμος δεν διεξάγεται μόνον επί του πλανήτου μας. Έχει μεταφερθεί και επί άλλων πλανητών. Οι πρώτοι έχουν ήδη αποστείλει εποικιστικάς αποστολάς εις τινας φυσικούς και τεχνητούς πλανήτας και δορυφόρους της αθέατης πλευράς της Σελήνης".

Επεκταθήκαμε για να δώσουμε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια, τη σκέψη του κυρίου Φουράκη. Ας δούμε τώρα την άποψη του για την καταγωγή των Ελλήνων: Ο Ελλην είναι θεός, διότι έχει ποιηθή εκ του Θεού των Θεών και εστάλη επί του πλανήτου μας δια να είναι (και είναι) φορεύς και δότης του Θείου πνεύματος και ΛΟΓΟΥ.

Στο υπόλοιπο βιβλίο ο συγγραφέας υποστηρίζει και αναπτύσσει τη θεωρία του με βάση την Ελληνική Μυθολογία, ετυμολογώντας με το δικό του τρόπο λέξεις και έννοιες της ελληνικής γλώσσας και ερμηνεύοντας από τη δική του σκοπιά διάφορα γεγονότα της εποχής μας. Εντοπίζει εδώ κανείς με την πρώτη ματιά την πηγή από την οποία αντλεί το περιεχόμενο των βιβλίων του ο κύριος Κεραμυδάς.

Από τα Περιεχόμενα: Έλ-λην θεός φωτός εστί - Ο σιωνιστικός πύθων και αι "αμερικανικοί" βάσεις εις την Ελλάδα - Πύθων και Ιεχωβάς - Πύθων = αστρικοί και γεωλογικοί αναταραχαί - Η προδοσία του Ανδρέα Παπανδρέου - Οι Σιωνισταί κλέπτουν και από το σπήλαιο της Πεντέλης κλείδας των αρχών του ενιαίου πεδίου της βαρύτητος - Αι επί των Ελλήνων και της Ελλάδος επίλεκτοι και περιούσιοι του Απόλλωνος επιδράσεις και αι σχέσεις μεταξύ αυτού και αμερικανικών βάσεων"- Η "τροπή του Ηλίου" και ο αστήρ Σείριος = θεός Απόλλων - Η του Απόλλωνος επίγεια παρουσία - Η αμερικανική βάσις των Γουρνών και ο ομφαλός του Διός -Η των Ελλήνων εις Ασίαν παρουσία προ της ενάτης χιλιετηρίδος - Ταυτουσία η έννοια των: Έλλην - Εθνικός - Η εις τας φλέβας των Ελλήνων ρέουσα θεία ουσία - Η προέλευσις του ονόματος Ελλάς.

 

Ο Κεραμυδάς και οι "Εβραιοσιωνιστές"

Κεραμυδάς, Ανέστης, Η Επίκλησις της Ιερής Ελληνικής Φυλής-Έλληνες τα παιδιά της θυέλλης, θεσσαλονίκη, Ερωδιός, 1997.

Σ' αυτό το δίχως αρχή, μέση, τέλος και θέμα(!) ιδιότυπο σύγγραμμα, μαθαίνουμε πως ολόκληρη η ιστορία της ανθρωπότητας δεν είναι παρά ο διηνεκής αγώνας ανάμεσα στους υπεράνθρωπους Έλληνες, που ήρθαν από τα άστρα με διαστημόπλοια, στους απώτατους προϊστορικούς χρόνους, για να εκπολιτίσουν τους γήινους υπανθρώπους, και στους θανάσιμους εχθρούς τους Εβραιοσιωνιστές. Τελείως ανυποψίαστος για τα χαρακτηριστικά του ελληνικού πολιτισμού, ο συγγραφέας, ακραιφνής φυλετιστής, δεν βρίσκει άλλο στήριγμα της ανωτερότητας που πρεσβεύει, από την εξωγήινη προέλευση των Ελλήνων...

Στο ασύντακτο αυτό συνονθύλευμα αυθαίρετων ισχυρισμών, των οποίων η απόδειξη δεν φαίνεται να θεωρείται ούτε κατ' ελάχιστον αναγκαία, ο απροκάλυπτος ρατσισμός, ο αναλφαβητισμός, η εντυπωσιακή άγνοια της ελληνικής γλώσσας και η βάρβαρη κακοποίηση της, μαζί με μια αλλόκοτη δίψα για αίμα, παράγωγη της αντίληψης ότι τα προβλήματα της ανθρωπότητας θα λυθούν με εκτεταμένες σφαγές που προαναγγέλλονται έως το 2010, συνθέτουν για τον συγγραφέα το πρόσωπο του γνήσιου Έλληνα. Ιδού κάποια δείγματα αυτής της νεοβαρβαρότητας που τολμά να επιχειρεί, να φθέγγεται ελληνιστί, σε πιστή μεταφορά ορθογραφίας και σύνταξης:

Η πιο ξεφτηλισμένη κάστα του πλανήτου μας οι σιωνιστές, αυτοί οι μαιτρ του ψεύδους, του εγκλήματος (δεν δίστασαν να δολοφονήσουν ακόμη και τον Ράμπιν, πρωθυπουργό του Ισραήλ), αυτοί που απέστειλαν τους Πέρσες και τον Ξέρξη να υποδουλώσουν την Ελλάδα, αυτοί που δημιούργησαν τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, αυτοί που δημιούργησαν το αληθινό ολοκαύτωμα του 398 μ.Χ. καθώς απέστειλαν τον Αλάριχο και απωλέσθη το 75% του ελληνικού πληθυσμού και ισοπέδωσαν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ. Αυτοί που δημιούργησαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Αυτοί που δημιούργησαν τον Κομμουνισμό, τον φιλελευθερισμό ο οποίος είναι μια ψεύτικη αλήθεια. Ταυτόχρονα δημιουργηοαν το σοσιαλισμό, τους ψευδοσοφούς τύπου Κοπέρνικο, Κέπλερ, Γαλιλαίο, Νεύτων, Αϊνστάιν. Αυτοί που δημιούργησαν το φεμινιστικό κίνημα, την σεξουαλική απελευθέρωση, το ΑΙΤΖ, τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, που έστειλαν τον Ατίλα στην Κύπρο, αυτοί που πληρώνουν επαγγελματίες φονιάδες να σκοτώνουν τους Έλληνες στρατιώτες την ώρα της σκοπιάς των στα φυλάκια, όπου οι φόνοι αυτοί φαίνονται ωσάν αυτοκτονίες (...) Αυτοί οι ελεεινοί, το μίασμα του κόσμου, οι αισχροί και υπάνθρωποι εβραιο-σιωνισταί (...) Όμως πριν την Β' δεκαετία του Ζωδίου του Υδροχόου, η Πατρίδα ΜΑΣ δεν θα έχει αφεντικά από την Εσπερία, ούτε από άλλη χώρα. Και τότε τα εκτελεστικά αποσπάσματα...

 

Ο Σείριος και ο Όφις

Κεραμυδάς, Ανέστης, Ατλαντίδα - Το μυστικό των μυστικών, Θεσσαλονίκη, Ιστοριογνωσία, 1998.

Ο κ. Κεραμυδάς ξεκινά το σύγγραμμά του αυτό περιγράφοντας με λογοτεχνικό ύφος την επικείμενη ναυμαχία των "Ατλαντιανών" που, παρατεταγμένοι στον κόλπο της Σούδας και των Χανίων, βρίσκονται αντιμέτωποι με το στόλο των λαών της Μεσογείου, του οποίου ηγούνται οι Αθηναίοι. Ταυτοχρόνως, λοιπόν, τρία τεράστια διαστημόπλοια των θεών από το άστρο Σείριος (8,5 έτη φωτός) και το γαλαξία Ανδρομέδα (2.200.000 έτη φωτός!), παρακολουθούν αμέτοχα: Επάνω ψηλά στον ουρανό των ΕΛ, αναρίθμητα αστέρια τρυπούν τον ασημένιο ουρανό (...) Είναι ο ουρανός των Υιών των Θεών.

Στη συνέχεια καταγγέλλει τους Εβραίους ότι χρηματοδότησαν τον "Μουσουλμανικό κατακτητή Άμρου", με αντάλλαγμα τον εμπρησμό της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, αφού είχαν ήδη αρπάξει 10.000 ελληνικούς τόμους. Το γεγονός έχει βέβαια αποδειχθεί μύθος, αφού η βιβλιοθήκη κάηκε το 49 π.Χ. από τη φωτιά που έβαλαν οι άντρες του Ιουλίου Καίσαρα για να αντιμετωπίσουν τον αιγυπτιακό στόλο κι όχι από τον "Μουσουλμανικό κατακτητή" Και τι απέγιναν αυτοί οι 10.000 κλεμμένοι τόμοι; Οι πάπυροι αυτοί φυλάσσονται σε μια εβραϊκή συναγωγή της Ζυρίχης. Μέρος των αρχαίων αυτών Ελληνικών παπύρων δόθηκε στον Κοπέρνικον, τον Καίπλερ, τον Νεύτων και τον Αϊνστάιν, με φυσική συνέπεια ο ένας από αυτούς να "ανακαλύψει" δήθεν τον Ηλιοκεντρισμό, άλλος να γνωρίζει περί γης κλπ. και άλλος να "ανακαλύπτει" την θεωρία της σχετικότητας...!!!

Οι πυραμίδες της Αιγύπτου, μας λέει παρακάτω ο κ. Κεραμυδάς, κατασκευάστηκαν από Έλληνες. Και να πώς μεταφέρθηκαν τα υπερμεγέθη εκείνα υλικά: Ωστόσο οι ογκόλιθοι μεταφέρθηκαν! Πώς όμως; Μα φυσικά, με τη δύναμη του Νου των Ελλήνων. Ιδού πώς αντιμετωπίζει ο συγγραφέας όσους δεν φαίνεται να συμμερίζονται την άποψη του: Οι "πυραμιδολόγοι και "ατλαντολόγοι", αυτοί που προσπαθούν με άπειρο μίσος να αποδείξουν δήθεν πως οι Έλληνες ουδέποτε ενίκησαν τους Άτλαντες, αλλά ούτε έχουν σχέση με τις Πυραμίδες, ισχυρίζονται με ανθελληνική λύσσα (...).

Πιο κάτω συναντούμε τις ίδιες γνωστές θεωρίες περί των ηλιακών, από τον Σείριο καταγόμενων Ελλήνων, περί των ανθρωποειδών Ευρωπαίων και λοιπών φύλων, καθώς και των Τουρανών Μογγόλων, του "κακού λαού του ΟΦΕΩΣ": που κατάγονται δηλαδή από τον αστερισμό του Όψεως.

Ένας καταπληκτικός τίτλος έρχεται στη συνέχεια να μας εντυπωσιάσει: Ο ΤΙΜΑΙΟΣ του Πλάτωνος και οι έμμισθοι αρνητές του Σείριου. Επάγγελμα κι αυτό.. Να εισπράττεις μισθό για να αρνείσαι τον Σείριο! Παρακάτω διαβάζουμε πως ο Αντώνης Τρίτσης, μέλος της Ομάδας "Ε", θανατώθηκε εξ αποστάσεως από τους Αμερικανούς "εξουσιαστές" με χρήση ακτινών, δίχως όμως να μας εξηγείται γιατί η παντοδύναμη Ομάδα "Ε" δεν τον προστάτευσε. Διαβάζουμε επίσης, πως "η Ελλάς είναι ο αντικατοπτρισμός της Ουράνιας Ελλάδος, που βρίσκεται σε έναν πλανήτη του Σειρίου". Κι ακόμη, πως στη Θήβα υπήρχαν "πράκτορες των Ραββίνων που προσποιούνταν τους φανατικούς Έλληνες και οι οποίοι έπεισαν τους Θηβαίους να μηδίσουν". Μαθαίνουμε, ακόμη, πως τα δύο απ' τα τρία διαστημόπλοια των Ελλήνων θεών, που παρακολουθούσαν τη ναυμαχία Ατλάντων - Αθηναίων, αποχωρώντας "-έγιναν δορυφόροι του Άρεως. Οι Αμερικανοί προσπαθούν απεγνωσμένα να ενεργοποιήσουν τους δορυφόρους αυτούς, αλλά του κάκου. Διότι έχουν ενεργοποιηθεί από τους Έψιλον". Η συνέχεια: Οι Αθηναίοι παρ' ότι προειδοποιήθηκαν χρησιμοποίησαν υπερόπλα εναντίον των Ατλάντων, με αποτέλεσμα τον καταποντισμό της Ατλαντίδος αλλά και της Αιγηίδας κάποιοι λίγοι Έλληνες που διασώθηκαν και κατέφυγαν στην Ισπανία είναι οι σημερινοί Βάσκοι. Οι ανωτέρω πληροφορίες υπήρχαν στο τέλος του έργου του Πλάτωνα Κριτίας, το οποίο εσκεμμένα απεκρύβη από τον ίδιο τον Πλάτωνα. Φαίνεται όμως πως οι Βάσκοι, δηλαδή οι Έλληνες που διασώθηκαν, φυλάγουν από τότε ολόκληρο το έργο. Και νά, λοιπόν, που ο κ. Κεραμυδάς είναι τώρα κάτοχος του χαμένου τέλους του Κριτία: Οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα "ΘΗΣΕΥΣ" και τους φίλους Βάσκους για την χορήγηση των απορρήτων κειμένων. Ο συγγραφέας παραθέτει τις τέσσερις τελευταίες σελίδες από τον Κριτία, που τις πήρε από τους "Βάσκους απογόνους των διασωθέντων Ελλήνων της Ατλαντίδος" και δηλώνει: (...) το σπάσιμο του Ομηρικού Κώδικα, όπως επίσης και του Πλατωνικού Κώδικα στον ΤΙΜΑΙΟ και ΚΡΙΤΙΑ, μου πήρε πολλά χρόνια.

Μέσα από αυτές τις 4 σελίδες μαθαίνουμε ότι το Έψιλον Βοώτου ηττήθηκε από το Έψιλον του Σειρίου και της Ανδρομέδας. Οι εξωγήινοι ήρθαν από τους αστερισμούς του Βοώτου, του Δράκοντα, του Ήτα, του Όφη, της Περιστεράς και του Ωρίωνα, κυριάρχησαν στην Ατλαντίδα, έχασαν όμως τον πόλεμο με τους Έλληνες, οι οποίοι, ωστόσο, παράκουσαν τους θεούς που επιτηρούσαν από τα τρία διαστημόπλοια και είχαν δώσει εντολή να μην βυθίσουν την Ατλαντίδα. Έκτοτε, και έως την έναρξη της εποχής του Υδροχόου η οποία τους ανήκει, οι Έλληνες τιμωρούνται. Όσο για το κείμενο των 4 απολεσθέντων σελίδων του Κριτία, δεν παρουσιάζει ουδεμία απολύτως συγγένεια με τα γραπτά του Πλάτωνα αλλά, όλως παραδόξως, παρουσιάζει πλήρη ταυτότητα γλώσσας και ύφους με τα κείμενα του κυρίου Κεραμυδά...

Ο συγγραφέας ολοκληρώνει κι αυτό το πόνημα με το συνήθη του τρόπο. Από το τελευταίο κεφάλαιο, με τίτλο "Η εκδίκησις των Ελλήνων", παραθέτουμε την τελευταία φράση: Η επίδραση, του Σείριου αφυπνίζει την Ιερά Ελληνική Φυλή, καθώς ο Ιχώρ κοχλάζει και ο Δρόμος του Ελληνικού θριάμβου ήδη καθαρίζει από τα αγκάθια! Έσσεται ήμαρ!!!

Να σημειώσουμε, ακόμα, πως ο κ. Κεραμυδάς, που μας έχει πληροφορήσει στις προηγούμενες σελίδες ότι ο Ιωνάθαν Σουίφτ "εθεωρείτο ως οξυμένο πνεύμα της εποχής του", και ότι "πολλά ατλαντικά σκάφη, για να αποφύγουν τον θάνατο καταφεύγουν στις ακτές", αποκωδικοποιεί τον Όμηρο και μεταφράζει τον Πλάτωνα... Γι' αυτό διακινδυνεύουμε τη σκέψη, ότι τα γραπτά του αποτελούν μέρος της τιμωρίας που οι θεοί επέβαλαν στους Έλληνες.

Τέλος ας δώσουμε άλλο ένα δείγμα της "ένθεης μανίας" -για να χρησιμοποιήσουμε τη φρασεολογία του- που διακατέχει τον άνθρωπο αυτόν εναντίον της ελληνικής γλώσσας. Αντιγράφουμε κατά γράμμα: Συνεπώς οι θεωρίες παλαιών και νεώτερων συγγραφέων πως δήθεν οι Έλληνες δανείσθηκαν τις γνώσεις των από τους Αιγυπτίους και τους Μεσοποτάμιους είναι παραμύθια κακής ποιότητας. Διότι οι αποδείξεις για το ότι κονιορτοποιούν κάθε θεωρία που εφηύραν οι κατ' επάγγελμα ανθέλληνες πιστοποιείται ακόμη και από Εβραίους, εκ των οποίων οι Πάσλεϋ, Χάλλεϋ, Ροπς κ.ά., τέλη του 1995, όταν στις Βόρειες Σποράδες βρέθηκε θαμμένος πολιτισμός 10.000 ετών! Τα γεγονότα αυτά γίνονται γνωστά ΜΟΝΟΝ κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Θα θέσω ως παράδειγμα τον προϊστάμενο της "ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ" κ, Αδαμάντιο Σαμψών, ο οποίος εγνώριζε ότι στην μικρή νήσο Γιούρα πρέπει να απομυθοποιηθεί εκεί η φαντασιόπληκτη δοξασία των Ινδοευρωπαίων και να εδραιωθεί ότι ΕΛΛΑΣ είναι ΟΛΗ η Γη!

 

Του Στέλιου Φανού

Πηγή: Άρδην, τ. 52, Ιανουάριος – Μάρτιος 2005, σ. 27-33

Δημιουργία αρχείου:26-1-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 1-8-2012.