Αθεϊσμός Επιλογές Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Γάλλοι αθεϊστές Ταλιμπάν, απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση

Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση

Η εξαγόμενη από τη Γαλλία αθεϊστική μισαλλοδοξία, δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε στον ελεύθερο κόσμο. Έχει γίνει πλέον κατανοητή στον κόσμο, η φασιστική προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης θρησκευτικής έκφρασης, από την κρατούσα θρησκεία του αθεϊσμού.

Νέο πλήγμα δέχθηκε στη Βρετανία η αθεϊστική μισαλλοδοξία, που από τη Γαλλία προσπαθεί να "εξαχθεί" στις άλλες χώρες, εδώ και δύο αιώνες.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2005, εκδικάσθηκε η υπόθεση της 16άχρονης Μουσουλμάνας Σαμπίνας Μπεγκούμ από Βρετανικό Εφετείο, για την επιμονή της να φοράει ισλαμικό ένδυμα. Ήταν μια υπόθεση, που η Σαμπίνα την είχε χάσει στο πρωτόδικο δικαστήριο, που έγινε τον Ιούνιο του 2004. Τότε το δικαστήριο, είχε πει, ότι το Κολέγιο του Λούτον είχε το δικαίωμα να αποβάλλει τη μαθήτρια επειδή εκείνη αρνιόταν να φορέσει το "σαλβάρ καμίζ". Αυτό είναι ένα παντελόνι με μακριά πουκαμίσα, που συνήθως φορούν οι Μουσουλμάνοι μαθητές. Και όταν η Σαμπίνα θεώρησε ότι αυτό το ρούχο δεν καλύπτει αρκετά το σώμα της, και πήγε στο σχολείο με άλλο ρούχο, αποβλήθηκε.

Το εφετείο όμως, ακύρωσε την μισαλλόδοξη απόφαση του δικαστηρίου εκείνου, έκρινε παράνομη την απόφαση του Κολεγίου του Λούτον, στο Βόρειο Λονδίνο, να αποβάλει την 16άχρονη μαθήτρια, επειδή επέμενε να φοράει το "τζιλμπάμπ", ένα ρούχο που αφήνει ακάλυπτα μόνο τα χέρια και το πρόσωπό της, αντί για τη σχολική στολή.

Το εφετείο, τιμώντας την ανθρώπινη ελευθερία λατρείας και συνείδησης, είπε ότι με την ενέργειά του αυτή, το Κολέγιο του Λούτον, αρνήθηκε στην 16άχρονη μαθήτρια το δικαίωμά της να εκδηλώνει τα θρησκευτικά της δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Πρόκειται για μια απόφαση, που τιμάει τα Αγγλικά δικαστήρια, και είναι πράγματι ένα ηχηρό χαστούκι για το Γαλλικό ολοκληρωτικό σύστημα, που καταπιέζει τους πιστούς μαθητές στη Γαλλία, απαγορεύοντάς τους τα θρησκευτικά τους δικαιώματα στο σχολείο.

Παρά τις αθεϊστικές μεθοδεύσεις της σκοταδιστικής Γαλλίας, ευελπιστούμε, ότι μία - μία, όλες οι χώρες, στις οποίες επεβλήθη αυτή η παράνομη αθεϊστική πρακτική καταπίεσης δικαιωμάτων, θα αποτινάξουν το σκοταδισμό της Γαλλικής Επανάστασης που γίνεται σε μίμηση της Γαλλικής μισαλλοδοξίας.

Οι φανατικοί ψευτοπροοδευτικοί του αθεϊσμού, έχουν μείνει δύο αιώνες πίσω, τότε που ο αθεϊστικός φανατισμός φιλοδοξούσε να "σκοτώσει" τον Θεό. Τότε που η απιστία και ο παραλογισμός, βαφτίστηκε "διαφωτισμός".  Και όταν είδαν ότι δεν μπορούν να νικήσουν την πίστη στον Θεό με θεωρίες, κατέφυγαν ακόμα και στη βία κατά των πιστών. Όμως η ιστορία τους διέψευσε, η επιστήμη διέλυσε τις υλιστικές θεωρίες τους, και η πίστη στον Θεό συρρικνώνει όλο και περισσότερο την αθεϊστική τους θρησκεία παγκόσμια.

Ελπίζουμε το συντομότερο, να καταλάβουν όλοι αυτοί οι άθεοι φανατικοί, ότι δεν μπορούν με φασιστικά μέτρα και βίαιη επιβολή, να καταπνίξουν την πίστη των ανθρώπων. Ούτε μπορεί το φως, να σβήσει από τα σκοτάδια του "διαφωτισμού"

Δημιουργία αρχείου: 5-3-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 5-3-2005.

ΕΠΑΝΩ