Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Έρευνα για το κτιστό και το Άκτιστο

Αθεϊσμός

Ισλάμ

Οι Ταλιμπάν τού ιδεολογήματος τού "Εθνικού Κράτους" απαγορεύουν το Σταυρό στα σχολεία τής Ιταλίας // Βρετανικό δικαστήριο ραπίζει την αθεϊστική καταπίεση // Ιδεολογική τρομοκρατία τού "Διαφωτισμού" τής Δύσης αλλοιώνει την ιστορία

Οι αθεϊστές Ταλιμπάν τής Γαλλίας απαγορεύουν τη θρησκευτική έκφραση

Η Γαλλία υπήρξε ανέκαθεν ανασχετικός παράγοντας τού πολιτισμού για την ανθρωπότητα. Όχι μόνο δημιούργησε τον Παπισμό για τις πολιτικές της επιδιώξεις προς κατάληψη τής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, όχι μόνο εφάρμοσε την Πλατωνική Ιερά Εξέταση μέσω τών Παπικών μεθόδων, όχι μόνο κατέσφαξε πιστούς και επιστήμονες στη Γαλλική Επανάσταση, όχι μόνο επέβαλλε Προτεσταντικές νοοτροπίες στο νεοδημιουργημένο κράτος τών Ελλήνων μέσω τού Κοραή και τών ομοίων του, όχι μόνο ενέπνευσε τον αθεϊσμό και τη βίαιη επιβολή του, στους πρωτεργάτες τού Κομμουνισμού, αλλά ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αντιστρατεύεται την ελεύθερη θρησκευτική έκφραση τών πολιτών της!

Είναι γνωστή η απαγόρευση τού αθεϊστικού Γαλλικού καθεστώτος, προς την ισλαμική μανδήλα. Με βάση αυτούς τους νόμους, απαγορεύεται στα σχολεία να φορούν οι μαθήτριες τού Ισλάμ την μανδήλα που τους επιβάλλουν τα καθήκοντα τής θρησκείας τους! Αυτό γίνεται αιτία να στερούνται την εκπαίδευση και να μένουν στην αμάθεια, όσες κοπέλες ενσυνείδητα επιθυμούν να είναι συνεπείς με την πίστη τους στο Ισλάμ.

Το Γαλλικό αθεϊστικό καθεστώς, καταπιέζει βάναυσα τη θρησκευτική ελευθερία και έκφραση, με στόχο να επιβάλλει δια τής βίας τη δική του αθεϊστική θρησκεία στους υπηκόους του. Δήθεν για να αποκλείσει την "επιδεικτική χρήση θρησκευτικών συμβόλων" στα σχολεία, καταπιέζει η Γαλλία το δικαίωμα τών μαθητών να θρησκεύουν, και να εκφράζουν την πίστη τους. Και στο κάτω - κάτω, γιατί να μην γίνεται επίδειξη τών θρησκευτικών συμβόλων τού κάθε πιστού, ανεξαρτήτως θρησκείας; Σε τι βλάπτει αυτό τη ζωή και τη δημοκρατία; Μάλλον αυτή η απαράδεκτη απαγόρευση βλάπτει τη δημοκρατία, και τα δικαιώματα τής πίστης τών πολιτών.

Θρησκευτικά σύμβολα που απαγορεύει το αθεϊστικό καθεστώς τής Γαλλίας, είναι εκτός από την ισλαμική μανδήλα, η Εβραϊκή κιπά, και οι Χριστιανικοί Σταυροί. Ειδικά αυτό το τελευταίο, δείχνει τη δαιμονοποίηση τού Γαλλικού αθεϊστικού καθεστώτος, που αποφεύγει το σταυρό όπως οι εμπνευστές του οι δαίμονες.

Πρόσφατα (Οκτώβριος 2004), το ίδιο αυτό φανατικό και αντιδημοκρατικό καθεστώς, έγινε αιτία να απαγορευθεί από διευθυντές σχολείων η είσοδος, σε 5 παπικούς ιερείς σε σχολεία τής Νότιας Γαλλίας, στην περιοχή Βαρ, επειδή φορούσαν τα παραδοσιακά τους ράσα!

Ως Χριστιανοί πρώτα, και ως ελεύθεροι άνθρωποι και Ευρωπαίοι πολίτες ύστερα, οφείλουμε να καταδικάσουμε αυτές τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τής αθεϊστικής θρησκείας στη Γαλλία, και να αντισταθούμε σε κάθε επιβολή και παραβίαση τής θρησκευτικής ελευθερίας τών πολιτών τού κόσμου.

Δημιουργία αρχείου: 18-10-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 5-11-2009.

ΕΠΑΝΩ