Ελληνικός παρατηρητής τής Εταιρίας Σκοπιά Ειδήσεις

 

Ανταπόκριση από τη συνέλευση Περιφερείας του 2006 της Σκοπιάς

Από καιρό έχουμε κόψει τις κακές συνήθειες, ώστε να παρακολουθούμε συνελεύσεις αυτής της αιρετικής οργάνωσης του Μπρούκλυν. Άλλοι άνθρωποι όμως, που βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι σε αυτή τη θρησκεία ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, αναγκάζονται να παρακολουθούν τα ανούσια αυτά προγράμματα, για να μη γίνουν αποσυνάγωγοι. Ας δούμε τι έγραψε κάποιος Μάρτυς του Ιεχωβά σε συνεργάτη μας, για την συνέλευση Περιφερείας του 2006, με τίτλο: "Η απελευθέρωση μέσω της Βασιλείας του Θεού Πλησιάζει".

Πήγα στη συνέλευση το Σάββατο το απόγευμα και όλη την Κυριακή. Μιλάμε για ψυχοπλάκωση. Το θέμα ήταν "πλησιάζει η απελευθέρωση σας..." Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ηγεσία της Σκοπιάς δεν νιώθει άνετα τον τελευταίο καιρό με την μείωση που άρχισε να επικρατεί στις τάξεις της. Ομιλίες για την αποστασία, να μην ακούμε τίποτε από αυτά που λένε οι άλλοι για το Κυβερνών Σώμα.

Πιστεύω ότι προσπαθούν με περισσότερο εκφοβισμό να κρατήσουν τα μέλη τους. Μου έκανε εντύπωση και το ψήφισμα που διαβάστηκε στο τέλος με 7 σημεία, και απάντησαν όλοι ναι. Μέχρι και για το Ίντερνετ ανέφεραν ότι δεν θα μπαίνουν σε chat rooms, για να είναι πιο αποχωρισμένοι από τον κόσμο.

Στην ομιλία της Κυριακής ανάφεραν ότι μας χωρίζουν ΩΡΕΣ μέχρι το τέλος. Το δράμα ήταν ΔΡΑΜΑ, με την ιστορία του Ροβοάμ και τους μόσχους που έστησε στην Βαιθύλ (Μπέθελ) και τον προφήτη που έστειλε ο Θεός να τον καταδικάσει και όταν τελείωνε να μην γύριζε από τον ίδιο δρόμο αλλά ούτε να πιει και να φάει. Μετά ήρθε κάποιος άλλος προφήτης που του είπε ψέματα ότι ο Θεός έστειλε άγγελο και του είπε ότι άλλαξε γνώμη τώρα και είναι εντάξει να φάει, και τον πήρε στον σπίτι του. Εκεί ο Θεός μίλησε στον ψευδοπροφήτη και ανάγγειλε στον αληθινό προφήτη ότι επειδή Τον παράκουσε θα πεθάνει.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι ο Θεός χρησιμοποιεί ψευδοπροφήτες να παρασέρνουν τους αληθινούς του προφήτες, για να τους δοκιμάσει αν είναι πιστοί. Και μετά χρησιμοποιεί τους ψευδοπροφήτες για να εξαγγέλλει την καταδίκη Του στους αληθινούς προφήτες που τον παρήκουσαν, αναβαθμίζοντας τους ψευδοπροφήτες σε αληθινούς!!!

Δικέ μου, σου λέω μπάχαλο η κατάσταση στην Σκοπιά! Ένιωσα τόση πνευματική φτώχια όση ποτέ άλλοτε. Η Σκοπιά δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Χώρια που σε κάθε συνέλευση έχουμε ένα κακογραμμένο βιβλίο που αυτή την φορά είναι για τους μικρούς προφήτες που όλοι τους εξεικονίζουν τελικά το Κυβερνών Σώμα!!! Και για όλα όσα γράφτηκαν πρέπει να υπάρχει και δεύτερη εκπλήρωση. Είναι αδύνατον να μην έχει γραφτεί κάτι που να μην έχει δεύτερη εφαρμογή.

Αυτή την φορά ήταν φανερά ενάντιοι στην μόρφωση γιατί δεν χρειάζεται, αφού το τέλος είναι πολύ κοντά, και όχι απλώς κοντά. Μιλάμε για ΩΡΕΣ πριν από τέλος.

Ένιωσα λύπη για όλα εκείνα τα θύματα που δεν μπορούν να ξυπνήσουν. Αυτή η αίρεση για 150 χρόνια που λέει ότι το τέλος είναι κοντά και το τέλος δεν έρχεται. Ήταν κοντά το 1874, το 1914, το 1918, το 1925, το 1942, το 1975 πολύ πριν το 2000, και όμως το τέλος ακόμα να φανεί. Ζουν σε μια κατάσταση ύπνωσης που δεν μπορούν να ξυπνήσουν.

Πρέπει να βρω δύναμη να πάω στο μοναστήρι για να βρεθώ με τον π. Σωφρόνιο. Χρειάζομαι ενίσχυση. Πάντα λέω να πάω αλλά το αναβάλλω. Δεν ξέρω γιατί. Δεν έχω απάντηση...

Δημιουργία αρχείου: 10-7-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 11-7-2006.

ΕΠΑΝΩ