Ελληνικός Παρατηρητής τής Σκοπιάς

Φραγμός στην εκμετάλλευση της απειρίας των άλλων

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ιστορικά ντοκουμέντα για τη Σκοπιά

Η Σκοπιά έγινε μέλος του ΟΗΕ * Το Ναζιστικό παρελθόν τής Σκοπιάς * Οι επενδύσεις τής Σκοπιάς στις πολεμικές βιομηχανίες τών ΗΠΑ * Οι Μαύροι και η Σκοπιά * Mετάγγιση αίματος: Επιτρέπεται; * Παλινωδίες τής εταιρίας Σκοπιά για τις Μεταμοσχεύσεις * Η Σκοπιά εξυμνεί το "θηρίο"

Η εταιρία Σκοπιά κατά τών... εμβολίων!

Πρωτοπόρος και στη... συνωμοσιολογία!

 

Πηγή: http://www.ajwrb.org/watchtower/images.shtml

 

Είναι φοβερό, όταν αναλογίζεται κανείς πόσες πολλές ανοησίες έχει κάνει μια τόσο πρόσφατη θρησκεία στην τόσο μικρή της ιστορία, όπως οι Μάρτυρες τού Ιεχωβά! Θρησκείες χιλιετιών, ποτέ δεν έκαναν τόσες ανοησίες μαζεμένες σε όλη τους την ιστορία, όσες η Σκοπιά σε λιγότερο από ενάμισι αιώνα! Αλλά το χειρότερο, είναι η ΕΥΘΥΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ που φέρει η υποτιθέμενη "θεοκίνητη" ηγεσία της, με εγκληματικά δόγματα είτε εναντίον τών μεταγγίσεων αίματος, είτε τών μεταμοσχεύσεων, είτε τών εμβολίων!

Η εγκληματική ιστορία τής εταιρίας Σκοπιά, εναντίον τών εύπιστων οπαδών της που την εμπιστεύονται, και θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο εξ αιτίας της, έχει καταγραφεί μέσα στις ίδιες της τις εκδόσεις, όπως οι παρακάτω που θα παρουσιάσουμε στο παρόν άρθρο. Πρόκειται για αποσπάσματα από το περιοδικό με το ατυχέστατο όνομα: "Χρυσούς Αιών" (Golden Age) τής εταιρίας Σκοπιά. (Ένα περιοδικό που ονομάσθηκε έτσι στον 20ό αιώνα, έναν αιώνα που κατά την ίδια τη Σκοπιά ήταν ο... "χειρότερος τής ιστορίας"!!!). Το ίδιο αυτό περιοδικό, σήμερα κυκλοφορεί από την εταιρία Σκοπιά με ένα νέο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ όνομα, με το όνομα: "Ξύπνα!". Πράγματι επιτυχημένο, μια και διαβάζεται από τους οπαδούς τής Σκοπιάς που βρίσκονται σε πνευματικό (συνήθως και σε διανοητικό) λήθαργο!

 

Εικόνες της «Σκοπιάς»

Πηγή: http://www.ajwrb.org/watchtower/images.shtml

Οι ακόλουθες εικόνες είναι από το «Χρυσούς Αιών» - τον πρόδρομο του περιοδικού «Ξύπνα!» και απεικονίζει πολύ καλά τις απόψεις της Σκοπιάς σχετικά με τους εμβολιασμούς, την επιστήμη και το ιατρικό επάγγελμα.

Ήταν πολύ συνηθισμένο την εποχή εκείνη να προμηθεύει η Σκοπιά ογκώδεις σχολιασμούς επί παντός είδους ιατρικών θεμάτων.  Δυστυχώς, τους έλειπε η πείρα για να σχολιάζουν τα περισσότερα από αυτά τα θέματα, και έδιναν μεγάλο πλήθος ακατάλληλων συμβουλών, τις οποίες οι καλόπιστοι ΜτΙ δέχονταν ως «τροφή στον κατάλληλο καιρό» (Ματθ.24: 45-47).

 

 

 

 

Η εικόνα αυτή εμφανίσθηκε στο «Χρυσούς Αιών» της 30ης Μαρτίου 1932, σελ. 409, και είναι πολύ χαρακτηριστική παρόμοιων εικόνων ή γελοιογραφιών της Σκοπιάς της εποχής εκείνης.

Παρατηρήστε τα νεκρά και γεμάτα στίγματα ανεμοβλογιάς βρέφη στο κάτω μέρος.

Στην πραγματικότητα, ο εμβολιασμός σχεδόν εξαφάνισε την ανεμοβλογιά – καθώς και ένα πλήθος άλλων θανατηφόρων παιδικών ασθενειών που θα συνέχιζαν να επηρεάζουν τους ΜτΙ. 

(ΛΕΖΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ:

«Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ»

 

Άλλη μια γελοιογραφία της Σκοπιάς, σχετική με την απαγόρευση του εμβολίου που εμφανίσθηκε στο περιοδικό «Χρυσούς Αιών» της 23ης Σεπτεμβρίου 1936, σελ. 810.

Γιατροί και επιστήμονες δαιμονοποιήθηκαν συχνά, με πύρινους λόγους, επειδή υποστήριζαν την χρήση εμβολίων. 

Σε κάποια φάση, η ύπαρξη μικροβίων ή μικροοργανισμών είχε αμφισβητηθεί σθεναρά.  Δίδασκαν πως η αρρώστια ήταν το αποτέλεσμα μιας «λανθασμένης δόνησης» και πως τα αλουμινένια σκεύη μαγειρικής ήταν η πραγματική πηγή πολλών ασθενειών…

 

Το σχόλιο, κάτω αριστερά της εικόνας, λέει τα εξής:

Χάρη στην καλοσύνη του Ινστιτούτου Μέλλον, σας παρουσιάζουμε τον Δρα. Αγαπομικρόβιο, εξέχοντα επιστήμονα, καθώς εξετάζει τον θανατηφόρο βάκιλλο «Aπατ-ιός».  Μέσα στον κύκλο είναι μια εικόνα του εν λόγω χαζοβάκιλλου, μεγεθυσμένου περίπου 17 φορές.

 

 

Αυτή η γελοιογραφία εμφανίσθηκε στην έκδοση της Σκοπιάς «Χρυσούς Αιών» την 8η Σεπτεμβρίου 1937, στην σελίδα 773.

Σκοπός της ήταν να απεικονίσει πως τα αλουμινένια σκεύη μαγειρικής προξενούσαν καρκίνο και παραφροσύνη μεταξύ άλλων.

Ο άνδρας με το ψηλό καπέλο συμβολίζει το μονοπώλιο του αλουμινίου.

Στα υποψήφια θύματα αναγράφονται οι λόγοι που θα τους οδηγήσουν στον θάνατο:  ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ, ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ….

Η λεζάντα κάτω από την εικόνα λέει:

« ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ! »

 

 

 

Αυτή η γελοιογραφία εμφανίσθηκε στην έκδοση της Σκοπιάς «Χρυσούς Αιών» την 31η Μαΐου 1939, στην σελίδα 5.  Όπως τόσες πολλές άλλες γελοιογραφίες, είχε σχεδιασθεί να ενσταλάξει τον φόβο μέσα στα μυαλά των αγαθόπιστων ΜτΙ αναγνωστών.

Υπολείμματα της απαγόρευσης του εμβολιασμού συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι τις ημέρες μας, ως «φοβίες» ανάμεσα σε γηραιότερους Μάρτυρες.

***********************************************

Το μπαρ της εικόνας έχει όνομα «ΜΠΑΡ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΡΩΝ».

Ο άνδρας δεξιά με το ψηλό καπέλο συμβολίζει το μονοπώλιο των ορρών, ο οποίος κλέβει το πορτοφόλι από την τσέπη του φτωχού «Γιάννης Δημόσιος», ενώ ο μπάρμαν-επίσημος διανομέας φαρμάκων σερβίρει ποικιλία κοκτέϊλ με δήθεν ορρούς, όπως «πύον μοσχαριού», «πύον σκουληκιού», «πύον γάτας», «πύον σκύλου»….

Η επιγραφή του πάγκου λέει:

«ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣΧΕΤΕ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΥΟΝ»

Η λεζάντα στο κάτω μέρος της εικόνας λέει:

«Δηλητηριάζοντας, αποβλακώνοντας και κλέβοντας την ανθρωπότητα»

Μετάφραση: Κ. Ν.

Δημιουργία αρχείου: 23-8-2010.

Τελευταία μορφοποίηση: 21-1-2021.

ΕΠΑΝΩ