Ελληνικός Παρατηρητής τής Σκοπιάς

Θυγατρικός ιστότοπος τής

Ορθόδοξης Ομάδας Δογματικής Έρευνας

Κεντρική σελίδα τού Παρατηρητή

 

Ψευδοπροφητείες τών Μαρτύρων τού Ιεχωβά

Δευτερονόμιο 18/ιη΄ 22: "Όταν τις προφήτης λαλήση εν τω ονόματι τού Κυρίου και ο λόγος δεν γείνη, ουδέ συμβή, ούτος είναι ο λόγος τον οποίον ο Κύριος δεν ελάλησεν. Ελάλησεν αυτόν ο προφήτης εν υπερηφανία. Δεν θέλετε φοβηθή απ' αυτού".

 

Είναι γνωστές οι προφητείες που έκανε σε όλη την ιστορία της η Εταιρία Σκοπιά, όχι μόνο για το πότε θα έρθει το τέλος, αλλά και για πολλά άλλα θέματα. Τις προφητείες της αυτές, τις διακήρυττε ως "αποκάλυψη Θεού", ως "προφητείες Θεού", και ως "λόγο Θεού", και επανειλημμένα ονόμασε τον εαυτό της "προφήτη".

Σήμερα βεβαίως όλα αυτά τα αρνείται η Εταιρία Σκοπιά. Λέει: "Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε θεόπνευστοι". Όμως τα παλιά της βιβλία υπάρχουν ακόμα, και θα δημοσιεύσουμε πολλά απ' αυτά για τού λόγου το αληθές.

Το σημαντικό και το εκπληκτικό, είναι ότι από όλα όσα προέβλεψε η Σκοπιά, ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν έγινε όπως το έλεγε!!! Ακόμα και ο πιο ατζαμής προφήτης, έστω και τυχαία, κάτι θα πετύχαινε αν έριχνε προφητείες "στο βρόντο". Η Σκοπιά όμως όχι!!!

Και το ακόμα εκπληκτικότερο, είναι ότι στην πραγματικότητα, τελικά εκπληρώθηκαν κάποια λίγα πράγματα από αυτά που έλεγε. Όμως ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ"!!!

Στο αρχείο αυτό θα βρείτε τέτοια παραδείγματα, τα οποία είναι αμέτρητα, που αν τα δημοσιεύαμε όλα, θα γέμιζαν τόμους.

 

Θέματα

Δημιουργία αρχείου: 13-5-2002.

Τελευταία ενημέρωση: 11-6-2015.

ΕΠΑΝΩ