Ορθόδοξες Ομιλίες

Ορθόδοξες Ομιλίες

Σε μορφή ΜΡ3 και ΜΡ4

 

Όλες* οι ομιλίες της εκπομπής "Ορθοδοξία και Αίρεση"

Tου ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Κύριος Ομιλητής: Μιχάλης Μαυροφοράκης. Συνομιλητής σε αρκετές εκπομπές: Αγάπιος Ματσαγκούρας, και σε δύο εκπομπές ο Μηνάς Αναστασάκης.


(Τα κείμενα των ομιλιών, σταδιακά απομαγνητοφωνούνται και διαμορφώνονται σε άρθρα**)

Για τους ραδιοσταθμούς που ενδιαφέρονται να επανεκπέμψουν τη σειρά των ομιλιών αυτών, αφού λάβουν την άδεια του ραδιοσταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, μπορούμε να τους τις διαθέσουμε σε  DVD, σε ψηφιακή μορφή ΜΡ3 και ΜΡ4, με εγγραφή υψηλότερης ποιότητας από την κατωτέρω μορφή των ομιλιών, των οποίων μειώσαμε τον όγκο για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν στο Ίντερνετ.

Συμβουλή: Λόγω της χαμηλής ποιότητας του ηχητικού αρχείου, (για οικονομία χώρου), συνιστούμε να το ακούσετε μονοφωνικά. Πιθανότατα η ακρόασή του από πολυφωνικό σύστημα ήχου, θα παρουσιάσει διάσπαση των ηχητικών συχνοτήτων, με αποτέλεσμα την κακή ακουστική των ομιλιών.


 

[*] Τα κενά στις ημερομηνίες οφείλονται σε επαναλήψεις παλαιότερων ομιλιών από τον σταθμό, και όχι σε απώλεια των ομιλιών. Οι ομιλίες της εκπομπής υπάρχουν σχεδόν όλες, και στον κατάλογο αυτόν καταγράφονται και απαριθμούνται κυρίως με τη σειρά που πρωτο-εκφωνήθηκαν, ή προγραμματίσθηκε η πρώτη τους εκφώνηση. Μας λείπουν μόνο οι ομιλίες Νο 149, 150, 182, 183, 191, 192, 266, 267, 268 και 272 που έχουν χαθεί, τις οποίες παρακαλούμε αν κάποιος τις έχει (έστω και σε κακή εγγραφή), να μας τις κοινοποιήσει ώστε να τις καθαρίσουμε και να συμπληρώσουμε όλες τις εκπομπές.

[**] Επειδή οι ομιλίες αυτές είναι εκατοντάδες, η απομαγνητοφώνηση όλων τους, (όπως και όσων ακόμα θα μας δοθούν), είναι μια εργασία που θα διαρκέσει χρόνια. Γι' αυτό και μεγάλος αριθμός τους είναι ακαθάριστες και ασυμπίεστες. Εάν λοιπόν κάποιος από εσάς τους ακροατές των ομιλιών αυτών μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει στο έργο της απομαγνητοφώνησης, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

 

Δημιουργία αρχείου: 10-7-2006.

Τελευταία μορφοποίηση: 20-3-2024.

Πάνω